Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak to mam za sebou-nemůžu říct že to nebolelo-neni to vůbec příjemný a bylo mi z toho na zvracení. A prý riziko 1:14
,jsem se tam rozbrečela jako malá holka, ale přišlo mi to fakt hodně.
Podle ultrazvuku ale prý vypadá moc dobře, uplně všechno má normální tak si myslí že to bude určitě dobré. Zítra po obědě budou vědět výsledky na ten syndrom:(bojim se stejně jak tam budu volat…
A jinak nám ukázal pěknýho pindíka ![]()
ametyst píše:
Ahoj holky, tak to mam za sebou-nemůžu říct že to nebolelo-neni to vůbec příjemný a bylo mi z toho na zvracení. A prý riziko 1:14,jsem se tam rozbrečela jako malá holka, ale přišlo mi to fakt hodně.
Podle ultrazvuku ale prý vypadá moc dobře, uplně všechno má normální tak si myslí že to bude určitě dobré. Zítra po obědě budou vědět výsledky na ten syndrom:(bojim se stejně jak tam budu volat…
A jinak nám ukázal pěknýho pindíka
no vidíš tak jsi to zvládla koukám tu už od rána co napíšeš
hlavně že ten utz je v pořádku to je super zpráva ![]()
takže chlapeček
ty už to víš to ti závidím. a který jsi vlastně týden? tak se opatruj,odpočívej,nepřepínej a nemysli na zítřek věřím že to bude ok ![]()
Teď jsem přesně na začátku 18.tého. Jo jo já ležim ale pořád myslim na to že to bude kluk a jestli bude opravdu zdravý…stejně se budu hrozně bát zítra a pak i za ty 3 týdny.
URčitě to budeš mít dobrý , kdy tam jdeš?
Vlastně jsi psala že ve čtvrtek-promin:). No já chtěla holčičku, tak jsem byla chviličku zklamaná ale pak jsem si dala facku jak to myslim, hlavně at je zdravé:)ted už se budu těšit, holčičku snad příště:)kluk je moc fajn.
no to určitě je
já chtěla chlapečka tak snad se to potvrdí na screeningu ve 13tt mi řekl že pravděpodobně chlapec tak snad se nespletl
jéé tak to jsme uplně stejně, a kdy máš termín? já zatím 17.4.
Holky neděste se.Já měla 1:3 na downa a podle plodovky je malá zdravá.Držím palce ![]()
radanav- 1:3
ty bláho-no ona i tao genetička řikala-někdo to má 1:4 a je to dobré a někdo 1:250 a je to DS
.
Termín mi teď právě tam řekli zase jinej-10.4.2012 ale netušim ![]()
Ještě vydržet do zítra-Radanav mi dodává síla že to měla taky takhle „špatný“-jen mi fakt nejde na rozum kde ty čísla berou když jsou pak mimi zdravá a naopak když nic nezjistí a narodí se postižené…k čemu to potom je
?
taky tomu nerozumím…
a ještě chvíli se budem bavit o číslech tak mi z toho fakt hrábne
takze dost, naladíme pozitivní myšlení a budem myslet na kladné zkušenosti tady ostatních maminek. dneska jsem si byla udělat radost a koupila prckovi ponožečky
![]()
Jo holky -myslete pozitivně.A opravdu jen velmi vyjímečně se stává,že by to byl downík ,když je ultrazvuk vpořádku.Triply bych zrušila.Za ty nervy to nestojí a první screening je lepší a přesnější.
to určite je, s tím souhlasim…jasne mi ten dr pri nem rekl ze zadne rozstepy nevidi a pak mi za dva tydny volaji ze mam zvysene riziko rozstepu…no z toho by te trefilo…ale ne, porad doufam v to co tady vsichni rikate - utz je rozhodujici.jen je skoda ze je kolem toho tolik zbytecneho strachu a nervů, co já to už preziju ale chudak mimisek uz to urco taky vnima… ![]()
Holky, oni to ještě nemají, já se zbláznim
. Kdyby to ale vyšlo špatně tak by mi zavolali že jo?Budu se modlit at nevolá neznámé číslo… ![]()
. Kdyby to ale vyšlo špatně tak by mi zavolali že jo?Budu se modlit at nevolá neznámé číslo… ![]()
ametyst píše:
Holky, oni to ještě nemají, já se zbláznim. Kdyby to ale vyšlo špatně tak by mi zavolali že jo?Budu se modlit at nevolá neznámé číslo…
jo to by asi volali neboooooj nebudou bude to dobre nestresuj drzime pesti ![]()