Opar na ruce v I. trimestru v těhotenství

31292
3.10.18 11:23

pokud to není prvoinfekce (což není, když říkáš, že na to trpíš už dlouho), tak to žádná tragédie není.
Jinak opar na ruce? Slyším poprvé ;) Není to nějaký jiný kožní problém?

Obvodní lékařka je docela střelec, říct ti to takhle od stolu a nahulváta, bez bližšího zjišťování stavu 8o 8o 8o Důvěřovala bych více gynekologovi než obvodnímu. Co ti řekli na kožním?? Abys měla třetí názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.10.18 11:45

Chodila jsem do poradny a pak byla v porodnici s paní, co měla opar v uchu. Protože jí ten opar napadnul i lícní nerv, tak jí ochrnula (dočasně) půlka tváře. Ale děti v pořádku. Ale nevím od kterého týdne to měla, ale v půlce těhotenství to už dávno měla. Takže skoro od začátku.

• Citovat
  • Upravit
2
3.10.18 11:49

Na kožní mi taky řekli, že to žádný vliv na dítě nemá. Že je tam snad jen 3% šance přenosu na dítě, podle nějaké studie, která byla provedena před 3 roky.
Gynekolog mě poslal na infekční oddělení, kde mě dělali stěr z té ruky a vyšlo tam, že je to fakt opar. A když jsem se ptala doktorky jestli jsou opravdu tak běžné opary v těhotenství, jak mě všichni tvrdily, tak mě řekla, že jo, že tam mají i případy, kdy ženská dostane v těhotenství neštovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí