Třetí dítě - touha po holčičce...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2566
14.7.13 00:09

To je fakt, doba na děti nic moc.
Já si právě říkám, že když zrušíme ty pětiletky- ani nevím jak se nám povedly-to nebyl účel :roll: to byla nejspíš ta příroda, tak by se mohla podařit ta holčička. No jo, ale jak přemoci přírodu?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
14.7.13 00:09
@Hanulínek píše:
No to nevím, mě za těch 5.let bude už 40. :roll:
A přeci jen i s tím posledním prckem chci lézt po kolenou a válet sudy… bez artrozy, zlomených krčků a ztracených zubních protéz. :lol: :mrgreen:
:mrgreen: hele ted sem se tu rehtala jako kun! a to bez urazky! me bude za dva mesice 40 a manzelovi 50let.nas nejml. ma 23 mesicu a ver tomu, ze zrovna dneska, jsme tu radili vsichni na zahrade, ze by ortopedi protaceli oci. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
14.7.13 00:11
@Hanulínek píše:
Holky já se k Vám s dovolením přidám. :oops:
Doma mám 3 malé kluky a 4.velkého-manžela. ;)
A zažila jsem téměř totéž jako @martina0310 - se třetím prckem jsme vůbec nepočítali, holčičku jsme zkoušet nechtěli- mrňous si nás prostě našel a to bylo kolem řečí- nejvíc od vlastně cizích lidí, rodina které se to týká nejvíc neříkala nic a i toho třetího kloučka všichni milují-milujeme.
A ač jsem chuť zkusit holčičku do teď neměla, tak tohle mateřství si vychutnávám natolik, že se začíná ozývat hlásek-,,co to zkusit??". :roll: :lol:
Určitě by to byl zas kluk, my nic jiného neumíme. :oops: :lol:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
14.7.13 00:13

@martina0310 není nad to se před spaním pořádně zasmát. :lol: :mrgreen:
A taky jsi mě rozesmála- to se mi to bude spát.
Mimoch.-je pravda, že s dětmi člověk mládne?? Mě to zatím nějak nepřipadá, ale možná ta moje únava nemá nic společného s dětmi, ale spíš s Emiminem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
14.7.13 00:14
@Hanulínek píše:
@martina0310 není nad to se před spaním pořádně zasmát. :lol: :mrgreen:
A taky jsi mě rozesmála- to se mi to bude spát.
Mimoch.-je pravda, že s dětmi člověk mládne?? Mě to zatím nějak nepřipadá, ale možná ta moje únava nemá nic společného s dětmi, ale spíš s Emiminem. :lol:
:palec: jojo :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
14.7.13 00:19
@martina0310 píše: :palec: jojo :)

No jo, tak já se jdu vměstnat mezi ty svoje mrňavé chlapy- mám je dnes všechny nakýblované v posteli- taťka je na tahu s kamarády, tak jsme si večer udělali válecí a pohádkový a nějak tam postupně usnuli. Nejstaršího už neunesu, prostřednímu by to bylo líto a nejmladšího odsunout do dětského pokoje nemohu, tak jsme všichni v jedné manželské posteli. :roll:
Držte palce ať přežiju! :lol:
Dobrou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
14.7.13 00:24
@Hanulínek píše:
No jo, tak já se jdu vměstnat mezi ty svoje mrňavé chlapy- mám je dnes všechny nakýblované v posteli- taťka je na tahu s kamarády, tak jsme si večer udělali válecí a pohádkový a nějak tam postupně usnuli. Nejstaršího už neunesu, prostřednímu by to bylo líto a nejmladšího odsunout do dětského pokoje nemohu, tak jsme všichni v jedné manželské posteli. :roll:
Držte palce ať přežiju! :lol:
Dobrou!!

KRASNY! taky sem to tak mela.ted tam mam toho nejmladsiho a toho nejstarsiho(manzel)! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
15.7.13 19:55

Já třeba dítě chci, ale přítel už má dvě z prvního manželství a docela ještě malý, takže třetí ted nepřipadá v uvahu. Přitom mi tvrdí, že by se mnou rodinu chtěl, ale na druhou stránku, jeho činy jsou uplný opak a vše dělá jen pro své děti a ne popř. pro našeho budoucího prcka. (např. předělání ložnice na dětský pokoj, rušení bezpečnostních prvků atd. a když mu to připomenu tak se zamyslí a řekne jo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
15.7.13 20:03
@Anonymní píše:
Já mám chuť zkusit tu holčičku neskutečnou, ale na druhou stranu se toho v dnešní komerční době, kdy je normální po všech stránkách mít pouze dvě děti kluka a holku docela dost bojím :think:

Tak přesně toto mě naprosto ubíjí. Český standart dvě děti a nejlépe kluk a holka. To raději šest holek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
15.7.13 20:29

@Markytka01 Viď?!
Mě to taky ubíjí, zvláť, když jsme čekali druhého kloučka, tak na mě všichni se soucitným pohledem hleděli a prý neboj- tak to zkusíte do třetice! :zed:
Každého jsem odzbrojila, že jsem ráda, že budeme mít druhého kluka, hadrů na kluky mám 3.prd…, s klukama už to umím, navíc Ti naši jsou k sežrání, tak co se pachtit s nějakou holčičkou. :lol: :roll: ;)
Rovnou jsem říkala, že holčičku rozhodně zkoušet na potřetí nebudeme, že by to byl zase kluk, no jo, ale když on si nás pak prostě našel. :mrgreen:
Hned od začátku těhot. jsem říkala, že to bude zas kluk- nikdo nevěřil a pak jsem myslela, že od UZ potáhnu manžela na zádech- blázínek doufal, že se pletu. :lol: :*
A opět ty útrpné pohledy jako chudák, čekají třetí a ještě znovu kluka… a já opět hlásala- co s holkou??… a byla šťastná. :srdce: ;)
A víš kolik lidí to štvalo a štve? :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
10.6.14 08:14

@marguaret Ahoj vidím že čekáš 4 miminko, povedla se nakonec ta holčička? My máme dvě slečny a zkoušíme třetí, rádi bychom chlapečka, ale i za 3 holčičku budem rádi

• Citovat
  • Upravit
25123
10.6.14 08:25

Tak jsem jen náhodou otevřela tuto diskuzi a @Hanulínek přesně co s holkou :D jinak to samé taky znám, když sme čekali druhýho kluka…ty soucitný pohledy a no tak do třetice se povede holčička :zed:…jestli ale vůbec bude někdy třetí dítě nevim, ale když tak je mi uplně šumák, jestli to bude holka nebo kluk, hlavně aby dítko bylo zdravý…mmch u kluků už nějak vim do čeho jdu :mrgreen: a jak si psala, že máš pětiletky, tak já mám kluky po 7 letech a mladšímu ted´ byli 3 roky takže na další je ještě čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
10.6.14 19:53

:palec: :mrgreen: - přesné- u kluků vím do čeho jdu, nejen že mám už praxi, ale navíc jsou věrnou kopií svého tatínka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí