Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je fakt, doba na děti nic moc.
Já si právě říkám, že když zrušíme ty pětiletky- ani nevím jak se nám povedly-to nebyl účel
to byla nejspíš ta příroda, tak by se mohla podařit ta holčička. No jo, ale jak přemoci přírodu?? ![]()
@Hanulínek píše:
No to nevím, mě za těch 5.let bude už 40.
A přeci jen i s tím posledním prckem chci lézt po kolenou a válet sudy… bez artrozy, zlomených krčků a ztracených zubních protéz.![]()
@Hanulínek píše:
Holky já se k Vám s dovolením přidám.
Doma mám 3 malé kluky a 4.velkého-manžela.
A zažila jsem téměř totéž jako @martina0310 - se třetím prckem jsme vůbec nepočítali, holčičku jsme zkoušet nechtěli- mrňous si nás prostě našel a to bylo kolem řečí- nejvíc od vlastně cizích lidí, rodina které se to týká nejvíc neříkala nic a i toho třetího kloučka všichni milují-milujeme.
A ač jsem chuť zkusit holčičku do teď neměla, tak tohle mateřství si vychutnávám natolik, že se začíná ozývat hlásek-,,co to zkusit??".![]()
Určitě by to byl zas kluk, my nic jiného neumíme.![]()
@martina0310 není nad to se před spaním pořádně zasmát.
![]()
A taky jsi mě rozesmála- to se mi to bude spát.
Mimoch.-je pravda, že s dětmi člověk mládne?? Mě to zatím nějak nepřipadá, ale možná ta moje únava nemá nic společného s dětmi, ale spíš s Emiminem. ![]()
@Hanulínek píše:
@martina0310 není nad to se před spaním pořádně zasmát.![]()
A taky jsi mě rozesmála- to se mi to bude spát.
Mimoch.-je pravda, že s dětmi člověk mládne?? Mě to zatím nějak nepřipadá, ale možná ta moje únava nemá nic společného s dětmi, ale spíš s Emiminem.
@martina0310 píše:jojo
No jo, tak já se jdu vměstnat mezi ty svoje mrňavé chlapy- mám je dnes všechny nakýblované v posteli- taťka je na tahu s kamarády, tak jsme si večer udělali válecí a pohádkový a nějak tam postupně usnuli. Nejstaršího už neunesu, prostřednímu by to bylo líto a nejmladšího odsunout do dětského pokoje nemohu, tak jsme všichni v jedné manželské posteli. ![]()
Držte palce ať přežiju! ![]()
Dobrou!!
@Hanulínek píše:
No jo, tak já se jdu vměstnat mezi ty svoje mrňavé chlapy- mám je dnes všechny nakýblované v posteli- taťka je na tahu s kamarády, tak jsme si večer udělali válecí a pohádkový a nějak tam postupně usnuli. Nejstaršího už neunesu, prostřednímu by to bylo líto a nejmladšího odsunout do dětského pokoje nemohu, tak jsme všichni v jedné manželské posteli.
Držte palce ať přežiju!
Dobrou!!
KRASNY! taky sem to tak mela.ted tam mam toho nejmladsiho a toho nejstarsiho(manzel)! ![]()
Já třeba dítě chci, ale přítel už má dvě z prvního manželství a docela ještě malý, takže třetí ted nepřipadá v uvahu. Přitom mi tvrdí, že by se mnou rodinu chtěl, ale na druhou stránku, jeho činy jsou uplný opak a vše dělá jen pro své děti a ne popř. pro našeho budoucího prcka. (např. předělání ložnice na dětský pokoj, rušení bezpečnostních prvků atd. a když mu to připomenu tak se zamyslí a řekne jo… ![]()
@Anonymní píše:
Já mám chuť zkusit tu holčičku neskutečnou, ale na druhou stranu se toho v dnešní komerční době, kdy je normální po všech stránkách mít pouze dvě děti kluka a holku docela dost bojím
Tak přesně toto mě naprosto ubíjí. Český standart dvě děti a nejlépe kluk a holka. To raději šest holek
@Markytka01 Viď?!
Mě to taky ubíjí, zvláť, když jsme čekali druhého kloučka, tak na mě všichni se soucitným pohledem hleděli a prý neboj- tak to zkusíte do třetice! ![]()
Každého jsem odzbrojila, že jsem ráda, že budeme mít druhého kluka, hadrů na kluky mám 3.prd…, s klukama už to umím, navíc Ti naši jsou k sežrání, tak co se pachtit s nějakou holčičkou.
![]()
Rovnou jsem říkala, že holčičku rozhodně zkoušet na potřetí nebudeme, že by to byl zase kluk, no jo, ale když on si nás pak prostě našel. ![]()
Hned od začátku těhot. jsem říkala, že to bude zas kluk- nikdo nevěřil a pak jsem myslela, že od UZ potáhnu manžela na zádech- blázínek doufal, že se pletu.
![]()
A opět ty útrpné pohledy jako chudák, čekají třetí a ještě znovu kluka… a já opět hlásala- co s holkou??… a byla šťastná.
![]()
A víš kolik lidí to štvalo a štve?
![]()
@marguaret Ahoj vidím že čekáš 4 miminko, povedla se nakonec ta holčička? My máme dvě slečny a zkoušíme třetí, rádi bychom chlapečka, ale i za 3 holčičku budem rádi
Tak jsem jen náhodou otevřela tuto diskuzi a @Hanulínek přesně co s holkou
jinak to samé taky znám, když sme čekali druhýho kluka…ty soucitný pohledy a no tak do třetice se povede holčička
…jestli ale vůbec bude někdy třetí dítě nevim, ale když tak je mi uplně šumák, jestli to bude holka nebo kluk, hlavně aby dítko bylo zdravý…mmch u kluků už nějak vim do čeho jdu
a jak si psala, že máš pětiletky, tak já mám kluky po 7 letech a mladšímu ted´ byli 3 roky takže na další je ještě čas ![]()
- přesné- u kluků vím do čeho jdu, nejen že mám už praxi, ale navíc jsou věrnou kopií svého tatínka. ![]()