Tuk na břiše

Anonymní
19.3.19 20:22

Tuk na břiše

Dobrý večer,

hledám někoho s podobným problémem jako je ten můj a prosím vás o případnou radu.
Jsem štíhlé postavy, poměrně dost štíhlé, na 170cm vážím okolo 52-53 kilogramů, mám hubené nohy, pas, ruce, jediný můj problém je břicho. Mohu zhubnout jak chci, ale tuk na břiše se ani nehne. K poměru k mému tělu je moje břicho opravdu velké, příjde mi, že vypadám jak těhotná. Nevíte někdo, jak se tohoto tuku zbavit? Poslední dobou mě to už dost trápí.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
19.3.19 20:25

A cvicis něco na břicho?? Aby se ten tuk vypracoval a změnil na svaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.19 20:28

Tuk na svaly přeměnit nelze. Cvičím, ale nikdy jsem žádné velké výsledky neviděla. Viděla jsem, že se mi vybudovaly svaly, ale tuk zůstal tam kde byl. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37132
19.3.19 20:32

Já to nemyslela jakože se tukova tkáň přemění na sval, blbě napsáno, ale když se intenzivně cvičí tak ten tuk mizí a sval ho nahrazuje. Jinak těžko říct no, pokud nepomůže cvičení, dieta tak už zbývá snad jenom liposukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.3.19 20:33
@Kriss Tina píše:
A cvicis něco na břicho?? Aby se ten tuk vypracoval a změnil na svaly?

Tuk se nikdy nezmění na svaly, musí ho nejdřív shodit, a pak vylezou svaly. Ale vypadá líp břicho s vrstvou tuku, pod kterým jsou vypracovaný svaly, než povolený, to zas jo.

Zakladatelko, mám ten samej problém, nezbývá nám nic jinýho, než upravit jídelníček a cvičit. Taky mám celkem štíhlou postavu, ale břicho mě trápí celej život, sice to není nic hroznyho, ale maknout by to chtělo. Do léta bude pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
19.3.19 20:44

Jee, takový problémy bych chtěla mít. Vážně, nemyslím to zle. Mám po dvou dětech při výšce 165cm 68kilo. Což je stejně jako před dětmi (stále je co zlepšovat), hodně cvičím, 3×-4× v týdnu doma a jednou týdně walking ve fitku. Dost jsem zesílila, cítím že pod těmi tuky svaly jsou, ale nemůžu se toho břicha zbavit, i když jinak jsem vlastně spokojená, protože díky cvičení mám pěkný kulatý zadek a z walkingu pěkná štíhlá lýtka…ale to břicho no. Skoro 90cm v pase je prostě tooooo much
Takže těch 53 fakt závidím i s tím „velkým“ břichem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
19.3.19 20:48

A je to urcite tuk? Vetsi bricho muze znamenat i hormonalni nebo zazivaci problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.19 20:53

Občas mě břicho bolí a je nafouklejší, zda je to z jídla, uplých kalhot, antikoncepce - netuším. Některá jídla vím že mi nedělají dobře, tak je nejím, ale i ráno, kdy je břicho nejštíhlejší, tak to mé úplně není, pořád je oproti zbytku těla opravdu velké. Samozřejmě nejhorší je to večer :nevim: podle mě to tuk je :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5517
19.3.19 21:27

Břicho je vždy hlavně o stravě. Jinak bych zpevnila hlavně core. Dále cvičit velké svalové partie, tj záda, stehna, zadek. Tělo hubne jako celek, neznamená, že když budeš cvičit břicho, bude hubnout břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.19 14:21

Taky jsem celkově štíhlá. Každopádně jakmile jsem přestala jíst sladkosti (prostě věci, ve kterých je cukr), pečivo a další produkty z pšeničné mouky, tak mám břicho po pár týdench úplně placaté. Ostatní sachardy (jáhly, rýže atd.) jím normálně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková