Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak spineni dnes uz prestalo ![]()
Tak uz sem klidna.
Ale zitra zatim doktorem radsi zajdu, abych mela uplnej klid. ![]()
""http://www.celysvet.cz/metrik/line-dd15590b03310c4fb8b57436cd18699d.png:http://www.celysvet.cz/…cd18699d.png
Tak na zítra moc držím pěstičky, dej pak určitě vědět jak jsi dopadla, jo? ![]()
Ahojky holky, tak spineni ustalo.
Kontrola dopadla dobre, mrnous teda videt neni ale to bylo jasne ![]()
Sliznice je zvetsena nebo tak nejak to doktro rikal a deloho mekka. Za dva tydny na kontrolu.
A ascorutin mam jeste brat ale postupne davku snizovat.
Jinak nic spatnyho doktor neshledal, vse v poradku ![]()
Tak doufam ze me ty dva tydny rychle utecou.
jé tak to zní moc dobře, to moc držím pěstičky aby ses už příště kochala mimčem ![]()
Ahoj holky, mozna blbej dotaz, ale… chci se zeptat jestli je teoreticky mozny mit den pred ms bilo a v den ms uz ducha? Nebo neni slabej duch v den ms malo?14dpo…Jsem z toho zmatena vcera snehobilo a dnes misto ms pidi dusik
prosim anonym zatim tajne ![]()
Jo, je to možný, proč by nebylo, vždycky je jeden den nic a druhý den duch ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Jo, je to možný, proč by nebylo, vždycky je jeden den nic a druhý den duch
Jj jen jsem spis cekala ducha driv nez v den ms
jinak dekuji za odpoved ![]()
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo má zkušenosti s testem v den ms dneska jsem si koupila intimed test a nevím jestli i na foto vidět pidi dušík jinak normálně ho vidím dneska jsem měla ms dostat a zatím nic doufám že nepřijde snažíme se o miminko akorát co už týden pociťují tak je nevolnost návaly horka a bolesti v podbřišku jako při MS test zkusím za 2 dny znovu mám ještě šanci? Díky za rady ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo má zkušenosti s testem v den ms dneska jsem si koupila intimed test a nevím jestli i na foto vidět pidi dušík jinak normálně ho vidím dneska jsem měla ms dostat a zatím nic doufám že nepřijde snažíme se o miminko akorát co už týden pociťují tak je nevolnost návaly horka a bolesti v podbřišku jako při MS test zkusím za 2 dny znovu mám ještě šanci? Díky za rady
Omlouvám se zapomněla jsem foto ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se zapomněla jsem foto
Já tam teda nic nevidím
. Je negativní.
Šance je. Já tam teda taky nic nevidím. Nicméně má se testovat až po vynechání MS, takže šanci ještě máš. To co popisuješ nejsou příznaky těhu, to bys musela mít už pozitivní tt. Navíc u většiny nastupuji až později, méně se sleduj a později testuj.
@Anonymní píše:
Omlouvám se zapomněla jsem foto
Ani já nic nevidím. Navíc mám pocit že zrovna test intimed má citlivost 25 jednotek. Což je takhle na začátek dost. Moc se nesleduj a v pondělí když nedorazí ms udělej jiný test s citlivostí 10.
Ja tam nic nevidim, ale intimed ma mensi citlivost, ja s nim mam ale blbou zkusenost, naposled mi udelal falesnou carku.