Odrůstaní vlasů-zkušenosti

Anonymní
19.3.19 16:17

Odrustani vlasů-zkušenosti

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli si z vás timhle některá prošla a za jak dlouho vám ta barva z vlasů odrostla? Nebarvim už rok, ten barevný rozdíl není nějak hrozný, ale i tak se mi to moc nelíbí, tu obarvenou část mam hrozně zničenou, tak se snažím na vlasy dávat masky a nijak si je tepelně neupravovat, ale je to peklo, chtěla jsem se zeptat, jestli si z vas timhle nektera prošla, pokud ano, jak jste to vydržely? Ostrihaly jste se, nebo nosily nějaké ucesy, které to trochu zamaskovaly? Moc děkuji za jakekoliv reakce :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2098
19.3.19 16:47

Pokud je obarvený vlas hodně zničeny, tak to žádná maska nezachrání, si myslím. Věřím, že to zas tak špatne nebude, jen ti to pocitově přijde, že to musí vypadat ošklivě :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.3.19 16:56

Zkoušela jsem, nikdy to dlouho nevydržím, teď sem si udělala po půl roce aspoň preliv, protože ten odrost už vypadal fakt děsně :mrgreen: jinak ty konce to chce postupně stříhat, pokud jsou zničené už je stejně nic nezachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.3.19 17:01
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli si z vás timhle některá prošla a za jak dlouho vám ta barva z vlasů odrostla? Nebarvim už rok, ten barevný rozdíl není nějak hrozný, ale i tak se mi to moc nelíbí, tu obarvenou část mam hrozně zničenou, tak se snažím na vlasy dávat masky a nijak si je tepelně neupravovat, ale je to peklo, chtěla jsem se zeptat, jestli si z vas timhle nektera prošla, pokud ano, jak jste to vydržely? Ostrihaly jste se, nebo nosily nějaké ucesy, které to trochu zamaskovaly? Moc děkuji za jakekoliv reakce :)

Tak já se stabilně barvím stejným odstínem snad od sedmnácti let na nejtmavší co jde sehnat, ale jednou mě napadlo si odbarvit pár pramenů a dát to na nějakou šílenou barvu. Odbarvovač jak jinak než z drogerky :zed: to nebyly vlasy, ale chemlon. Hodně mi pomohla gestil wonder maska. Na notinu velké balení cca 300. A mamka si hodně chválila brazilský keratin nebo masky Maria nila nebo jak se jmenují, zkus na ně mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.3.19 17:05

Já to šmikla na pixie střih. Navíc to bylo super na údržbu - žádná nebyla třeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.19 17:11

Já jsem si nejdřív párkrát dala přeliv co nejpodobnější barvy a pak jsem to nechala prostě odrůstat. Nosila jsem tehdy vlasy asi po ramena. Samozřejmě to poznat šlo - jiný lesk atd., ale nebylo to tak hrozné. Asi rok od posledního přelivu jsem začala hennovat a hennuju doposud - více než 5 let :) Odrosty byly vidět asi tak ten rok, pak už se to více méně sjednotilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
19.3.19 17:18

Začala jsem používat hennu a už jsem u ní zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
19.3.19 19:05

Nechávám odrůstat už 2. rok, vypadá to teď nějak takhle (foto z netu), zničené to mám taky, tak se to snažím regenerovat balzámama, maskama… ale už se těším, až to odroste do takové délky, abych to mohla střihnout a nevypadala jak pablb. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.19 19:36

Odrůstaní vlasů-zkušenosti

Moc děkuji za reakce :) , zkusim to postupně zastřihávat a kdyžtak zkusím tu gestil wonder masku, je to fakt o trpělivosti, měla jsem si to barvení fakt promyslet, ale teď aspoň už vím :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková