Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
jdu Vás sem do třídírny komunálních odpadů pozdravit. Právě jsem se zde registrovala.
![]()
Odpad třídím, protože mám kontejnery před bytovkou.
Dělím jen plast, sklo a papír. Plechovky kontejner nemají.
Zajímalo by mě, jestli to ti popeláři neshrnou stejně na jednu hromadu?.
Zdravím a pevné nervy s tříděním odpadu. ![]()
Zdravím všechny třídiče odpadů
to, že to dává nebo nedává smysl třídit si můžete ještě přečíst zde. https://inodpady.cz/…ti-nejlepsi/
Je to jen kousek celého problému. A děkuji za všechny vaše komentáře. A hlavně třiďte dál, zatím není jiné řešení, jak vyřešit problém s rostoucím odpadem. ![]()
Zdravím,
Ano mi třídíme. K vánocům sme si pořídili třídící kontejnery, které jsou velké a hlavně užitečné. ![]()
Taky třídíme, nebo se o to aspoň snažíme.
papír, plast, sklo, taková klasika
Shrnou. Zrovna v lednovém čísle zpravodaje naší městské části je článek od starosty, prej že ofiko vyjádření od firmy vyvážející odpad je, že momentálně to dávají na jednu hromadu, protože tuším neekonomické…nevím už přesně, četla jsem to před dvěma dny. Jde o Brno. Takže já netřídím,,, už ale nějaký čas, protože už nějaký čas se toto povídá, a teď to máme i od starosty, takže na to dlabu.
@kvetahedus píše:
Ahoj holky,
jdu Vás sem do třídírny komunálních odpadů pozdravit. Právě jsem se zde registrovala.![]()
![]()
Odpad třídím, protože mám kontejnery před bytovkou.
Zdravím a pevné nervy s tříděním odpadu.
Dělím jen plast, sklo a papír. Plechovky kontejner nemají.
Zajímalo by mě, jestli to ti popeláři neshrnou stejně na jednu hromadu?.
@Anik píše:
Shrnou. Zrovna v lednovém čísle zpravodaje naší městské části je článek od starosty, prej že ofiko vyjádření od firmy vyvážející odpad je, že momentálně to dávají na jednu hromadu, protože tuším neekonomické…nevím už přesně, četla jsem to před dvěma dny. Jde o Brno. Takže já netřídím,,, už ale nějaký čas, protože už nějaký čas se toto povídá, a teď to máme i od starosty, takže na to dlabu.
Kamarád od syna pracoval ve směsných odpadech a tam to právě také sesypávali dohromady. ![]()
Třídím, mám na vše pytel zvlášť a je to dost nepraktický a zrovna hledám nějaké koše přímo na třídění, ideálně barevně odlišené