Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zajímalo by mě, co se probírá a nebo co se dělá na takových třídních schůzkách ve školce??? Dnes jsem si v šatně přečetla, že je zítra třídní schůzka pro rodiče. Myslela jsem, že třídní schůzky jsou až ve škole
Vůbec nevím, co od toho mám očekávat?
![]()
Prakticky totéž, co ve škole - učitelky Vám řeknou, co a jak bude probíhat během školního roku, co zhruba plánují, řeknou Vám o školním řádu a jeho změnách, organizační info, apod.
@BohunkaP píše:
Prakticky totéž, co ve škole - učitelky Vám řeknou, co a jak bude probíhat během školního roku, co zhruba plánují, řeknou Vám o školním řádu a jeho změnách, organizační info, apod.
A taky je asi skásnou o nějaké peníze. ![]()
@Svistice ano a vynadají nám, že děti nejí ovoce, zeleninu a pomazánky a oni to musí vyhazovat
![]()
Co máš dětem dávat do školky, co nedávat, co a kdy platit…
U nás jsme se třeba domluvili, že každý dá 200,– a z toho se budou platit různá divadélka a představení ve školce, ať tam nemusíme pořád cmrndat po dvackách.
„Volí“ se zástupce školky do sdružení rodičů…
Oproti škole je ta třídní schůzka jen jedna (teda u nás).
To už náš skásli
Je to na dlouho ta schůzka? Takové akce „miluju“ a aní nevím, jestli bude mít hlídání, takže doufám, že to není na hodinu ![]()
@MisaHanuska píše:
U nás nemáme třídní schůzky ale schůzku SRPŠ![]()
Co to je???
U nás to bude vyloženě třídní schůzka, aspoň tak je to tam teda napsané ![]()
Teda vím, že to je Sdružené rodičů a přátel školy, ale co se tam dělá netuším ![]()
My jsme brali děti s sebou, schůzka byla na terase, děti si hrály v zahradě.. bylo zrovna hezky, tak v zájmu každého bylo vypadnout co nejdřív, takže tak 30 min ![]()
U nas skoro dve hodiny, je lepsi bez deti,.ale.ne vzdy to jde. U nas si je vzaly vedle do tridy. My teda meli uz v srpnu, ucitelky si nas rozebrali podle trid, bylo to moc fajn, je takhle poznat a mit cas s nima mluvit bez deti. A ano zacatek byl jen o placeni ![]()
@Svistice píše:
A taky je asi skásnou o nějaké peníze.
Tak tak, na to jsem vlastně zapomněla, u nás se platí až v říjnu.
Taky jako ve škole ![]()
My máme zítra taky schůzku. Bojím se, co se tam dozvím.
Děti brát nemáme, pokud je prý nemáme kam dát, tak je na tu dobu umístit do jiné třídy. Zato si máme vzít přezůvky.
O prachy nás taky už „obrali“ hned první den.
Jedna schůzka pro rodiče nových dětí byla už v květnu, nic jsme se tam pořádně nedozvěděli, teď teda budeme mít další už extra po třídách.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.