Třpytivá potravinářská barviva

159
2.12.14 23:00

Třpytivá potravinářská barviva

Milé maminky,
nemáte některá zkušenost s práškovými potravinářskými barvivy se třpytem? Taková ta klasická barviva za pár korun znám, pracuji s nimi běžně, ale na letošní vánoční zdobení jsem si pořídila stříbrnou a zlatou se třpytem, v takových ampulích. Nějak se mi ale nedaří je zapracovat. Vylezla mi z nich ošklivá šedivá (ze stříbrné) a žlutá (ze zlaté).
Nemáte s tím některá zkušenost? Jak s ní obarvit např. polevu na perníčky, jak ji zapracovat do marcipánu?
 Díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8793
3.12.14 00:16
@Le-Nye píše:
Milé maminky,
nemáte některá zkušenost s práškovými potravinářskými barvivy se třpytem? Taková ta klasická barviva za pár korun znám, pracuji s nimi běžně, ale na letošní vánoční zdobení jsem si pořídila stříbrnou a zlatou se třpytem, v takových ampulích. Nějak se mi ale nedaří je zapracovat. Vylezla mi z nich ošklivá šedivá (ze stříbrné) a žlutá (ze zlaté).
Nemáte s tím některá zkušenost? Jak s ní obarvit např. polevu na perníčky, jak ji zapracovat do marcipánu?
Díky:)

pokud se nepletu, tak tyto barvy se rozpustí v trošce alkoholu a nanášejí se štětcem na povrch nebo se tím povrch posype…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
3.12.14 16:07

@Le-Nye to se nezapracovava, konkretne ty perletove prachy vubec :D musis kosmetickym stetcem jen poprasovat povrch, napr marcipanu, cokolady apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.12.14 16:43

Díky za rady. Není na tom popis, jak s tím pracovat, už jsem z toho byla celkem zoufalá :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí