Třetí trimestr a IBALGIN ..?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
702
2.8.10 12:23

Ahoj Onionko,
lokální anestetika se v těhotenství mohou používat. Zvláště ve 3.trimestru už vývoj plodu určitě neovlivní, je to rozhodně lepší, než polykat analgetika. Jinak ve 3. trimestru raději paralen, ibalgin může ovlivňovat krevní srálivost, proto se ve 3.trim. nedoporučuje.
POsurfuj na internetu, objednej se k zubaři a v klidu vyřeš definitivně už teď, do porodu je jestě dlouho…
Přeju pohodový zbytek těhotenství bez bolestí.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
2.8.10 12:27

Ahoj onionko,

to je nepříjemný. Když bolí zuby, tak je to fakt ouvej :cry:

Ale já bych si balgin ve 3.trimestru vzít neriskla. Myslím, že ovliňuje srážlivost krve, proto se nedoporučuje.

Radši bych zajela někam na pohotovst, ať se Ti na to někdo mrkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
2.8.10 12:28

Taky bych řekla, že lepší jedna či dvě injekce s lokálním umrtvením než do sebe rvát prášky proti bolesti. A ono konec konců, co jiného je epidurál používaný při porodu, než lokální anestetikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
2.8.10 12:38

Ahoj Onionko, tady jsem ti našla, že ten dr. Ibalgin zakazuje… http://www.porodnice.cz/…ktore-jsem-5
Zkus teda aspoň ten Paralen. Mě na zuby pomáhá Valetol, ale nevím, jestli se v těhotenství může - zkusím pohledat. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
2.8.10 12:39

holky děkuju všem…

vzala jsem zatím paralen, a uvidím no…

myslíte že na pohotovosti mi to vytáhnou taky ?
můj zubař je idiot, a prostě nemá mě kam natlačit ač by mě měl upřednostnit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
2.8.10 12:40

Lucy

VALETOL je miláček na zuby, :-D ale vtěhu se jistojistě nesmí, je to ten nejsilnější driják :think: ale pomohl mi i když sem fakt vyložene lezla po zdi, a pomohl hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
2.8.10 12:40
Lucyus12 píše:
Ahoj Onionko, tady jsem ti našla, že ten dr. Ibalgin zakazuje… http://www.porodnice.cz/…ktore-jsem-5
Zkus teda aspoň ten Paralen. Mě na zuby pomáhá Valetol, ale nevím, jestli se v těhotenství může - zkusím pohledat. Papa

Tak Valetol asi neublíží - tady je příbalový leták http://www.farmaceutika.info/valetol

Přeju, ať tě ta bolest brzy přejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
2.8.10 12:51

tak to bych nečekala, že zrovna Valetol by se mohl…
Taková síla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
2.8.10 12:52

Já taky nevím, ale četla jsi to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
2.8.10 12:54

Jé a čtu, od pana dr, že je bezpečný Algifen v kapkách.. musím někde pohledat, myslím že ho mám :dance: :dance: je jinak totiž jen na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.8.10 12:54

Oni zkus zajet na tu pohotovost a uvidíš. Řekni jim i to co ti řekl tvůj zubař a uvidíš jak se zachovají. Já si myslím, že pokud tě to tak moc bolí, tak by ti to mohli vytáhnout i tam. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
2.8.10 12:55

A píše že nárazové užití Valetolu nevadí …
Jinak se nesmí.
On je fakt hodně silnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
2.8.10 12:55

No já to tedy četla a je tam napsáno, že se nepodává v těhotenství a při kojení… taky zvyšuje riziko krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
2.8.10 12:56

No, já taky nemyslela, že ho budeš mít denně k obídku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
2.8.10 12:56
M-a-j-a píše:
Oni zkus zajet na tu pohotovost a uvidíš. Řekni jim i to co ti řekl tvůj zubař a uvidíš jak se zachovají. Já si myslím, že pokud tě to tak moc bolí, tak by ti to mohli vytáhnout i tam. :think: :think:

Majo

děkuju :srdce:
Lupla sem dva Paraleny, a rozpustila sem si vápník v šumivé tabletě… zdá se to lepší.
Ale rozhodně pohledám ten Algifen. A na pohotovost bych jela případně kdyby to nepřešlo ani do zítra.
Jinak bych chtěla vydržet až po porodu. uvidíme :-? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky