Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Wiolla píše:Romanetka píše: …A sex jsme měli jen široko daleko jediný, právě v den ovulace, takže bud lžou ultrazvuky nebo jsme tu přírodu nějak přelstiliTo samozřejmě neplatí stoprocentně…Jen je tam vyšší pravděpodobnost a ne že by to nemohlo být jinak.
Mně je jasný, jak jsi to myslela, jen jsem tím chtěla říct, že někdy je lepší to neřešit, nepočítat přesně dny a všechny tyhle metody. Když by to pak nevyšlo, může být zklamání jěště větší… i když já bych v žádným případě nebyla zklamaná ani ze syna ![]()
A můj chlap, kterej si tu holčičku tak strašně přál( o tom, že to snad holčička bude vím jen já), ted když se bavíme o tom, že to třeba holčička bude, přiznává, že by byl strašně štastný ale že je mu na druhou stranu trošku i líto, že znovu nezažije, to co s klukama jako jěždění na ryby, hraní si s vláčkem a tak…
Romanetka píše:
Můj přítel má dva bratry( můj má 2 syny z prvního manželství, jeho bratr dvojče má 3 syny, třetí bratr je po úraze, děti nemá), jejich tatínek je ze dvou kluků, děda také. Takže na holčičku nám nevěřil nikdo a máme ji slíbenou. Aůe samozřejmě uvěřím, až se nám v listopadu narodí
A sex jsme měli jen široko daleko jediný, právě v den ovulace, takže bud lžou ultrazvuky nebo jsme tu přírodu nějak přelstili
Co je na tom divného? My se řídili babskou radou: Málo sexu = holčička, hodně často sex = chlapeček
a vyšlo to.
Takže když byl sex ojedinělý, je to jasná holka ![]()
Já jsem si taky přála holčičku, ale za kluka bych byla taky ráda, dle všech metod vycházel chlapeček, manželova linie je chlapecká, no a v metříku je vidět, že máme holčičku. Příroda si to prostě dělá jak chce ![]()
Držím palce, ať vyjde vysněná holčička a i když to bude chlapeček, věřím, že ho budeš stejně milovat, mateřská láska je mocná
![]()
Gina108 píše:Romanetka píše:Co je na tom divného? My se řídili babskou radou: Málo sexu = holčička, hodně často sex = chlapeček
Můj přítel má dva bratry( můj má 2 syny z prvního manželství, jeho bratr dvojče má 3 syny, třetí bratr je po úraze, děti nemá), jejich tatínek je ze dvou kluků, děda také. Takže na holčičku nám nevěřil nikdo a máme ji slíbenou. Aůe samozřejmě uvěřím, až se nám v listopadu narodí
A sex jsme měli jen široko daleko jediný, právě v den ovulace, takže bud lžou ultrazvuky nebo jsme tu přírodu nějak přelstilia vyšlo to.
Takže když byl sex ojedinělý, je to jasná holka
Myslela jsem spíš to, že byl sex právě v den ovulace, což se říká že je ideál na kluka, než intenzitu
Ale je možné, že za tu dobu, co nic nebylo, chlapečci odumřeli
nebo jsme je uvařili v té horké vodě ve vířivce, kde jsme si malou „vyrobili“ ![]()
Romanetka píše:Gina108 píše:Myslela jsem spíš to, že byl sex právě v den ovulace, což se říká že je ideál na kluka, než intenzituRomanetka píše:Co je na tom divného? My se řídili babskou radou: Málo sexu = holčička, hodně často sex = chlapeček
A sex jsme měli jen široko daleko jediný, právě v den ovulace, takže bud lžou ultrazvuky nebo jsme tu přírodu nějak přelstilia vyšlo to.
nebo jsme je uvařili v té horké vodě ve vířivce, kde jsme si malou „vyrobili“
Gina108 píše:Romanetka píše:Co je na tom divného? My se řídili babskou radou: Málo sexu = holčička, hodně často sex = chlapeček
Pcha! Oba moji kluci jsou snad z jediného sexu v daném měsíci (cyklu).
Tož podle téhle rady nevím, jak bychom tu holku dělali. ![]()
Gina108 píše:Romanetka píše:Gina108 píše:Myslela jsem spíš to, že byl sex právě v den ovulace, což se říká že je ideál na kluka, než intenzituRomanetka píše:Co je na tom divného? My se řídili babskou radou: Málo sexu = holčička, hodně často sex = chlapeček
nebo jsme je uvařili v té horké vodě ve vířivce, kde jsme si malou „vyrobili“
Ještě by někde měli napsat, která ta babská rada má přednost před kterou, která je silnější. Ale vířivka je jasná, uvařený Y spermoně nepřebije ani ovulace
Takže výřivka… To si musím pamatovat! ![]()
Wiolla píše:
Jinak můj manžel má bratra a sestru, jeho otec má bratra a sestru. Takže já to napotřetí na tu holku ještě vidím…
můj manžel má sestru a jeho otec má bratra a 2 sestry, takže já to napočtvrtý taky na tu holku vidím
![]()
My, když jsme se snažili, tak jsme to dělali denně, tak asi s dobou početí nepomůžu. Máme holčičku a chlapečka. Ale povím vám, že pokud bych měla jako první dítě kluka (byl až druhej), tak už nikdy žádný dítě nechci.
niki2 píše:
My, když jsme se snažili, tak jsme to dělali denně, tak asi s dobou početí nepomůžu. Máme holčičku a chlapečka. Ale povím vám, že pokud bych měla jako první dítě kluka (byl až druhej), tak už nikdy žádný dítě nechci.
No vidíš to, já kdybych měla jako první dítě holčičku (byla druhá), tak bych druhý taky hodně dlouho nechtěla ![]()
No vidíte to já mám oba kluky a tak musím mít třetí
Jinak by mi stačila jen ta jedna holka ![]()
Jojo já mám taky dva chlapáky a chtěla bych holčičku, ale až tak za rok za dva, až budou kluci ve škole, abych jim mohla pomáhat. Ale manžel nechce a já věřím, že by to byl zase kluk !!!! to by mě pak mrsklo. No tak co teď … ![]()
Ahoj holky,já jsem vždycky chtěla kluka a holku.Mám dva kluky,začala jsem toužit po třetím miminku(holčičku bych chtěla),kdyby byl kluk,tak by mi to nevadilo.Bohužel nemáme extra velké příjmy,tak nevím,jestli bychom to finančně zvládli.
Moc bych si ale ještě jedno přála.
Asi budu muset zůstat jen u toho přání.Takže holky, nemyslete na to jestli holka nebo kluk,hlavně at jsou děti zdravé.
![]()
nečetla jsem celou diskusi,ale mám tři kluky a tak budu mít tři snachy a rezervaci v Opavě.
![]()
Holku jsem chtěla od začátku ![]()
Tak uvařený Ypsilony ve výřivce mě dostaly...... Smála jsem se hodně dlouho. Já už bych další nechtěla. Mám ale kamarádku, která si moooc přála holčičku. Už při třetím její manžel prohlašoval, že ví, co dělá, že to bude holka...... No, a mají 5 kluků. To by mě z toho šlehlo. Lepší je spokojit se s tím, co máte, než znova pokoušet osud.