Tvaroh na nohy 10měsíční, bolavý zadek, sirup zvrací

112
4.4.16 16:09

Tvaroh na nohy 10M, bolavý zadek, sirup zvrací

Ahojda, tak opět máme už 2. den teploty kolem 40´C. Zabalila jsem malé nohy do tvarohu, ale nevim, jak dlouho jej nechat působit?! Malá řve, takže to stejně asi nebude na dlouho. Z čípků jí hrozně bolí prcka a sirup a zvrací :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pohlazeni
4.4.16 16:17

A na pohotovosti co?

• Citovat
  • Upravit
pohlazeni
4.4.16 16:20

Jinak ten tvaroh nvm, ale prcku ji muzes pomazat olejickem, aby tam cipek sel.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
4.4.16 16:21
@Leha82 píše:
Ahojda, tak opět máme už 2. den teploty kolem 40´C. Zabalila jsem malé nohy do tvarohu, ale nevim, jak dlouho jej nechat působit?! Malá řve, takže to stejně asi nebude na dlouho. Z čípků jí hrozně bolí prcka a sirup a zvrací :(
čemu říkáš prcka? To jí strkáš čípky do pochvy? At už je strkáš kamkoliv, doporučuju pohotovost.
  • Citovat
  • Upravit
pohlazeni
4.4.16 16:26
@Kobliha51 píše: čemu říkáš prcka? To jí strkáš čípky do pochvy? At už je strkáš kamkoliv, doporučuju pohotovost.

U nas taky rikame zadecku prcka, prcina. Pochva je pipka, pipina. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21311
4.4.16 16:27

A co ti řekl doktor? Nebo jsi s ni nikde nebyla? Pokud ne jela bych na pohotovost, ta teplota je hodne vysoká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
4.4.16 16:31

Prcka je u nás prdelka :) Když ji dávám čípky, tak pak řve při prdění a kakání, samotnou aplikaci ještě snese. S naší nemocnicí jsem bohužel v kontaktu. Malá trpí nějakými záchvaty. Před 3 týdny nás trápily takhle vysoké teploty týden, chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
4.4.16 16:33

@Leha82 určitě bych jela k doktorovi, každopádně pokud nemá studené ruce a nožky, můžeš ochladit ve sprše nebo rychlou koupelí, záleží jake máš čípky, pokud nurofen, zkusila bych paralen a naopak, třeba jí vadí ta účinná látka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
4.4.16 17:29

@Leha82 Přečetla jsem si, co jste si zažili v únoru. Hádám, že žádný závěr nepadl. Že se čeká, jak se to bude vyvíjet?
Každopádně je tam něco, to jsi sama psala, co dělá problém. Může to odeznít nebo se to bude vracet. Jako teď ty vysoké teploty. Může být problém neurologický, ale klidně i v metabolismu. Moc držím palce, ať se to brzy vyřeší a malinká má klid.
Jinak na teplotu-ten tvaroh se normálně sundává až se začne jakoby drolit-vysychat. Ale pokud jí to vadí, tak jí otírej zápěstí a kotníky octovou vodou. Vlažná voda x ocet v poměru 2:1, namočit do toho plenku/ kapesník a otírat. Jen je malinká, tak ať si potom to zápěstí nestrčí do pusinky. To by jí asi nechutnalo :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.4.16 17:37

@Leha82 já bych teda spíš, než nějakej tvaroh děcko namočila do vany s mírně teplou vodou a pomalu dopouštěla studenou. Na sražení teploty už Panadol sirup střídat s Nurofenem. Je velká dost, nač čípky? A samozřejmě k lékaři.
Tenhle typ dotazu nechápu.
Druhý den se 40kama bych tam byla už ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí