Trimesicni holcicka malo ji

37
28.6.18 16:06

Trimesicni holcicka malo ji

Ahoj mamky. Moc prosim o radu. Dceri budou zitra presne 3 mesice a uz tyden se mi flaka s jidlem trosicku. Vazi cca 5.8kg, ale vypije mi okolo 650-700ml denne. Nekdy ani to ne. Dokaze byt i 4 hodint bez jidla a ja pak do ni tu flasku skoro rvu nasilim ( prehanim ). Nevypada hladove a prospiva krasne podle me…za 10 dni pul kila. Usmiva se na me. Dokonce uz se pretaci a energie ma podle me za tri. Jen ta flaska uz ji nejede jako driv. Zkousela jsem vymenit UM, ale bylo to stejne. Nuze…mam byt znepokojena? Jeste dodam, ze pred dvema tydny byla na ockovani, ale reakci nemela zadnou. Predem moc dekuji za rady. Je to hruza, mam usmevavou holcicku, ale obcas tak breci, kdyz ji chci dat najist. Od narozeni je plne na UM. Uz me nebavi, jak se krouti, kdyz ji chci dat napapat. Rve jak kdybych ji ublizovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
28.6.18 16:15

@Kamila1993 může to být spurtík,ještě chvilku počkej,u nás trval vždycky tak 5 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.6.18 16:20

Byla bych v klidu, kdyz prospiva. Uz se asi zabavi i jinak nez jidlem. A navic je uz vetsi, tak nemusi jist co hodinu ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
28.6.18 17:39

Ve 3m prestava byt sani reflexem a uz je vedome a nektere deti s tim maji trochu problem. Pokud by prospivala, urcite bych jidlo nenutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
28.6.18 17:39

Buď v klidu, pokud prospívá a neprobrečí celé dny, tak je vše ok. Ona ví proč jíst nechce. Taky jsem to tak měla. A s příkrmy to nebylo o nic lepší - to řvala už když jsem se blížila s jídlem. Rozjedla se až za 4 měsíce. Teď jí de facto skoro vše (mimo nemoc). Pokud prospívá (0,5kg za 10 dní je luxus) tak to neřeš a hoď se jako máma do klidu. Mlíko bych neměnila. Prostě nechce. Nabízet a uvidíš. Já si musela zvykat spíš na to, že vyleju zase jednu dávku UM do dřezu… ale dávat ji to dýl než za 20 minut jsem prostě odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
28.6.18 17:45

@Kamila1993 mám 2měsíční holčičku a jí mi po 4-6 hodinách, krásně prospívá, tak to neřeším. I pediatr mi, když jí byl měsíc, řekl, že nevadí, že nekrmim po 3 hodinách, když malá prospívá ;) Také jsme na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
28.6.18 19:29

Neboj, má své tempo a nestrádà

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
28.6.18 19:45

@Kamila1993 přečti si mé deníčky…tvoje holčička je OK, neboj, jí až dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.6.18 18:28

Dekuji mamkam za radu.
Na chvilku jste ne uklidnily, ale s jidlem je to porad stejne. Pereme se s tim. Prisla jsem na to, ze kdyz ji polozim na zada na gauc, tak pije celkem normalne. Sice se mi to nelibi, ale aspon do ni neco dostanu. Zacala malo curat, ale nema teploty, nezvraci. Takze asi vytahnu kapatko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová