Tvrdnutí břicha nebo jen pohyby?

180
3.10.18 15:34

Ahoj, tvrdnuti bricha se da porovnat s tim, ze jsi hodne prejezena. Jako nafoukla a kdyz si sahnes na bricho, je opravdu tvrde, jako zahnuty sval nebo jak bych to popsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
3.10.18 15:38

To poznáte až to přijde, u prvního těhotenství jsem to neznala vůbec. U druhého se to stávalo občas a je to jako by to břicho bylo nafouknuté jako balónek před prasknutím a taky najednou jakoby ztěžkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
3.10.18 15:40

Tvrdnutí břicha je jako když zatnes sval. Vzhledem k tomu, že ten sval je děloha, je břicho tvrdé komplet.
Pokud bys tvrdnutí břicha měla, poznáš to. Někdo ho nemá celou dobu až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9129
3.10.18 15:41

Tak já to neznám vůbec a jsem na konci druhého těhotenství. Vždy jsem měla „tvrdou“ jen část - a to jsem připisovala tomu, že tam má nacpaný zadek nebo (dřív) hlavičku. Zbytek břicha na pohmat měkký. Ale já neznám ani (zatím) poslíčky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.10.18 15:55

@Emamama je to takove pnuti celeho bricha, je jako kamen tvrde…mne tvrdlo az jako poslicci nejdrive tyden pred porodem :nevim: kamosce tvrdne od 20tt a bere hodne magnezka, byla i na kapackach ;) nekomu netvrdne vubec…bud v klidu, az ztvrdne, poznas to ;) to co popisujes je jen vyboulene mimco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
3.10.18 19:06

Pokud tvrdne bricho , tak vzdy tvrdne cele a pocit bych popsala tak , ze se cele napne a zteskne ,tak jsem to vnimala aspon ja :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí