trjkolka nebo čtyřkolka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
20.6.05 15:17

Já mám ještě chvíli čas, takže ještě budu sbírat informace a rady.Můj mužík nechápe nadšení pro trojkolky.Podle něj se s ní nedá v zimě jezdit, jelikož je dvoustopá apod.,ale stejně to hlavní rozhodnutí nechá na mě.Také jsem to považovala za módní výstřelek, ale poslední dobou slyším jen většinu kladů a srovnání s klasickými čtyřkolkami,že jsem se o ně začala více zajímat a musím přiznat, že mě opravdu chytly. :lol:
A má někdo model Oregon S?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.7.05 21:57

Ahoj,

Taky se přidám k trojkolkám.Mám Hoco tornádo a to bez otočného kolečka.Malé je 10 měsíců,takže zimu máme za sebou a bez většího problému.Sněhu jsme si užili ažaž.Nebydlíme ve městě a perfektně zvládáme jak chodníky,kostky,tak i terén.Do výtahu se vejde,když se rukojeť hodně skloní a autobus jsme nezkoušeli,jezdíme většinou autem a to není žádný problém.Lehoučce se složí i rozloží.Korbičku lze přetáčet po i proti směru jízdy a pokud je těžiště na dvou kolech,je lehounký.Záleží na chuti Niki co jí zajímá,jde to přetočit hned.I koš není malý,v pohodě nákup atd.Ještě jedna skvělá věc,Hoco kočárky mají dobrý materiál,který stačí pouze vlkým hadříkem vyčistit,nemusí se stále prát a barva drží.
Přejem št'astný výběr.
Ahoj N+Niki 10m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.11.05 19:47

Nedoporucuji

Tříkolák je sice moc hezký na pohled,ale až miminko povyroste a začne se v něm vrtět, může se stát že se kočárek převrátí. Skušenost mají i jiné maminky než já. :?

• Citovat
  • Upravit
136
18.11.05 21:57

Jsem zastáncem 3-kolek, odpůrcem 4-kolek :P
Není pravdou, že se můžou trojkolky s většími dítky převrhnout, samo, že záleží na kvalitě provedení kočárku, ale mám postarší 20m.dítě, má 15 kg takže vím o čem mluvím. Zřejmě záleží, kde má ten kočárek těžiště. Náš kočárek je QUINNY FREESTYLE 3XL a na tuto značku nedám dopustit. Je to kvalita. A ať si každý myslí co chce… :lol:

Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
18.11.05 22:42

Ahojky.
Musím se připojit do diskuze, nikdo tu ještě nepsal o kočárku Driver 3XL. Vpředu má 2, blízko u sebe a o 360° otočná, kolečka. Zatím jsem s ním moc spokojená. Je fakt, že nevím, co budu říkat po zimě a až bude prcek větší, ale zatím fakt super. Dá se u něj přehazovat korbička po a proti směru jízdy.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.11.05 14:21

Ahoj holky, taky bych si chtěla pořídit trojkolku Jané. Necháváte v ní dítě spát bez dozoru? Třeba na balkóně ? :oops: Malého bych v ní chtěla vozit od 6 měsíců. Musí se tam takové mimi přivazovat? Děkuji za odpověď
 Venda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.11.05 15:54

Ahoj Vendo,
já vozím v Jané prcka taky od šesti měsíců, malá je v kočáru jedině přikurtovaná - Jané Slalom (sporťák, s korbou zkušenost nemám) nemá po stranách žádné zábrany, takže by byla venku na zemi natošup. Myslím že bys malého bez dozoru nechávat neměla .. pokud máš balkon v kuchyni a budeš celou dobu na dohled a doslech tak asi ano, ale jinak ne.

měj se pěkně,
maya

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.11.05 15:58

Ahoj Vendo,

ja mam taky trikolku Jane. Jsem s ni maximalne spokojena. Malou (6mesicu) v ni mam vzdycky privazanou . Ted v zime teda ne, protoze ji vozim ve fusaku a ke kocaru privazuju ten fusak.

Na balkone ji spat nenechavam, ale kdyz se vratime z venku a spi, tak ji nechavam dospat ve vchode RD patro niz. Pouze k ni dam vysilacku, abych ji slysela, kdyz se probudi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.11.05 15:59

Ja jsem si nevsimnla, ze jsem odhlasena.

Lenka

• Citovat
  • Upravit
28
24.11.05 16:07

Ahoj holky, díky za reakci. Já jen že je malý zvyklý spávat na balkoně. (jasně že na něho dohližím i když je v hlubokém kočárku) Jen mě to zajímalo proto, jestli mám kupovat ještě nějaký sporťák čtyřkolku na balkon nebo tam můžu převézt Jané. Už se na kočárek těším mám vyhlídnutý zeleno oranžovo modrý. Ahojte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
25.11.05 21:28

Vendo,
nemůžu odolat - tvůj Filípek je táááák sladkej tady na té fotce :D :D :D :D .

papa Iva a Štěpík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.11.05 21:47

Ahoj Ivo, Filípek děkuje za obdiv. Doufám že až povyroste nebudem muset odhánět fronty holek :lol: Ještě jsme našli jinou fotečku. Štěpánek je určitě taky super kluk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
25.11.05 23:16

Ahojky. Měla jsem 4kolku s natáčecí nápravou a teď mám 3kolku s otočným kolem. Nedá se to srovnat! Jízda je lehoučká, hravě můžu řídit jednou rukou. Dokonce i babička s dědou jsou nadšení:-)
 A+A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
26.11.05 09:58

Taky se přidávám mezi trokolačky :P

Máme Hauck s otočným kolem a je to super jízda,i teď v zimě,paráda.

První jízdu jsem se trochu bála ale stačí trochu cviku a dneska(po měsíci)bych neměnila ani za nic.Je lehoučký a manža je nadšený že může ,,řezat,,zatáčky :D 8O

DOPORUČUJEME :lol:

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.11.05 10:18

Ja jsem tu psala nekdy v cervnu, ze jsme meli trojkolku Quinny Fashion, tehdy se jeste nedelalo otocne kolo a nedam na ni dopustit. O tom, ze Quinny je zarukou kvality nebudu nikoho presvedcovat - to se musi kazdy presvedcit sam.
Jinak kdo tu psal, ze je trojkolka vhodna jen na jezdeni po obchodacich a rovnych terenech je s prominutim blbost. Nase trojkolka teda dostala zaprah mimoradny - Krkonose v lete v terenu, zasnezena Sumava v zime v zavejich snehu, jezdeni v pisku po plazi na Mallorce. Stabilni je, dite v ni delalo kraviny a neprevazila se. Taky ma petibodove upinani, takze s ni dite nemuze vypadnout.
Co se tyka prehazovaci rukojeti tak tu skutecne drazsi a kvalitnejsi kocarky nemaji, protoze je to zasah do konstrukce kocarku a to vam potvrdi kazdy zkuseny prodavac. Tim teda nechci rict, ze kocarek ktery ma prehazovaci rukojet musi byt nutne sunt…
tak dobre porizeni!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí