Tříměsíční nepapá

1429
16.2.13 11:48

tříměsíční nepapá

Ahoj holky,
mám tříměsíční holčičku a přestala papat. Trvá to asi dva týdny. Mlíka mám fakt hodně, je pravda, že kojím jen z jednoho prsa, ale předtím problém nebyl.
Je to asi takto. V noci jí asi třikrát. Ráno se vzbudí tak v 6 a prso nechce. Tak v 9 jí dám prso znovu, cucne si a brečí, tak se to opakuje v 1, ve 4 si teda ze zoufalství dá, ale neobejde se to bez několika odpojení a řvu :think: ale nají se. Pak se koupe a po koupání zase kojím-řev..Dneska už jsem nevěděla co mám dělat tak jsem odstříkala do flašky ale taky to nechce..Jestli přibívá nevím, nemám váhu a uvidím u doktorky až 5.3..
N :think: nevíte jak na ni? Bříško má úplně měký, prázdny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
16.2.13 11:50

@soleile
zasadni otazka asi je, jestli dost cura? jestli jo, tak jeste par dni pockej. jestli ne, tak to res s doktorkou hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
16.2.13 11:52

Tak plínek má přes den počůraných tak 5+1 v noci. Ale o dost míň než před tím kaká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.2.13 11:59

Tak to minimum asi ma. ja si akorat pamatuju, ze novorozenec ma mit min 6 pocuranych plinek za den, jak je to u vetsich nevim :nevim:
ja byt tebou, tak mudre zavolam a poptam se. pokud ma tech 6 a je jinak v pohode, tak ji nic nebude, ale zas nemuze tak byt naporad.
jeste by se dalo zkusit UM, ale pokud vam kojeni predtim slo v pohode, tak to asi je uplne posledni moznost, co zkouset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
16.2.13 12:06

Se synem jsem měla něco podobného, ten řev u kojení znamenal velké bolesti bříška (byli jsme dokonce na ultrazvuku), málo kakal a stoličku měl hustší. Jak se přicucnul, střeva se dala do pohybu a bolest byla na světě… Jednou dokonce nekadil 20dnů. Bylo to děsné, bojovali jsme, ale nakonec se sám v 9 měsících odstavil.
Zkus vše na bolení bříška (nahřívat, kapičky, cvičit, vyprdět nad umyvadlem…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
16.2.13 12:08

Jo a bříško nijak tvrdý neměl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
16.2.13 12:08

No já nevím, přijde mi zvláštní, že by jí mlíčko přestalo najednou chutnat. A přijde mi že z té flašky třeba neumí pít :nevim: A to zkouším před spaním, po spaní..Snad se to zlepší nebo začínám z toho být dost na nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
16.2.13 12:11
@pajjakk píše:
Se synem jsem měla něco podobného, ten řev u kojení znamenal velké bolesti bříška (byli jsme dokonce na ultrazvuku), málo kakal a stoličku měl hustší. Jak se přicucnul, střeva se dala do pohybu a bolest byla na světě… Jednou dokonce nekadil 20dnů. Bylo to děsné, bojovali jsme, ale nakonec se sám v 9 měsících odstavil.
Zkus vše na bolení bříška (nahřívat, kapičky, cvičit, vyprdět nad umyvadlem…)

Právě když měla prdíky tak to byl horor, ale plakala pořád. Teď prdí normálně přes den a neplače u toho nic, ale tak teď to může snášet jinak. Každopádně zkusím. Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
16.2.13 12:13

Dr. mi vysvětlovala, že ta bolest je způsobená, právě když se přicucne, jak se rozjedou střeva. Mezi kojením byl veselý, jen jak si cucnul šílený řev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
16.2.13 12:16

@pajjakk Tak snad to bude ono a kapičky zaberou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
16.2.13 12:22
@pajjakk píše:
Dr. mi vysvětlovala, že ta bolest je způsobená, právě když se přicucne, jak se rozjedou střeva. Mezi kojením byl veselý, jen jak si cucnul šílený řev…

Potvrzuji ;) Taky sem Dr říkala, že se mi malá odtrhává od prsa (jeden měsíc to dělala dost často, ale naštěstí se napapala vžycky dost) a taky mi říkala, že je to tím, že jak začne pít tak se začnou hýbat střívka a začně ji bolet bříško.

A nebo ještě by to mohlo být třeba deodorantem, jako vůní, nebo voňavkou… nemáš nějaký nový? Že jí to jako smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
16.2.13 12:25

To nemám, deodorant stejný a k vůli malé se právě vůbec nevoním. Snad pomůžou kapičky, máme doma ty od Bioprinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
16.2.13 12:30

Nezacala jsi jist, pit neco noveho, nedostala jsi menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
16.2.13 12:31

Růstový spurt? Na emimi se toho napsalo kvanta, hezky popsaný je to i na www.kojeni.net
Vydržet, přikládat, do týdne by měl být klid. Hlavně nedávej žádnej dokrm, lahev, nic. Píšeš, že mlíka máš dost, tak je to zbytečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
16.2.13 12:38

Nic nové nejím, nepiju nic..A spurt, no nevím, už jsme měli když byla menší asi kolem 6. týdne a právě hrozně papala, snad každou hodinu a byla protivná. Teď je v pohodě až na to kojení no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová