Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@martina0310 já ještě třetí ani nečekám a jen o něm uvažuji a ty řeči už poslouchám také. Div se na mě nesesypou jako vosy.![]()
![]()
@martina0310 to si dovedu představit, stačí mi poslouchat ty řeči doma, hrůza. Chudáci děti jak jim tohle můžeš udělat, vždy´t budou dřít bídu a mít tři kluky, to je fakt něco šíleného.
@Anonymní píše:
@martina0310 to si dovedu představit, stačí mi poslouchat ty řeči doma, hrůza. Chudáci děti jak jim tohle můžeš udělat, vždy´t budou dřít bídu a mít tři kluky, to je fakt něco šíleného.
kocko, tak to je jeste slabej odvarek
me bylo 38 let a normalne sem se to bala rict vlastnim rodicum potom co jsem si vzpomela na jejich reakci na treti vnoucatko
ale vim, ze dneska je milujou vsechny stejne.
@martina0310 u nás by to bylo myslím naprosto stejné, už teď jsem uvažovala, že bych to nikomu neřekla dokud by to nepoznali sami a manžel tvrdí, že do třetího nepůjdu, že se bojím toho, co na to rodina.
@Anonymní píše:
@martina0310 u nás by to bylo myslím naprosto stejné, už teď jsem uvažovala, že bych to nikomu neřekla dokud by to nepoznali sami a manžel tvrdí, že do třetího nepůjdu, že se bojím toho, co na to rodina.
zenska je od toho aby zdolavala prekazky! nas treti trosku prekvapilo
ale to 4.uz bylo takovy nase neocekavany, ale za to vymazleny
![]()
@Anonymní píše:
@martina0310 takže v plánu byly jen dvě dětičky?
ano! kluk a holka! nojo, clovek mini a priroda meni! ![]()
@Anonymní píše:
@martina0310 a jak se to zvládá tolik dětí?
celkem v pohode, protoze vekove rozpeti je: 19,16,11 let a ten nejmladsi ma 23 mesicu ![]()
Holky já se k Vám s dovolením přidám. ![]()
Doma mám 3 malé kluky a 4.velkého-manžela. ![]()
A zažila jsem téměř totéž jako @martina0310 - se třetím prckem jsme vůbec nepočítali, holčičku jsme zkoušet nechtěli- mrňous si nás prostě našel a to bylo kolem řečí- nejvíc od vlastně cizích lidí, rodina které se to týká nejvíc neříkala nic a i toho třetího kloučka všichni milují-milujeme.
A ač jsem chuť zkusit holčičku do teď neměla, tak tohle mateřství si vychutnávám natolik, že se začíná ozývat hlásek-,,co to zkusit??".
![]()
Určitě by to byl zas kluk, my nic jiného neumíme.
![]()
@Hanulínek jé vy máte super pětiletky
je vidět, že je pravda, že příroda to zařídí vždycky, tak jak má
Takže v roce 2018 se třeba dočkáte té holčičky a nebo dalšího malého zbojníka ![]()
No to nevím, mě za těch 5.let bude už 40. ![]()
A přeci jen i s tím posledním prckem chci lézt po kolenou a válet sudy… bez artrozy, zlomených krčků a ztracených zubních protéz.
![]()
Já mám chuť zkusit tu holčičku neskutečnou, ale na druhou stranu se toho v dnešní komerční době, kdy je normální po všech stránkách mít pouze dvě děti kluka a holku docela dost bojím ![]()