Třetí dítě - touha po holčičce...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4328
25.9.11 23:00

Holky děkuju za podporu je mi fakt líp a asi bude nejlepší se smířit a vynechat touhu po pohlaví a zaměřit se na to,že ať je to co je to je to naše a né moje děti jeho děti,ale prostě naše :srdce:

I když…bylo by to nádherný!!! Co si budem povídat :-)

Zkuzme jěště z jiného nejbližšího soudku:
zkoušela jste některá nějáké metody na ovlivnění pohlaví nebo víte o někom a vyšlo to - vychází to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.9.11 23:07
mimi.lili píše:
Vyrovnat? Spíše přesilu utvrdit! :wink:
Wiolla píše:
asha píše:
A ja mam nuz na krku, protoze nase holcicka chce sestricku :mrgreen:
Se jí nedivím. 8-) Potřebuje vyrovnat přesilu… :mrgreen: :jazyk:

No, jestli čtu u ashy dobře metříky, tak má 2 kluky a jednu holku. Narozením mimina-kluka, se tedy ručička váhy nebezpečně naklonila na stranu kluků. Takže je potřeba to dorovnat zpět na rovnovážný stav - proto požadavek na sestřičku.

U tebe pro dceru ta situace není ještě tak „zoufalá“. Není v oslabení proti přesile… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
25.9.11 23:08

říkáš , že máš nového partnera, takže šance na holčičku tady je :wink: koukni se na mužskou linii tvého partnera (tj on, jeho otec, děda atd..), jestli měli také sestry..pokuď tam holky jsou, tak šanci na holku máte :wink:
horší je to třeba u nás, kde bych eventuelně měla další dítě s jedním partnerem, který mi už udělal 3 kluky :-) takže má pravděpodobně víc Y spermií a šance na holčičku může být horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.9.11 23:14
marguaret píše: …Zkuzme jěště z jiného nejbližšího soudku:
zkoušela jste některá nějáké metody na ovlivnění pohlaví nebo víte o někom a vyšlo to - vychází to?

Všechno je to šarlantánství. Jediné, co má jakš takš reálný základ je hlídání ovulace a přizpůsobit tomu sex. Spermie „kluci“ jsou rychlí plavci, rychlejší než spermie „holky“, ale také rychleji umřou (holky vydrží dýl). Takže: když chci holku musím sexovat 2-3 dny před ovulací - spermie kluci sice budou v cíli první, ale vajíčko tam ještě nebude, nevydrží čekat a pomřou, pomalejší holčičí spermie sice připlavou později, ale na vajíčko si počkají. Pokud chci kluka, tak sexovat v den ovulace či den po ovulaci - klučičí spermie valí jak o život a vrhnou se na již putující vajíčko, holky tam ani nestihnou doplavat… Oba moji kluci jsou ze sexu den po ovulaci. 8-)

Blbé tedy je, že pokud jsme sexovali 2-3 dny před ovulací (a v době ovulace ne), tak jsem nikdy neotěhotněla. :think: Tož nevím, možná moje tělo vážně na holčičí plod není dělané… :nevim: (vypudilo ho, proč se neuhnízdilo, proč to nevyšlo?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
25.9.11 23:23
No tak linie:on má brtra,jeho otec 2 bratry a jeho matka 2 sestry,tak si vyber :lol: Já mám bratra i sestru,moje matka sestru můj otec dva bratry.Moje sestra má dva syny a můj bratr dva syny a sakryš holčičku :zed:
eshta píše: říkáš , že máš nového partnera, takže šance na holčičku tady je :wink: koukni se na mužskou linii tvého partnera (tj on, jeho otec, děda atd..), jestli měli také sestry..pokuď tam holky jsou, tak šanci na holku máte :wink:
horší je to třeba u nás, kde bych eventuelně měla další dítě s jedním partnerem, který mi už udělal 3 kluky :-) takže má pravděpodobně víc Y spermií a šance na holčičku může být horší

Příspěvek upraven 25.09.11 v 23:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
25.9.11 23:33

No tak to mám úplně na prd,protože já nikdy neotěhotněla ani před ani v ani po ovulaci.Nechápu sice,ale já jsem prostě polodná jen jeden jediný den a to je poslední den menzes.

Wiolla píše:
marguaret píše: …Zkuzme jěště z jiného nejbližšího soudku:
zkoušela jste některá nějáké metody na ovlivnění pohlaví nebo víte o někom a vyšlo to - vychází to?

Všechno je to šarlantánství. Jediné, co má jakš takš reálný základ je hlídání ovulace a přizpůsobit tomu sex. Spermie „kluci“ jsou rychlí plavci, rychlejší než spermie „holky“, ale také rychleji umřou (holky vydrží dýl). Takže: když chci holku musím sexovat 2-3 dny před ovulací - spermie kluci sice budou v cíli první, ale vajíčko tam ještě nebude, nevydrží čekat a pomřou, pomalejší holčičí spermie sice připlavou později, ale na vajíčko si počkají. Pokud chci kluka, tak sexovat v den ovulace či den po ovulaci - klučičí spermie valí jak o život a vrhnou se na již putující vajíčko, holky tam ani nestihnou doplavat… Oba moji kluci jsou ze sexu den po ovulaci. 8-)

Blbé tedy je, že pokud jsme sexovali 2-3 dny před ovulací (a v době ovulace ne), tak jsem nikdy neotěhotněla. :think: Tož nevím, možná moje tělo vážně na holčičí plod není dělané… :nevim: (vypudilo ho, proč se neuhnízdilo, proč to nevyšlo?)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
26.9.11 09:32
marguaret píše:
No tak linie:on má brtra,jeho otec 2 bratry a jeho matka 2 sestry,tak si vyber :lol: Já mám bratra i sestru,moje matka sestru můj otec dva bratry.Moje sestra má dva syny a můj bratr dva syny a sakryš holčičku :zed:
eshta píše: říkáš , že máš nového partnera, takže šance na holčičku tady je :wink: koukni se na mužskou linii tvého partnera (tj on, jeho otec, děda atd..), jestli měli také sestry..pokuď tam holky jsou, tak šanci na holku máte :wink:
horší je to třeba u nás, kde bych eventuelně měla další dítě s jedním partnerem, který mi už udělal 3 kluky :-) takže má pravděpodobně víc Y spermií a šance na holčičku může být horší
Příspěvek upraven 25.09.11 v 23:32

tady se kouká jen na mužskou linii případného otce- ono je totiž složení spermií (X,Y a jejich počet-převaha jednoho typu) do jisté míry dědičné..tak jako u dvojvaječných dvojčat se kouká na ženskou linii- matka, která měla dvojvaječná dvojčata (tj vyprodukovala 2 vajíčka v jednom cyklu) může tuto schopnost předat dceři a ženským potomkům :wink:

no jestli má přítel bratra a jeho otec 2 bratry, tak to moc dobře nevypadá :mrgreen: ale nemusí to tak být a klidně holku udělat může :-) jak tu holky psaly- mužské spermijky jsou rychlejší a méně odolné a pak taky závisí na pH v pochvě..ale příroda je mocná a jestli to bude kluk nebo holka stejně nijak moc neovlivníš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
26.9.11 09:43

Můj přítel má dva bratry( můj má 2 syny z prvního manželství, jeho bratr dvojče má 3 syny, třetí bratr je po úraze, děti nemá), jejich tatínek je ze dvou kluků, děda také. Takže na holčičku nám nevěřil nikdo a máme ji slíbenou. Aůe samozřejmě uvěřím, až se nám v listopadu narodí :-D
A sex jsme měli jen široko daleko jediný, právě v den ovulace, takže bud lžou ultrazvuky nebo jsme tu přírodu nějak přelstili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
26.9.11 09:51
Romanetka píše:
Můj přítel má dva bratry( můj má 2 syny z prvního manželství, jeho bratr dvojče má 3 syny, třetí bratr je po úraze, děti nemá), jejich tatínek je ze dvou kluků, děda také. Takže na holčičku nám nevěřil nikdo a máme ji slíbenou. Aůe samozřejmě uvěřím, až se nám v listopadu narodí :-D
A sex jsme měli jen široko daleko jediný, právě v den ovulace, takže bud lžou ultrazvuky nebo jsme tu přírodu nějak přelstili :-D

to je přesně ono, příroda si stejně ve finále udělá co chce :mrgreen:
gratulka k holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
26.9.11 09:53
eshta píše:
Romanetka píše:
A sex jsme měli jen široko daleko jediný, právě v den ovulace, takže bud lžou ultrazvuky nebo jsme tu přírodu nějak přelstili :-D
to je přesně ono, příroda si stejně ve finále udělá co chce :mrgreen:
gratulka k holčičce :kytka:

Děkujeme, ale jěště ji nemáme,uvěřím na 100 % až ji uvidím :-D ale já pořád říkám,že kdyby to byl kluk po tatínkovi, tak toho pindíka nemůže na utz schovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
26.9.11 10:00

:mrgreen: :mrgreen: hele, můj první kluk ho neměl na utz taky vidět, pořád jen varlátka :think: taky jsem si říkala, že je to ňáký divný, když na tom tatínek sám není až zas tak špatně :mrgreen: a s pindíkem se pak samozřejmě narodil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
26.9.11 10:06

Ono je to těžké. Já mám kluka (starší) a holčičku. Sama jsem ze samých holek, a mám 10 neteří. Když jsem otěhotněla, tak jsem chtěla holčičku, strašně moc. Prostě jsem byla na holky zvyklá a vůbec jsem si nepřipouštěla, že bych měla mít kluka. Taťka mi z legrace řekl, že jestli to bude další holka, tak mi nekoupí kočárek :lol: (Pamatuji si to dodnes a už je to přes 8 let). Tenkrát jsme na tom byli finančně dost zle a já na to taťuldovi řekla, že si klidně koupím levný kočár z bazaru, jen když to bude holčička :lol: . Mno, UTZ ukázal, že čekáme chlapečka a můžu říct, že jsem to řádně obrečela :oops: . Prostě jsem měla strach, že kluka nezvládnu. Samozřejmě jsem potom byla šťastná, že ho mám a miluji ho (i když předpuberta klepe na dveře :zed: :lol: ). Při druhém těhotenství jsem měla takový strach, že to bude zase kluk, že jsem se i bála se na pohlaví ptát. Až se jednou můj gynekolog prořekl :lol: - tak jsem to zase ořvala, protože to byla vysněná holčička.
Teďka dost vážně uvažuji nad třetím miminkem a vůbec nevím, jestli je lepší holčička nebo chlapeček.
Syn byl od narození andílek, skoro neplakal, krásně spinkal, je trpělivý, hodně pomáhá, je starostlivý (jen teďka teda dost provokuje, ale to patří k věku). Holčička byla od narození (a je ještě teď) uplakánek, ufňukánek, netrpělivá, bordelářka, parádnice,… Ale je to mazel. Umí udělat kouzelná kukadla… Prostě jsou k sežrání oba dva a já fakt nevím, jaké pohlaví bych řekla, že je lepší.
Teď už jen dořešit bydlení, abych nemusela ty dva raubíře obírat o soukromí a potom snad miminku nebude nic bránit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
26.9.11 10:41

ja te plne chapu,muj treti kluk mel byt holka a to jsem poradne obrecela,jako ctvrta se konecne narodila holka. pak jsme chteli jeste jednu - a zase kluk,nemohla jsem se s tim dlouho smirit,manzel se jen usmival…ted si rikam,kdybych vedela predem,jak bude ten posledni krasnej a roztomilej,tak bych urcite nebulila.....byla jsem k.ava… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
26.9.11 15:00

Prostě vždycky je naděje 50:50 :-) On už jednu holku má,tak doufejme,že umí jen ty holky a když ne,tak to bude kluk jako buk já to možná trochu obrečím,ale co takovej je život.Dneska jsem držela v ruce nádhernou růžovou soupravičku a krásný fialkoví botičky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
26.9.11 15:05
Romanetka píše: …A sex jsme měli jen široko daleko jediný, právě v den ovulace, takže bud lžou ultrazvuky nebo jsme tu přírodu nějak přelstili :-D

To samozřejmě neplatí stoprocentně… :wink: Jen je tam vyšší pravděpodobnost a ne že by to nemohlo být jinak. 8-)

Jinak můj manžel má bratra a sestru, jeho otec má bratra a sestru. Takže já to napotřetí na tu holku ještě vidím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí