Kde si nechat vyříznout pihy

Anonymní
17.3.19 05:12

Kde si nechat vyriznout pihy

Holky, kam do Prahy zajit nechat si vyriznout pihy? Nekam, kde mi jich vezmou vic, udelaji to bez objednani a ne za ranec penez?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
218
17.3.19 05:15

Proč bez objednání? Já byla na plastice a vyplatilo se. Nemám jizvy ani vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21712
17.3.19 05:50

Vynikající plastická chirurgie je v nemocnici na vinohradech. Ale bez objednání to nebude a asi budeš potřebovat žádanou. Obávám se, že bez objednání tě nevezmou nikde, ani na soukromé klinice za ranec peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
17.3.19 07:21

Bez objednani? To opravdu nejde nikde. Ja byla pod petrinem. 2× tydne tam je plasticky chirurg, ale na objednani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
17.3.19 07:25

A máš je zkontrolované? My jsme byli ve Skincare, ale prvně všechny nafotili a zkontrolovali, pak teprve jsme se bavili o odstranění. Já si myslím, že to nejde. Někam bez objednání přijít, ukázat na pihu a odcházet bez ní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
17.3.19 07:26

Já byla na plastické chirurgii… 700za jednu. Nemám žádnou jizvu. Příbuzný byl na laserovém odstranění a má na zádech jizvy ještě 3mesice potom :roll: to daval 300 za jednu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12271
17.3.19 09:06

@Čičorečka No mne to tak udelali, teda tady ve VM se to dela bez cekani.. Prisla jsem bez objednani i cekani. Doktor se podival, zkontroloval to jen nejakym pristrojem a slo se na vec :jazyk: stalo me to 300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
17.3.19 09:25
@Anonymní píše:
Holky, kam do Prahy zajit nechat si vyriznout pihy? Nekam, kde mi jich vezmou vic, udelaji to bez objednani a ne za ranec penez?

Nejdřív bych pihy nechala zkontrolovat dermatoskopem.
Potom máš možnost si je nechat odstranit na běžné chirurgické ambulanci v místě bydliště.Zdarma.Jen bych tam zavolala,zda berou i bez objednání.
Nebo jak radí holky,na plastické chirurgii ve Vinohradech.Tam je to určitě na objednání,dělší objednací lhůta.Manžel tam byl také,tam vyříznutí pospíchalo a termín aby se to stihlo do měsíce byl hodně na knop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková