Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Milé maminky,
nemáte některá zkušenost s práškovými potravinářskými barvivy se třpytem? Taková ta klasická barviva za pár korun znám, pracuji s nimi běžně, ale na letošní vánoční zdobení jsem si pořídila stříbrnou a zlatou se třpytem, v takových ampulích. Nějak se mi ale nedaří je zapracovat. Vylezla mi z nich ošklivá šedivá (ze stříbrné) a žlutá (ze zlaté).
Nemáte s tím některá zkušenost? Jak s ní obarvit např. polevu na perníčky, jak ji zapracovat do marcipánu?
Díky:)
@Le-Nye píše:
Milé maminky,
nemáte některá zkušenost s práškovými potravinářskými barvivy se třpytem? Taková ta klasická barviva za pár korun znám, pracuji s nimi běžně, ale na letošní vánoční zdobení jsem si pořídila stříbrnou a zlatou se třpytem, v takových ampulích. Nějak se mi ale nedaří je zapracovat. Vylezla mi z nich ošklivá šedivá (ze stříbrné) a žlutá (ze zlaté).
Nemáte s tím některá zkušenost? Jak s ní obarvit např. polevu na perníčky, jak ji zapracovat do marcipánu?
Díky:)
pokud se nepletu, tak tyto barvy se rozpustí v trošce alkoholu a nanášejí se štětcem na povrch nebo se tím povrch posype…
@Le-Nye to se nezapracovava, konkretne ty perletove prachy vubec
musis kosmetickym stetcem jen poprasovat povrch, napr marcipanu, cokolady apod.
Díky za rady. Není na tom popis, jak s tím pracovat, už jsem z toho byla celkem zoufalá
.