Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pokud je obarvený vlas hodně zničeny, tak to žádná maska nezachrání, si myslím. Věřím, že to zas tak špatne nebude, jen ti to pocitově přijde, že to musí vypadat ošklivě
.
Zkoušela jsem, nikdy to dlouho nevydržím, teď sem si udělala po půl roce aspoň preliv, protože ten odrost už vypadal fakt děsně
jinak ty konce to chce postupně stříhat, pokud jsou zničené už je stejně nic nezachrání.
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli si z vás timhle některá prošla a za jak dlouho vám ta barva z vlasů odrostla? Nebarvim už rok, ten barevný rozdíl není nějak hrozný, ale i tak se mi to moc nelíbí, tu obarvenou část mam hrozně zničenou, tak se snažím na vlasy dávat masky a nijak si je tepelně neupravovat, ale je to peklo, chtěla jsem se zeptat, jestli si z vas timhle nektera prošla, pokud ano, jak jste to vydržely? Ostrihaly jste se, nebo nosily nějaké ucesy, které to trochu zamaskovaly? Moc děkuji za jakekoliv reakce
Tak já se stabilně barvím stejným odstínem snad od sedmnácti let na nejtmavší co jde sehnat, ale jednou mě napadlo si odbarvit pár pramenů a dát to na nějakou šílenou barvu. Odbarvovač jak jinak než z drogerky
to nebyly vlasy, ale chemlon. Hodně mi pomohla gestil wonder maska. Na notinu velké balení cca 300. A mamka si hodně chválila brazilský keratin nebo masky Maria nila nebo jak se jmenují, zkus na ně mrknout
Já to šmikla na pixie střih. Navíc to bylo super na údržbu - žádná nebyla třeba ![]()
Já jsem si nejdřív párkrát dala přeliv co nejpodobnější barvy a pak jsem to nechala prostě odrůstat. Nosila jsem tehdy vlasy asi po ramena. Samozřejmě to poznat šlo - jiný lesk atd., ale nebylo to tak hrozné. Asi rok od posledního přelivu jsem začala hennovat a hennuju doposud - více než 5 let
Odrosty byly vidět asi tak ten rok, pak už se to více méně sjednotilo.
Nechávám odrůstat už 2. rok, vypadá to teď nějak takhle (foto z netu), zničené to mám taky, tak se to snažím regenerovat balzámama, maskama… ale už se těším, až to odroste do takové délky, abych to mohla střihnout a nevypadala jak pablb. ![]()
Moc děkuji za reakce
, zkusim to postupně zastřihávat a kdyžtak zkusím tu gestil wonder masku, je to fakt o trpělivosti, měla jsem si to barvení fakt promyslet, ale teď aspoň už vím ![]()
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli si z vás timhle některá prošla a za jak dlouho vám ta barva z vlasů odrostla? Nebarvim už rok, ten barevný rozdíl není nějak hrozný, ale i tak se mi to moc nelíbí, tu obarvenou část mam hrozně zničenou, tak se snažím na vlasy dávat masky a nijak si je tepelně neupravovat, ale je to peklo, chtěla jsem se zeptat, jestli si z vas timhle nektera prošla, pokud ano, jak jste to vydržely? Ostrihaly jste se, nebo nosily nějaké ucesy, které to trochu zamaskovaly? Moc děkuji za jakekoliv reakce