Třetí trimestr a IBALGIN ..?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1797
2.8.10 12:57
Lucyus12 píše:
No, já taky nemyslela, že ho budeš mít denně k obídku :mrgreen:

škoda :mrgreen: :mrgreen: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
2.8.10 13:59

já bych na tu pohotovost jela a uvidíš co ti řeknou. Po porodu budeš mít jiné starosti. Vím o čem mluvím moje zubařka je idiotka jezdím tak každý týdena zuby mi jdou do hajzlu - pardon- jako bych u zubaře nebyla roky!!!
A nikdo jiný nebere tak si zoubky hezky hýčkej ať nedopadneš jak já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
2.8.10 13:59

Ibalgin a brufen a podobný se ve 3. trimestru nesmí, protože u mimča předčasně cosi uzavírají v srdíčku, což se děje jinak snad po porodu…přesně si to ale nepamatuju, ale nesmí se.

Algifen se smí, já ho mám i předepsaný kvůli bolestem hlavy, doktorka mi psala 30 kapek, já si vzala 20 a stačilo mi to, jak v tom těhu se ty prášky na bolesti moc neberou, tak mi přijde, že mi stačí mnohem menší dávka. Akorát nevím, kolikrát denně a jak dlouho se smí, já to vzala za ty 3 poslední měsíce snad dvakrát nebo třikrát.
Ať je brzo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
2.8.10 14:52

Necetla jsem celou diskuzi, ale IBALGIN (a cokoliv s ibuprofenem) ve tretim trimestru VELKE NE (v 1. a 2. je ok)!!!!!! Koukni na safefetus.com , drug search, ve tretim trimestru riz. skupina X, to znamena ze ta nejvyssi mozna! Ani jeden bych Ti nedoporucovala. Opravdu s tim nehazarduj, je to velike riziko! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
2.8.10 16:27

Tak, tak ibalgin ne. Uzavírá předčasně dulčeje ve fetálním krevním oběhu. Dokonce se snad dává nedonošencům, kteří už ty dulčeje potřebujou uzavřít, protože jsou už venku a dýchají plícema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.8.10 20:40

Vyřeš ty zuby opravdu teď, třeba na pohotovosti. Nebo prostě přijď k zubaři, usaď se a čekej. Do porodu je strašně daleko, jestli tě to bolí teď a zítra přejde, patrně se to samé bude opakovat ještě mockrát, než porodíš. A to by bylo tabletek… Lokální umrtvení je fakt v pohodě. Vím, že tu byla před časem diskuse o umrtvení při vrtání a někdo radči trpěl bez injekce, ale když si dáš na misku vah lokální umrtvení a opakovaná analgetika, jednoznačně vychází to umrtvení lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
3.8.10 08:02

mno díky…

tak jdu k zubari dneska na obed, oba dva musí ven, to se nedá.. celou noc sem nespala, a musela sem si ten ibalgin vzít, volala sem gyndr, rikala ze to narazove nevadí, jako třeba valetol… kdybych jich jedla pet denně je to něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101613
3.8.10 10:17

Jojo, zuby jsou potvory, já nechala pro jistotu zlikvidovat všechny osmičky (vždycky chvilku rostly a chvilku ne a všechny do sousedních zubů) když jsme plánovali mimčo… jsem si říkala, že bych při svém štěstí mohla dopadnout stejně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.8.10 10:24
onionka píše:
mno díky…tak jdu k zubari dneska na obed, oba dva musí ven, to se nedá.. celou noc sem nespala, a musela sem si ten ibalgin vzít, volala sem gyndr, rikala ze to narazove nevadí, jako třeba valetol… kdybych jich jedla pet denně je to něco jiného.

Onionko, bude to dobrý, budu držet pěstičky!!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
3.8.10 10:26

děkuju :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...