Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A jak ti vyšel 12tt? Kamarádce vyšel 12tt dobře a 16tt špatně a mimi je v pořádku. Říkají, že scr. ve 12tt je nejpřesnější.
ten doktorka nedělala brala mě krev v 16 týdnu a dnes mě řekla do telefonu že v trojtém krevním testu mě vyšly zvýšené honoty na dauna takový strach mám nejsem schopná se od rána uklidnit
holky určitě to bude dobrý, musí být.
Těch falešně pozitivních testů je strašně moc, jen maminky nervujou..
Výsledky z plodovky na downův syndrom může být už asi za 3 dny, ale nevím, jestli to dělají všude. Já byla na odběru ve čtvrtek a v úterý mi volali výsledek. Jinak posílají celkové výsledky poštou za 3 týdny.
je to hrůza ještě ani nejdu na plodovou vodu tak to bude dlouhé čekání
Hony píše:
holky určitě to bude dobrý, musí být.Těch falešně pozitivních testů je strašně moc, jen maminky nervujou..
Přesně tak MUSÍ TO BÝT DOBRÉ ![]()
je to dlouhé, třeba se ti podaří dostat se tam, kde dávají výsledek dřív. Držím pěsti.
Přesně tak, musí to být vše v pořádku. Díky všem za podporu. Zítra se ozvu jak se u doktorky pochodila. I ostatním držím pěstičky ať je vše jak má být.
Všem vám přeji, aby odběr dopadl dobře i výsledky. Vím, jaké to byly nervy
.
Já měla to riziko Downa a primář po odběru říkal, že průběžné výsledky jsou cca do 3 dní. Takže kdyby se něco dělo, do 5 dní se prý ozvou. 5 dní jsem se modlila, ať nezvoní telefon a pak už jsem byla přesvědčená, že to bude ok. Bohudík bylo!
Držím vám všem palečky!!! ![]()
Ahoj holky nyní jsem volala na výsledky triplů a zatím to viděla jen sestra neb je to čerstvoučké a povídá…výsledek negativní, ale genetická doktorka doporučuje podrobný utz. Pokud vím tak ten se dělá standardně v 20týdnu ne??? Takže když je triple negativní tak je vše ok a z té poznámky o utz si nemusím nic dělat.
Maro jak píšeš, utz ve 20 je součástí, tak se myslím bát nemusíš.
Nám vyšlo zvýšené riziko DS a mimi je zcela v pořádku. Na odběr vody jsem nešla,přišlo mi to nebezpečné.
Holky, mě taky vyšel triple test pozitivní, taky podezření na downův syndrom-je mi 25, nekouřím, nepiju tak mě to hrozně zaskočilo a fakt se strašně bojím
, musím ale říct, že bych asi na tu plodovou vodu šla, nemohla bych snést tu nejistotu-jdu už v úterý do gennetu ![]()
Věřím že bude všechno v pořádku a mrzí mě taky že jsem nebyla na těch prvních testech, ted si to hrozně vyčítám
.
Taky mi vyšlo ale negativní screening-to je dobře ale co to jako znamená?A proč tedy DS vyšel:(?