Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia Chápu, že každému vyhovuje něco jiného. Mně zase vadila odpolední. Ale tak nestane se ze mě lední medvěd 12 měsíců v roce jen proto že směňuji ![]()
@Venetia píše: Více
Za mě ani jedno. Ale je to o tom člověku, jak zvládá komunikaci a normálně dospělý život kam spadá i zodpovědnost za sebe tak rodinu.
Normální chlap se do péče o děti zapojí automaticky, protože chce být rodičem a bude s manželkou komunikovat potřeby, protože je mu jasné že “ ono samo” se nic a partnerka je partner a ne cvičitel a taky má nějaké vlastní potřeby.
@Snopy123 píše: Více
no ale tento chlap se nechce do ničeho zapojit, buď spí nebo hraje hry na mobilu
To většině…v minulé práci jsme měli směny víceméně dle domluvy…a většinou odpoledních a nočních jsem měla já
No v pořádku…názory na to můžou být různé
Já si zase myslím, že v každém vztahu jeden tahá za delší kus provazu
@stinga Jo to jsem četla. Já bych si s takovým nepořídila ani dítě. Nevěřím na zázračné proměny během těhotenství, kdy slepoň a ignorant se stal během večera mávnutím proutku, protože jsem nikdy ve vztahu nechtěla být cvičitel ale chtěla jsem být partner který komunikuje, což tady asi nebude, když chlap se chová 2 roky stejně. A i ten chlap normální komunikaci s okolím musel zjistit, že jeho chování není běžné.
Tak věř mi že když máš doma vol..a tak s nim nehneš ja to zkoušela
![]()
@Nikky123 píše: Více
A proc navsteva jde, ale na procházku jít nechce?
Fakt nechapu život takového jedince, neskutečná nuda, jen lezet a nebo pařit hry
Hlavně že má dítě ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Tak návštěva je zábavnější než procházka
Teoreticky ano, prakticky jde stale o cas s rodinou - ve smyslu partnerka a dítě ![]()
Jestlipak máš stejnou starost i o ženu, aby si taky vydechla ![]()