TT pri menstruaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
16.12.10 07:19

Nejvíc ti určitě řekne doktor. A krevní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.12.10 07:23
:think:
Flooa píše:
Nejvíc ti určitě řekne doktor. A krevní testy.

já vím,jen nechci být za nějakou hysterku,jakom že třeba úplně zbytečně plašim.no jo,copak člověk co tomu nerozumí pozná,kdy je to zbytečnost a kdy ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
16.12.10 07:38

Právě proto. Běž tam, vysvětli mu (jí), jak se věci maj a jestli je normální, tak t řekne co a jak,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.12.10 07:42
Flooa píše:
Právě proto. Běž tam, vysvětli mu (jí), jak se věci maj a jestli je normální, tak t řekne co a jak,

jo,doktor je naprosto úžasnej,určitě by mi nevynadal neo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.12.10 07:46

srovnávám ty předešlé vybledlé testy,koukám i na testy tady na emiminu a teĎ na ten můj včerejší a dnešní,tak ta druhá čárka je nějak moc blízko té kontrolní.hmm,tak to bude asi nějaká vadná serie testů :wink: ,spíš falešnš pozitivní test.za chvíli zavolám do caru
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
16.12.10 10:59

Zkus jiný testík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
16.12.10 12:16

fikina

no tak treba ti to vyslo,uvidis :think:
poslys me je od te mrchy nekolikrat denne taky zle od zaludku,i treba vecer v posteli…obvykle mi to delalo kdyz jsem cely den nic moc nejedla,ale ted mi to dela i kdyz jsem po jidle,navic citim porad takove ty tlaky v podbrisku jako nez jsem dostala MS,az je mi to kolikrat divne…
me uz tedy MS taky skoncila,ale test jsem znovu nedelala
tak se chci zeptat jak ze jsi to tedy mela ty?pred MS jsi mela pozitivni test a kdyz jsi ji dostala,tak negativni a ted po MS ho mas opet pozitivni?
ja totiz pred MS mela pozitivni a kdyz jsem to dostala tak negativni a tak me po skoncene MS ani nenapadlo delat test znovu,myslis ze bych mela? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.12.10 15:26
katy001 píše:
no tak treba ti to vyslo,uvidis :think:
poslys me je od te mrchy nekolikrat denne taky zle od zaludku,i treba vecer v posteli…obvykle mi to delalo kdyz jsem cely den nic moc nejedla,ale ted mi to dela i kdyz jsem po jidle,navic citim porad takove ty tlaky v podbrisku jako nez jsem dostala MS,az je mi to kolikrat divne…
me uz tedy MS taky skoncila,ale test jsem znovu nedelala
tak se chci zeptat jak ze jsi to tedy mela ty?pred MS jsi mela pozitivni test a kdyz jsi ji dostala,tak negativni a ted po MS ho mas opet pozitivni?
ja totiz pred MS mela pozitivni a kdyz jsem to dostala tak negativni a tak me po skoncene MS ani nenapadlo delat test znovu,myslis ze bych mela? :think:

to jsme blázni :pankac: ano,před pozitivní,při nic a teď nevim,fakt na to koukám a je ta čárka úplně jiná,než před menstr.nemyslím barvu,ale je tenká,taková divná.nakonec jsem nikam nevolala,potkala jsem jednu gyndařku,tak mi říkala,že to spíš bude falešně pozitivní test a jestli mi jinak nic není,ať to nechám na tu středu.další test si udělám ve středu,než tam půjdu,ale teď když píšu asi si pro něj zkočím.do toho všeho,moje jediná kolegyně a letitá kamarádka,stejně stará je v 6.týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
16.12.10 15:43

fikina

no tak podle me kdyby to bylo falesne pozitivni,tak by byl pozitivni jen jeden test a ne oba po oba dva dny…
byt tebou,tak si zitra rano zkusim udelat dalsi a vloz sem fotky.
no ono taky na kazdem testu ta druha carka pokazde nevyleze uplne presne v tom samem miste,to nesmis az tak zkoumat
holka,ted jsi me docela nahlodala…jako s tim ze se mi delava spatne a porad citim ty tlaky v podbrisku…asi si taky jeste jeden testik koupim a zkusim to :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.12.10 15:48
katy001 píše:
no tak podle me kdyby to bylo falesne pozitivni,tak by byl pozitivni jen jeden test a ne oba po oba dva dny…
byt tebou,tak si zitra rano zkusim udelat dalsi a vloz sem fotky.
no ono taky na kazdem testu ta druha carka pokazde nevyleze uplne presne v tom samem miste,to nesmis az tak zkoumat
holka,ted jsi me docela nahlodala…jako s tim ze se mi delava spatne a porad citim ty tlaky v podbrisku…asi si taky jeste jeden testik koupim a zkusim to :-P

oni ty testy mely oba takhle divně ty čárky :think: je tam zima,pro test nejdu,nooo,jsi mi teď nahlodala ty.možná je to působením toho clostíku,já ho mám prvně.tak teď testni ty. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
16.12.10 15:56

fikina

:mrgreen: jak dva blazni :mrgreen: :mrgreen:
ja bych testla,ale nemam doma zadny test…akorat tak jeden na ovulku :mrgreen: mozna ze pojedem do mesta az prijede pritel z prace,tak bych si ho koupila,jinak se dostanu do mesta az zitra…
ne vazne,testni zitra znovu a jestli tam budou zase // tak uz to nemuze byt prece nahoda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
16.12.10 15:58

fikina

jo jinak by byla asi dobra komedie kdyby i me tam vylezli // :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.12.10 16:01
katy001 píše:
jo jinak by byla asi dobra komedie kdyby i me tam vylezli // :-P

tak to by byla síla.najdi si fotku s číslem 296424,přesně takhle to já měla.ta slečna se už neozvla,tak nevím,jestli je nebo ne těhu,ale holky jí tam odppovídaly,že to neni pozitivní.test si koupím ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.12.10 16:40
katy001 píše:
jo jinak by byla asi dobra komedie kdyby i me tam vylezli // :-P

tak jsem si pro něj sla,to nevim,asi nic.něco,možná,vidím,jen ale pod určitým úhlem.včera to bylo vidět normálně.teď už vidím čárky všude.zkusím ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
16.12.10 17:42

fikina

tak my jsme byli s pritelem ve meste tak jsem si koupila taky :mrgreen:
tak uvidim rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek