Trojkombinace nebo autosedačka zvlášť?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
26.5.10 15:07

já si ze začátku nemohla trojkombinaci vynachválit! miminko je těžké v autosedačce.. a když je ženská sama.. a má to nýst fakt se pronese.. používala jsem zásadně na přicvaknutí na podvozek! a super!!! měla jsem celou kombinaci od X landeru..
doporučuju kombinaci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
26.5.10 15:18

Macíku, a ostatní,když doporučujete kombinaci,můžete mi prosím napsat,kam ste s tím jezdili? Čekám první miminko a nedokážu si představit,kam bych s tou nacvaklou sedačkou potřebovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
26.5.10 15:38

Já zatím praktickou zkušenost nemám, ale plánuju použití tam kde nejde zaparkovat dostatečně blízko, což mi přijde, že je v Praze s parkovacíma zónama čím dál čím častěji :-( tak abych se netahala ještě s kočárem, když půjde třeba o 10 minut cesty někam, ale zas na nošení vajíčka už mi to přijde moc. I když je fakt, že jsem ulovila rovnou ještě bazarové golfky vyloženě jako podvozek pod vajíčko, pak je asi trojkombinace zbytečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
26.5.10 15:54

Agy…mám peg perego GT3…
a autosedačka sama o sobě dosti těžká…
ale zase bych řekla bezpečná..
takže já sama dosti jezdím autem…chlap je pořád v práci
takže k dr.kde se parkovalo často dál,když před střediskem nebylo místo
Na plavání–jezdili jsme od 5ti měsíců,dojela jsem až do bazénu a v úložně kočárků nechala podvozek
K sestře na návštěvu,ke kamarádce,konrtoly kyčlí,do lékárny.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
26.5.10 15:55

Když byl starší,tak i nějaký ten obchodák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
26.5.10 16:31

Agy, někdo to nacvakávání sedačky na kočár využije, my osobně jsme u 3 dětí nevyužili ani jednou.
Jinak určitě pořídit kvalitní sedačku, např. u dobrých sedaček jako Römer , Maxi-cosi je nyní možnost je nacvaknout na velké množství značek kočárů přes adaptéry, takže pokud trváte na nacvaknutí vajíčka, tak se podívat, které vajíčka tam pasují
třeba zde je seznam kompatibilních kočárů na sedačky Römer: http://www.britax-roemer.cz/…ompatibilita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
26.5.10 16:34

Nacvakávání sedačky na podvozek využívám několikrát do týdne,tak záleží na tobě,co ti bude vyhovovat a jestli to budeš využívat :wink:
S nacvaklou sedačkou jezdím hlavně do obchodů,ale kdybych neměla hlídání,využila bych toho i na vyřizování po úřadech například.Nakupovat jezdíme opravdu často,tak pořád mimi přehazovat ze sedačky do korby a zpět,proto sem si to pořídila,abych jen nacvakla a jela :wink:

• Citovat
  • Upravit
21783
26.5.10 18:47

agy, nepočítej, že je vajíčko jenom na půl roku. do další autosedačky jde dítko až když samostatně sedí, což je kolem roku (záleží na dítěti). takže to vajíčko využiješ určitě víc.
Jinak my jezdíme na nákupy, o víkendech do nákupních center na houpadla a divadýlka, hlavně když je zima a nebo ošklivo (a teď budeme mít podzimní dítko). S Klárkou jsem byla ještě v šestinedělí na veltrhu bydlení. taky využiješ na různé cesty k doktorům (a do toho skoro roku jich bude docela dost…), na návštěvy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.10 19:28

My mame autosedacku Romer a k ni golfky na nacvaknuti. Jinak trojkombinaci na doma. Radeji jako anonym- byli jsme nakoupit uz cestou z porodnice :oops:

• Citovat
  • Upravit
22315
26.5.10 19:31

Anonymni, ja byla taky nakoupit uz z porodnice.....proste chlap s 2 detma sam v chalupe- ani kos nevynesli z a3 dny..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.5.10 21:46

Holky,díky moc za názory :kytka:
Já sice auto k dispozici mám,ale myslím,že první 2,3 měsíce bych asi mimčo ani do supermarketu nebrala,tak si říkám leda třeba k lékaři(z auta do ordinace) ale kolikrát tam za ten půlrok půjdu,že?!

Nooo, až se narodí tak v šestinedělí tuším každý týden, na vážení hlavně a pak šestinedělní prohlídka,3-měsíční,6-měsíční, mezi tím očkování a určitě se ještě něco najde, takže jen k doktoru budeš chodit hodně často.
Jinak já měla trojkombinaci jané a nacvakávala jsem hodně.
Auto mám svoje, manžel pořád v práci, nehnula bych se bez toho. A malá měla v půl roce 8,6kg, takže tahat to nebyl žádnej med 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.5.10 21:59

andrejs, k doktorovi? Hodněkrát :evil: To je kontrola tu, převážení jindy, očkování… Pak stačí nějaká rýmička… Jako za první rok dítěte by měli být prý 13 prohlídek, od 6m už je to tak obměsíc.
Tak jen k tomu dr hodněkrát, na nákup, jen tak se cournout mezi lidi, Mates usínal do 6m naprosto spolehlivě v autě a bylo mi zkrátka líto ho budit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.5.10 09:58

já bych vybírala autosedačku VÝHRADNĚ podle bezpečnosti. je hlavně k tomu, aby ohránila dítě v autě před nezodpovědnými řidiči, a že jich na silnicích jezdí.. :twisted: vždycky existuje nějaký kočár, na který jde nacvaknout :wink:

nacvaknutí na podvozek jsem využila tolikrát, že to ani nejde spočítat!
ale - když jsem vybírala kočár, trvala jsem na kombinaci, kde jde romer babysafe nebo maxi cosi cabrio (celkem malý výběr pak :mrgreen: ), protože jsem nechtěla slevit ani z jednoho.. no a co se nestalo, i takový lehký kočár, jako je speedi, mi přišel s autosedačkou moc velký a hnedka jsem si koupila golfáčky, zappa.

dneska bych si vybrala autosedačku zvlášť a k tomu golfky, na které jde nacvaknout a kočár taky zvlášť, takový, jaký by se mi líbil. (ne že by se mi moje kombinace pořád nelíbila, mám jí schovanou,ale chápu, že pro každého je důležité něco jiného a prostě bych se nenechala limitovat kompatibilitou autosedačky..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.5.10 10:06

Agy, ještě odpověď na druhou oitázku - kam.
no, záleží, jak se budeš dopravovat k dr. my kočárem, ne autem,a le jezdili jsme na bulovku, kvůli žloutence, i co týden.. vajíčko jsem prostě neunesla, bulovka je masakr na parkování..
k mojím dr. (gyn, endokrína), opět autem..
po 2 měsících i nějaký obchoďák, na různé návštěvy.. prostě i když jsem velká, nejsem silná a sedačka s dítětem je pěkná tíha.. všude, kde někdo nosil sedačku v ruce, já ji nacvakla na zappa a jela..
vajíčko jsme měli do 10měsíců, teda, skoro do 11měsíců..

jetsli budeš jezdit autem k pediatrovi, záleží, kde máš parking.. ale věř, že tam budeš pečená vařená. po šestinedělí co měsíc do 7m, pak ob měsíc, ale my měli očko, do roka jsme byli vlastně co měsíc u dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hozy
1.6.10 16:21

Přidám taky svůj názor,já měla Atlantic,08,a k těm ještě autosedačky nebyly,když je mimčo jarní,na léto se mi zdálo jako super jezdit s autosedačkou na podvozku,v zimě bych to neřešila.Koupila jsem si sedačku Mikrus,krásnou, a prostě si ji na to přidělala,krásně to pasovalo,přišila dva pásky na přezky,vypadalo to nádherně,jenže nebyla polohovací,a náš mrňousek v ní teda dámy vůbec nechtel být,ten tam trpěl,byl hodně malinkej,tak jakoby sjížděl,byla jsem ráda,že přežil jízdu v autě,a jela jsem s ní na podvozku asi dvakrát! A ono to prý není dvakrát dobře pro jejich páteř,takže můj miláček rozhodl za mě,jezdil nejradši rozvalenej v kočárku,to je pro ně opravdu nejlepší,pěkně narovnaný zádíčka :huban:Malý mimi se stejně přendáním z auta do kočárku nevzbudí,aspoń většina. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix