Muži, kteří mají třísměnný provoz. Pomáhají doma a s dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16302
2.2.26 20:47

@Nikky123 Až budete chodit do prace oba, tak to jako bude on delat jak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11827
2.2.26 20:52

Smenujeme oba, rodiče ba se plnohodnotné podílíme na péči o děti i domácnost. Pravda, já trochu více protože mám puluvazek, kdežto manžel plný a ještě si dodělává školu. On dělá osmičky, já většinou dvanactky. Např když má ranní tak cestou z práce vyzvedne děti ve školce,..když má odpolední tak naopak děti ráno odvede. Když já mám směnu o děti se plnohodnotné postará..ráno vypraví do školky, nakoupí, odpoledne vyzvedne, případně poklidi, vypere je li treba. I večeři přípravi (případně se domluví se svojí mamkou že navaří když je to třeba o víkendu a děti nejsou ve skolce) Když mám noční tak detem dá večeři, uloži je, uspí…on jede směny v sériích, obvykle 2 ranní,2 odpolední a 2 noční. Já jsem domluvená u nás v práci že si směny naplánují podle manžela tak aby vždy jeden z nás mohl obstarat děti. Takže chodím do práce hlavně ve dnech jeho volna. Dokud jsem nechodila do práce tak ve dnech volna bral děti třeba na celé odpoledne pryč (většinou se domluví s neteří která má podobné staré děti a jedou k švagrové nebo k babičce na zahradu) když byli ještě v kočárku tak s nimi sel jezdit…co teda dělá extremě nerad tak skládání pradla…vždycky se vymlouvá že neví co kde děti mají a že nepozná co je čí…tak ho třeba jednou za 14 dní zasypu lichejma ponožka ať si zahraje pexeso :lol: ale jinak to dělám výhradně já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35858
2.2.26 21:04

Hlavně si s ním nedělej další dítě.
Já bych teda rázně bouchla do stolu, že takto ne. Buď budeme fungovat jako rodina a nebo ať si jde teda žít svůj svobodný život jinam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
2.2.26 21:08
@Vladusxx píše: Více

pexeso :mrgreen: to je boží!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
2.2.26 21:16

3 měsíce na zvyknutí na práci na směny jsou dle mého tak akorát.
Pokud do té doby to byl fajn chlap, který chtěl trávit čas s rodinou a najednou není schopný ničeho, asi tedy chyba bude ve směňování. A to nemusí prostě každému vyhovovat.
Pak by h přemýšlela, zda je to vhodná práce pro něj.
Jinak je to normální kec a ani směny to nezmění.
Kde je pravda musíš vědět ty. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.2.26 21:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
2.2.26 21:55
@Nikky123 píše: Více

Ano je k čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.2.26 22:49

@Dahlia0409 Jistě že mu říkám že půjdeme ven apod. Jen se mu většinou nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
2.2.26 22:51

Takže sedí jako pecka věčně doma? 8o Návštěvy, rodina, taky nikdo u vas, nebo vy u někoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.2.26 22:53

@Snopy123 On je v té práci přes dva roky, to jsme ještě dceru neměli a já taky chodila do práce, takže to taky bylo jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.2.26 22:55

@Dahlia0409 není pořád doma, jen si odejde bez nás, třeba na nákup, na vzduch, někdy vezme dceru k tchýni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
2.2.26 23:02

A ty ke tchyni nechodíš? Nebo ke své rodině? Jakože spolecne vsichni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.2.26 23:20

Normálně ho přiměřeně zapřáhni, jinak se z toho zblázníš. Pokud to opravdu nedává, měl změnit flek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
2.2.26 23:31
@Parvaneh píše: Více

to není flekem, ten chlap nemá zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106313
3.2.26 05:23

Já pracovala a pořád pracuji na směny…jsou lidi, kterým to vyhovuje více a fungují normálně.
Já tedy taky potřebuju více spánku a ranní vstávání mne ubíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí