Třetí dítě - touha po holčičce...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
900
13.7.13 23:03
@Anonymní píše:
@martina0310 já ještě třetí ani nečekám a jen o něm uvažuji a ty řeči už poslouchám také. Div se na mě nesesypou jako vosy. :nevim: :nevim: :nevim:
:mrgreen: tak to se jeste priprav, jestli teda pujdes i jenom do tretiho! to byly pohledy! rodina, sousedi. kolikrat jsem si rikala, ze maj reci jako by je meli zivit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 23:07

@martina0310 to si dovedu představit, stačí mi poslouchat ty řeči doma, hrůza. Chudáci děti jak jim tohle můžeš udělat, vždy´t budou dřít bídu a mít tři kluky, to je fakt něco šíleného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.13 23:08

@martina0310 ale nakonec to rodina rozdýchala ne?

• Citovat
  • Upravit
900
13.7.13 23:14
@Anonymní píše:
@martina0310 to si dovedu představit, stačí mi poslouchat ty řeči doma, hrůza. Chudáci děti jak jim tohle můžeš udělat, vždy´t budou dřít bídu a mít tři kluky, to je fakt něco šíleného.

kocko, tak to je jeste slabej odvarek :mrgreen: me bylo 38 let a normalne sem se to bala rict vlastnim rodicum potom co jsem si vzpomela na jejich reakci na treti vnoucatko :mrgreen: ale vim, ze dneska je milujou vsechny stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 23:20

@martina0310 u nás by to bylo myslím naprosto stejné, už teď jsem uvažovala, že bych to nikomu neřekla dokud by to nepoznali sami a manžel tvrdí, že do třetího nepůjdu, že se bojím toho, co na to rodina.

• Citovat
  • Upravit
900
13.7.13 23:28
@Anonymní píše:
@martina0310 u nás by to bylo myslím naprosto stejné, už teď jsem uvažovala, že bych to nikomu neřekla dokud by to nepoznali sami a manžel tvrdí, že do třetího nepůjdu, že se bojím toho, co na to rodina.

zenska je od toho aby zdolavala prekazky! nas treti trosku prekvapilo :mrgreen: ale to 4.uz bylo takovy nase neocekavany, ale za to vymazleny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 23:30

@martina0310 takže v plánu byly jen dvě dětičky?

• Citovat
  • Upravit
900
13.7.13 23:36
@Anonymní píše:
@martina0310 takže v plánu byly jen dvě dětičky?

ano! kluk a holka! nojo, clovek mini a priroda meni! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 23:38

@martina0310 a jak se to zvládá tolik dětí?

• Citovat
  • Upravit
900
13.7.13 23:45
@Anonymní píše:
@martina0310 a jak se to zvládá tolik dětí?

celkem v pohode, protoze vekove rozpeti je: 19,16,11 let a ten nejmladsi ma 23 mesicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
13.7.13 23:53

Holky já se k Vám s dovolením přidám. :oops:
Doma mám 3 malé kluky a 4.velkého-manžela. ;)
A zažila jsem téměř totéž jako @martina0310 - se třetím prckem jsme vůbec nepočítali, holčičku jsme zkoušet nechtěli- mrňous si nás prostě našel a to bylo kolem řečí- nejvíc od vlastně cizích lidí, rodina které se to týká nejvíc neříkala nic a i toho třetího kloučka všichni milují-milujeme.
A ač jsem chuť zkusit holčičku do teď neměla, tak tohle mateřství si vychutnávám natolik, že se začíná ozývat hlásek-,,co to zkusit??". :roll: :lol:
Určitě by to byl zas kluk, my nic jiného neumíme. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 23:58

@Hanulínek jé vy máte super pětiletky :mrgreen: je vidět, že je pravda, že příroda to zařídí vždycky, tak jak má :mrgreen: Takže v roce 2018 se třeba dočkáte té holčičky a nebo dalšího malého zbojníka :*

• Citovat
  • Upravit
2566
14.7.13 00:01

No to nevím, mě za těch 5.let bude už 40. :roll:
A přeci jen i s tím posledním prckem chci lézt po kolenou a válet sudy… bez artrozy, zlomených krčků a ztracených zubních protéz. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.13 00:01

Já mám chuť zkusit tu holčičku neskutečnou, ale na druhou stranu se toho v dnešní komerční době, kdy je normální po všech stránkách mít pouze dvě děti kluka a holku docela dost bojím :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.13 00:03

@Hanulínek :mrgreen: tak to bohužel budete muset krapet uspíšit :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení