Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snopy123 píše: Více
Asi tak
Nebo po ranni celý cas do večera
@Nikky123 píše: Více
Tak asi není ten správný člověk na směny
Určitě jsou lidi co si nezvyknou.
@Snopy123 píše: Více
Pokud je to tak náročné, tak proc to teda nezmění, ze? ![]()
@Snopy123 Ano, to jde udělat večeři ( většinou tedy i mně) a pak se zavře u PC a sleduje seriály.
A proc jsi to neresila uz drive, kdyz to tak je porad a dítě uz mate 20 mesicu? ![]()
@Dahlia0409 Prý ho jinak ta práce jako taková baví a měnit ji nechce kvůli penězům.
@Dahlia0409 Řešila, a vždy mi řekl, že se bude snažit to změnit.
Ok a vas jako nepotřebuje videt a trávit s vámi cas? Co děláte o víkendech? ![]()
@Dahlia0409 S dcerou mám režim/ aktivity jako každý jiný den, a jako rodina spolu čas téměř netrávíme.
Jako ani o víkendu?
Nechodíte na procházku, nekoukáte na film, nehrajete si spolu s ditetem, nejezdíte na výlety a tak?
@Dahlia0409 Týden vstával dříve, bral si i dceru třeba na chvíli ven, abych měla čas pro sebe, pak byl večer se mnou…ale pak se to zase vrátilo do stejných kolejí.
@Dahlia0409 Ano, chodíme s dcerou ven samy, on se většinou nepřidá, když jsme doma a s dcerou jsme tam oba, on kouká do mobilu nebo si pustí film a moc nevnímá co se kolem děje. Pak si jí na chvilku vezme aby se neřeklo, pomazlí jí, ale aby se jí opravdu třeba půl hodiny věnoval, to ne.
A ty mu neco řekneš? Za hodinu půjdeme spolecne ven, mas volno, tak buď se nami. Pomůžeš mi vařit? Nějak vam asi vazne komunikace ![]()