Tvrdnutí břicha i v noci, i když se nenamáhám.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2311
21.6.11 14:56

Tak to se nedá nic dělat, chápu to s tím tchánem, ale na druhou stranu Vašík je fakt pěkné jméno :palec: A Adámka už doma taky máme (Tomíkův syn s dřívějšího manželství) a další dětičky už neplánujeme, tak si musím tohle doslova užít na 200% :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.6.11 15:14

Aha:-) no my vždycky plánovali dvě, máme i dva dětské pokoje, ale manža poslední dobou mluví o 3 dětech… na mě už je to moc, ale hraju si s představou, že až první dva vylétnou pomalinku na SŠ nebo VŠ, že by byl ještě jeden píďa:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
21.6.11 17:31

Tak by se mi to taky líbilo, jenže Adámek má už 11let, takže začínáme rozdíl je velký a jsem ráda, že si rozmyslel alespoň to jedno mimčo, on už děti nechcěl vůbec. Takže kdyby záleželo na mě, tak ještě jedno bych chtěla, ale jsem ráda alespoň za toho broučínka, co mám v bříšku :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.6.13 20:03

Ahoj těhulky a maminy. Mam prosbu.Jsem těhotná už po druhé. V prvním těhotenství mi břicho tvrdlo jen občas a až tak od 20tt. Ale teď nevím, jsem v polovině 13tt a několikrát denně citím mražení v podbříšku a najednou stuhlost a za chvilku to zase přejde, je to hlavně když je nějaká vypjatá situace. Nevím jestli je to přímo trvdnutí, když teprve končím první trimestr, jestli je to vůbec možné, ale jinak si to zdůvodnit neumím. Máte někdo taky takovou zkušenost? :nevim: K doktorce mam jít až za 14 dní… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
30.6.13 22:31

Těžko říct, mě břicho tehdy tvrdlo od 16tt a to pořád velmi často a nakonec jsem mimi donosila do 38 a snad i kvůli toho častého tvrdnutí jsem porod zmákla za necelou hodinu :) Ale poté mi zjistili, že mám trochu atypicky tvarovanou dělohu a co byl zřejmě důvod.. určitě bych se dr. zmínila, pokud tě břicho nebolí a nekrvácíš, tak bych to sledovala a kdyby to bylo nějak moc často tak bych zašla k Dr.. Tak držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.7.13 17:04

Já sem Dr. volala, tak mi řekla magnesium tejně tak jak tady všichni píšou. Tak se uvidí. Příští týden se k ní jdem ukázat. :) Ty jo vůbec by mi nevadilo porodit o ty dva týdny dříve, protože mi termín vychází kolem 30.12. Vojtík se narodil o týden dřív tak se modlím, abych nebyla v porodnici na štědrý den. I když sme říkali, že bychom toho Ježíška pak pošoupli, až bychom se s mimčem vrátili. :mavam: :mavam: tak papík Ještě písnu jak pokračujem :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.14 21:37

Ahoj holky, jsem na začátku těhotenství a chtěla jsem se zeptat, jestli je možné, abych už i v cca 5. týdnu měla pocity tvrdnutí břicha. To břicho na omak neztvrdne, ale pocity mám stejné jako v předchozím těhotenství. :nevim: Děkuji! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3276
25.2.14 21:43

Podle mě je to nesmysl. Myslim, že to bude tim jak je děloha překrvená možná se víc namáháš než v prvním těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.14 19:52

Je normalni tvrdnuti bricha v pravidelnych intervalech? Nic me ale neboli!

• Citovat
  • Upravit
4.4.14 20:03

Ahoj holky, jsem 38 tyden a chtela jsem se zeptat, je normalni, ze mi ceky den porad v pravidelnych intervalech bezbolestne tvrdne brisko? A jak vypadaji teda opravdove poslicky, jestli tohle neni ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.4.14 22:05

Šárka1r

Prosím, potřebuji radu… Jsem dnes přesně 36+3 a ve středu mi gynekoložka napsala tablety na chudokrevnost - ŽELEZO… Od středy je taky beru 2× deně 1 tabletu.Ale od středy mám uplně černou stolici někdy až černo-modrou… Dnes už to mám 4 den a na velkou chodím 2× deně připadá mi to jako by mi to vyvolávalo jít na velkou a vždy mám u toho velké křeče… Už mě i pálí konečník…
Lékařka mě upozornovala, že budu mít s toho tmavší stolici ale neřekla jak dlouho by měla být..
tky se mi ty první 2 dny s toho motala hlava a bylo mi zle… to už je pryč ale ta stolice mě trápí… na prohlídku jdu zase ve středu chodím ted po týdnu tak ji to tam řeknu ale chtěla bych vědět jestli to není vážné když tak bych šla k ní hned pondělí… děkuji za info… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.4.14 07:29

@Šárka1r Tmavá stolice je po železu normální. Taky jsem brala v prvním těhotenství. Bude tmavá tak dlouho, dokud ho budeš brát + možná pár dní po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
6.4.14 07:43

Ahoj, já čekám druhé mimčo, jsem dnes 33+5 a železo beru od začátku těhotenství. Minule jsem jej nebrala, pak jsme to na poslední chvíli řešili na hematologii, protože jsem ho měla opravdu málo, což mohl být problém (pak jsem stejně při porodu přišla o hodně krve :() a tak jsem se pro jistotu zásobila už od začátku a denně jím jednu tabletku. Černá stolice, případně zácpa je vážně běžná, samozřejmě je to nepříjemné, ale vydržet, pro miminko musíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.4.14 13:40

@isabellegryc
Ahoj, určitě si myslím, že tohle tvrdnutí bříška, které popisuješ, jsou poslíčci. Minulý týden jsem se o tom bavila s doktorem a ten mi to vysvětlil tak, že tvrdnutí břicha, které nevyvolává větší bolest a tlak na spodek jsou opravdu poslíčci a těch ve tvém termínu může být opravdu už kolem 20 a více denně. Opak - tlak břicha spojený s bolestí spodku břicha, beder a hlavně s tlakem jakoby na konečník jsou už kontrakce značící počínající porod. Doufám, že jsem tě tím nevyděsila :).
Zkus mrknout v případě obav sem: http://www.celostnimedicina.cz/…d-zacina.htm, mě to uklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.4.14 09:31

Jj děkuji za informaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie