Triple testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
23.11.11 20:56
ametyst píše:
monique7 píše:
ahoj děvčátka, tak jsme dnes byli na screeningu a je vše v naprostém pořádku :dance: :dance: :dance: páteř bez známek rozštěpu, patro taky, obličej krásňoučký no prostě paráda :srdce: moooc děkuju za držení palečků a za uklidňující zprávy tady :hug: jinak je to chlapeček a TP 8.4.2012 přikládám foto :srdce:
Jupí mooooooooc gratuluju :D já mam taky radost i za tebe-i za sebe-dnes jsem se dozvěděla že i celkové výsledky jsou v pořádku :dance:

paráda co víc si přát :D :D taky moc gratuluju a pohlad za me prcka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
24.11.11 09:50

Ty taky- ty naše chlapi zlobivý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
2.12.11 14:09

tak jsme si dneska byli konečně pro výsledky a vše je v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.12.11 16:25
vesper píše:
tak jsme si dneska byli konečně pro výsledky a vše je v pořádku :srdce:

gratulujeme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
3.12.11 11:24

děkuju,byly to nervy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
5.12.11 10:20

riziko na 3 syndromy

Zdravím Vás tady, mám otázečku…Je tady nějaká těhule, které vyšli rizikové až 3 syndromy? Moje sestra má riziko na downa, edwardse i turnera :,( :( :,( chystá se na amnio a já… „tonoucí se stébla chytá“ jen hledám povzbudivé výsledky z amnia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.12.11 10:27

Ahoj, nejsem si jistá,ale nejedná se o „příbuzné choroby“ ?Mě totiž genetička z výsledků triplů řekla, že je tam riziko chromosomálních vad, což jsou asi ty co uvádíš. Protože pak když měla první výsledky,tak říkala, že Downům syndrom a příbuzné choroby jsou v pořádku. Prostě šlo o riziko změny počtu chromozomů :nevim: Ale nejsem doktor… Ale určitě bych neztrácela naději!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
5.12.11 10:38
vesper píše:
Ahoj, nejsem si jistá,ale nejedná se o „příbuzné choroby“ ?Mě totiž genetička z výsledků triplů řekla, že je tam riziko chromosomálních vad, což jsou asi ty co uvádíš. Protože pak když měla první výsledky,tak říkala, že Downům syndrom a příbuzné choroby jsou v pořádku. Prostě šlo o riziko změny počtu chromozomů :nevim: Ale nejsem doktor… Ale určitě bych neztrácela naději!!

Ano jedná se o příbuzné choroby, které spadají do skupiny chromozomálních vad. ach ta náděj…umírá poslední ale to utrpení, než se zjistí jestli je vše v pořádku :,(
spousta příspěvků je pouze o jednom syndromu ale když jsou až tři :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.12.11 10:44

duppe: mě taky neřekla konkrétně, řekla jen že mám zvýšené riziko chromozomálních vad (vysoká hodnota hormonu HCG),podle mě z toho nepoznají přesně jestli je to DS nebo jiná choroba, jen to značí riziko změny v tom počtu a struktuře a DS je prostě nejčastější (ostatní jsou asi vzácnější). Vím jak se cítí, ale věřím tomu,že to bude v pořádku! Já šla na plodvku hned první termín co to šlo a do tří dnů byly první výsledky,které vyloučily změny v počtu chromozomu a pak jsme čekali ještě další 3 týdny na kompletní výsledky…A miminko je naprosto v pořádku! Ještě se zeptám, na tom prvotrimestrálním screeningu byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
5.12.11 10:53
vesper píše:
duppe: mě taky neřekla konkrétně, řekla jen že mám zvýšené riziko chromozomálních vad (vysoká hodnota hormonu HCG),podle mě z toho nepoznají přesně jestli je to DS nebo jiná choroba, jen to značí riziko změny v tom počtu a struktuře a DS je prostě nejčastější (ostatní jsou asi vzácnější). Vím jak se cítí, ale věřím tomu,že to bude v pořádku! Já šla na plodvku hned první termín co to šlo a do tří dnů byly první výsledky,které vyloučily změny v počtu chromozomu a pak jsme čekali ještě další 3 týdny na kompletní výsledky…A miminko je naprosto v pořádku! Ještě se zeptám, na tom prvotrimestrálním screeningu byla?

myslím, že byla a vše bylo v pořádku. až teď v 19tt ji dr řekl že „neco“ není v pořádku a že má riziko. riziko má nad 100 ale pod 130 u každého syndromu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.12.11 11:14

já taky měla ten prvotrimestrální na výbornou,ale dopadly mi špatně triple testy :-( určitě to dopadne dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
27.2.12 17:56

No já byl dneska na ultrazvuku ve 20tt před tím triple test v 16tt i screening ve 13tt negativní a na ultrazvuku se nezdál doktorce nos a musim na odber plodove vody ja nevim prijde mi to jak padlé na hlavu.Moc se toho bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
6.5.13 19:23

Ahoj, chci se zeptat jestli dneska ještě doktoří běžně posílají na triply a nebo už od toho spíš upouští? V pátek jdu na 1. screening, tak jestli se ho třeba mám ptát apod.
Pokud 1. screening dopadne dobře a doktor by stejně posílal na triply, dá se to odmítnout? Vzhledem k tomu, že všude čtu že je vysoce falešně pozitivní a že 1. screening je přesnější… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.5.13 19:23

@Medvídě30 můžeš odmítnout cokoli, nic není povinné

• Citovat
  • Upravit
2730
6.5.13 19:24

@Lizzi mně jde o tož, že jsem četla že triply bývají až ze 40% falešně pozitivní, tak nevim pokud vyjde 1. screening dobře tak mi to přijde jako zbytečný stres… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí