Třetí dítě - touha po holčičce...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
720
11.11.11 01:35

saxa - taky mě občas něco takového napadne, že by jsme si ještě to třetí pořídili. Ale finanční situace je u nás tak žalostná, že fakt zůstaneme u 2. Stejně jsme byli domluveni na dvou dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
22.6.12 23:46

@marguaret Ahojky vidím na fotečce, že čekáš miminko :kytka: povedla se ti vysněná holčička?

• Citovat
  • Upravit
59404
23.6.12 22:22

Tak koukam že je znovuotevřené téma ;), když jsme sem psala tak jsme ani v nejmenšim netušila že už jsme těhotná ;). nakonec se povedla holčička, spíš zázrak že se povedlo bez léčby na neplodnost, těhu skoro proležené :?, porod opět nic moc, malá s enarodila sice dřív ale naštěstí je úplně zdravá ;). Koukam že zakladatelka je těhotná tak jsme zvědavá jestli ji vyšla holčička nebo třetí kluk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
23.6.12 22:49

@Markéta80 moc gratuluju k holčičce :kytka: ;) u mě to bylo podobné, taky jsme proležela a porod hrůza měla jsem preklampsiii těhotenskou, ale jsme štastná že to dopadlo dobře, beruška se jmenuje Elenka a je jí ted 18 měsíců ;) a narodila se v prosinci jako vánoční dáreček :mrgreen: kolik je tvojí berušce?

• Citovat
  • Upravit
59404
23.6.12 23:16

@Jamuna 6 týdnů ;), já skoro potratila, pak jsme ležela 2m doma v posteli, manžel musel zůstat doma a starat se o kluky no a jednu neděli jsme si řekla že si zajedu do nemocnice jen tak pro klid, už od 30tt jsme se fakt bála že se něco stane jako u Tomíka ten se narodil v 36tt akutně a byl zjištěn uzel na pupečníku a tak jsme se bála. No na příjmu jsme si vymyslela že nemam pohyby jenže sotva jsme dolehla na lehátko tak malá dostala škytavku :mrgreen: :mrgreen:, vzhledem k rizikům co jsme měla, hlavně cukrovku tak že natočí monitor a půjdu i na utz no ale po 5 minutách se vše opakovalo jak u Tomíka, začli mě převracet na bok pak do sedu a už jsme viděla rovnou křivku na monitoru tak že hned půjdu na porodní a tam hne drozhodli že malá musí ven, až do sekce jsme byla na monitoru, jen jsem zavolala manželovi že se vše opakuje a malá musí ven, narodila se v 34+3tt ale byla na tom nejlíp ze všech, kyslík nepotřebovala a i cukr měla v normě ;), ale do pondělí by nepřežila, placenta jim na sále už tekla mezi prstama :jazyk: :jazyk:, pak jsme i zjistila že se snažili něco zatajit a ve zprávě z neonatologie byl úplně jiný dovod porodu než doopravdy 8o 8o ale hlavně že je malá v pořádku a povedlo se mě i nedělnátko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
23.6.12 23:34

@Markéta80 jejda ty sis taky užila :,( hlavvně, že vše dopadlo dobře a jste obě v pořádku!!! :kytka: užij si berušku hrozně rychle to utíká, mě se občas zasteskne po tom maličkém miminku co Elinka byla 46 cm prdelka a ted má skoro 90 cm už je to kus :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59404
23.6.12 23:38

@Jamuna malá taky měla 46cm a ted v 6 týdnech měla 54cm 8o 8o a hlava jak vyrostla :mrgreen: :mrgreen:. Jo na dětech je to vidět nejvíc jak to vše utíká, říkam si že až moc rychle, nedávno jsme ještě byla těhotná a za chvilku malá bude mít 2m 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 22:07

Ahoj holky, obnovuji téma, mám dva chlapečky a pořád ve skrytu duše toužím po holčičce a přemýšlím, jestli do toho jít po třetí. Vím, že touha po holčičce není moc dobrý důvod pro to pořizovat si třetí dítko, ale mě to pořád vrtá v hlavě. Kdyby nebyla tak zlá doba, tak nepřemýšlím a risknu to, chlapeček by se u nás taky měl dobře :D Měly jste to některá podobně a jak jste se nakonec rozhodl.Na jednu stranu si říkám, že to zkusím, abych si to nakonec nevyčítala, že jsem to nezkusila, na druhou stranu, že mě to až půjdu do práce přejde, nebudu mít čas nad tím tolik přemýšlet.

• Citovat
  • Upravit
900
13.7.13 22:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky, obnovuji téma, mám dva chlapečky a pořád ve skrytu duše toužím po holčičce a přemýšlím, jestli do toho jít po třetí. Vím, že touha po holčičce není moc dobrý důvod pro to pořizovat si třetí dítko, ale mě to pořád vrtá v hlavě. Kdyby nebyla tak zlá doba, tak nepřemýšlím a risknu to, chlapeček by se u nás taky měl dobře :D Měly jste to některá podobně a jak jste se nakonec rozhodl.Na jednu stranu si říkám, že to zkusím, abych si to nakonec nevyčítala, že jsem to nezkusila, na druhou stranu, že mě to až půjdu do práce přejde, nebudu mít čas nad tím tolik přemýšlet.

Ahojky! Tak ja to zkusila i po 4.a mam ctyri krasny a zdravy kluky. a nelituju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 22:18

Já si právě říkám, že se stejným partnerem je jen opravdu malá šance na holčičku. Zkoušli jste podle ovulace ovlivnit pohlaví nebo jste to nechali náhodě? Ať ti kluci dělají jen samou radost, zase to má svou výhodu, že tě budou jako jediný ženský element opečovávta ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.13 22:22

@martina0310 á si právě říkám, že se stejným partnerem je jen opravdu malá šance na holčičku. Zkoušli jste podle ovulace ovlivnit pohlaví nebo jste to nechali náhodě? Ať ti kluci dělají jen samou radost, zase to má svou výhodu, že tě budou jako jediný ženský element opečovávat. ;)

• Citovat
  • Upravit
900
13.7.13 22:32
@Anonymní píše:
@martina0310 á si právě říkám, že se stejným partnerem je jen opravdu malá šance na holčičku. Zkoušli jste podle ovulace ovlivnit pohlaví nebo jste to nechali náhodě? Ať ti kluci dělají jen samou radost, zase to má svou výhodu, že tě budou jako jediný ženský element opečovávat. ;)

ja to nechala prirode, protoze mam pred ni respekt. u toho posledniho jsme nakonec zjistili, po genetickych testech, ze je vlastne dobre, ze je to zase kluk.ze holka by mela vetsi moznost tu danou chorobu zdedit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 22:35

@martina0310 ne nadarmo se říká, že všechno, je tak jak má být. Důležité je, že jsou kučíci v pořádku :)

• Citovat
  • Upravit
900
13.7.13 22:46
@Anonymní píše:
@martina0310 ne nadarmo se říká, že všechno, je tak jak má být. Důležité je, že jsou kučíci v pořádku :)

ja to rikam taky! i ty reci okolo uz nevnimam. a tobe bych tu holcicku prala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 22:54

@martina0310 já ještě třetí ani nečekám a jen o něm uvažuji a ty řeči už poslouchám také. Div se na mě nesesypou jako vosy. :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky