Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nám tedy žádné dítě nechodio spát v 17.30 hodin.
To kdyby dělal chlap 8-17.00 tak to dítě přes týden taky prakticky nevidí
a vůbec to nebude jeho chyba.
@Snopy123 No to spí 8-9 hodin, dceři je 20 měsíců, vstává ráno brzy, takže i brzy večer usíná.
@Snopy123 Tak dcera vstává v 5 ráno, takže kolem té půl 6, 6 večer už je unavená. A tento režim nám tak nějak funguje. Mně přijde že partner ale ani netouží s námi trávit čas, protože víkendy má volné a vyspává také celé dopoledne, někdy spí i odpoledne.
@Nikky123 píše: Více
já pracuji v 3směnném provozu, když mám odpolední, mám budík na 8, a když mám noční, mám budík na 13.00 - samozřejmě, že bych dokázala spát dél, ale to bych nic nestihla - tvůj partner je buď lenoch, kterého rodina nezajímá, psala jsi, že hrát hry ale stíhá a ještě spí v sobotu a v neděli,
abych nebyla hnusná, tak možná je to ten typ, co třísměnný provoz nedává, ale nemyslím si to podle všeho, co jsi napsala
To spi od 17:30 až do rána?
A takhle spí celou dobu, co takto pracuje? Vždyť se prakticky nevidíte a nevidi ani dítě ![]()
@stinga píše: Více
Kdybysme nevstávali s ditetem do skolky a prakticky kdyz dite jeste nebylo, spali jsme, dokud jsme nevstali, to samé po nocni. Mame dite, tak před odpoledni musíme do skolky, takze se vstává a po nocni je pro sichr budík na 14h, abysme se stihli probrat a jít do skolky ![]()
@Nikky123 Tak to musíte si říct co a jak. On jako důvod spánku udává únavu ze směn?
Příspěvek upraven 02.02.26 v 20:27
@Dahlia0409 No dceru ukládám v těch 17:30 a usne kolem 18, 18:15 a spí do 5, někdy i do půl 6 ráno.
A ano, partner spí takhle celou dobu, co pracuje na tři směny, takže ano, vesměs ho nevidím a dcera už vůbec ne.
@Dahlia0409 píše: Více
no přesně, já už mám školačku, když byla ve školce, pracovala jsem jinde, tam jsem měla téměř pořád ranní, občas noční - odpolední ne kvůli dítěti, člověk s dítětem nemůže spát jako Šípková Růženka, pořídili si dítě oba dva
A to ti to nikdy driv nevadilo, ze mas do toho i dite? ![]()
@Dahlia0409 Ano, že je unavený fyzicky i psychicky a já nerozumím tomu jaké to je pracovat na tři směny, protože jsem vždy měla jen denní.
@Nikky123 A proč spolu nejste než jde na noc? Když dítě usne v 18.00 hodin mate minimálně nějakou dobu pro sebe ne