Jak odradit kolemjdoucí, kteří mi chtějí odvést dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5854
22.8.14 19:17

@Janha no vidíš. Mně to třeba přijde divné chodit pryč s cizím dítětem.
No mě hlavně přišlo blbe ze když slyšela ze volam dceru zpět že se ani neotočila a šla prostě dál. Jde právě o to, že cizí člověk odvádí mé dítě. Ale to je asi jedno. Asi jsem jediná kdo má strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.8.14 19:17
@andrea.sb píše:
To mi připomnělo jednu příhodu. Dceři byly dva a byli jsme na procházce. Malá zůstala stát a nechtěla jít. Tak jsme čekali asi 5metru od ní. Šla kolem starší paní, asi 65let se stejně starou holčičkou. Paní se zastavila a usmívala. Malé se holčička líbila a dala ji ruku. Tak se drželi a šli spolu. Jenže opačným směrem než jsme byli my! Paní se jen smála a říkala, jee ty jdeš s nama? No krve by se ve mě nedořezalo. Volám na malou, at se vrátí. Nic. No utíkala jsem hned za ní a odvedla. Malá začala brečet. Bylajsem tak v šoku, že jsem se nezmohla ani na slovo. Muj chlap cucel jak puk a jen poznamenal, ze ta ženská byla teda hodně divná.

Bože bože. Nějak na té situaci neshledávám nic divného.

Vždycky mi přišlo, že v ČR jsou lidé k dětem chladní. Je to škoda, ale už vím, že je to díky podivínkám z téhle diskuze a jim podobným.

Je mi z toho za vaše děti smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.8.14 19:20

@Capelucita To jeji vlastni vnouce bylo jiste spolupachatel. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
22.8.14 19:20

@St. Estephe jaképak hrubě. Řeknu že už musíme jít a ruce oddelam v klidu, pokud mamka nezasahne. Ale opakuju ze ja pro malou běžela a paní se ani neotočila a šla dál. Dokonce i když jsem tu malou brala za ruku tak se nezastavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.8.14 19:21
@andrea.sb píše:
@Janha no vidíš. Mně to třeba přijde divné chodit pryč s cizím dítětem.
No mě hlavně přišlo blbe ze když slyšela ze volam dceru zpět že se ani neotočila a šla prostě dál. Jde právě o to, že cizí člověk odvádí mé dítě. Ale to je asi jedno. Asi jsem jediná kdo má strach.

No treba vas starsi pani neslysela a urcite to byla pedofilka, co na svou prvni roztomilou obet lakala dalsi… promin, myslim, ze zrovna v tomto pripade je to hystericka reakce. Kdyby ji capnul nejaky chlap a spechal s ni pryc, tak nereknu, ale babicka s vnuckou by me opravdu nedesila. Kazdy jsme jiny, tebe holt stresuje i tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
22.8.14 19:23

@St. Estephe ale já netvrdím že ho chtěla ukrást pane bože.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.8.14 19:23

@andrea.sb Jak, jakepak hrube? Cizi matka tve chovani vyhodnoti uplne jinak. Nechapu, ze tam nevidis ty paralely… Ty si predstavujes, ze ti babka na prochajde s vnoucetem chtela sebrat decko? Ono nakonec lekce pro vas, ze ne vzdy se batole automaticky vypravi za rodici. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.8.14 19:24
@merde píše:
Pri cteni me napadlo jen jedine a to, Proboha proc?
Co ti lide, tak strasneho delaji? Misto, abychom byli radi, ze alespon nekdo jeste na ulici s nami pozitivne komunikuje, tak budes vymyslet, jak byt neprijemna :roll:Příspěvek upraven 22.08.14 v 17:24

já když vemu svoji skušenost, tak to je občas na nervy, pro mě je to fajn, že třebas paní reaguje, ale moje dítě to bere trošku jinak a v noci se mi potom hystericky budí a brečí, že pryč nechce, že mě má rádo. ono to chce dvě stránky pohledu… a když jí před paní či pánem říkam že jí nedáme, že to je moje zlatíčko, stejnak v noci se jí to promítne a to jí budou letos čtyry. ono je to docela i na nervy když se pořádně nevyspíš, stačí jedna věta a máš v noci postaráno :,( ikdyž to třebas ti dotyční nemyslí zle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.8.14 19:25

@andrea.sb Mozna to sprezeni tahlo jeji vnouce, tak bezeli, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
22.8.14 19:27

Holky proč se v tom tak vrtáte? Proč ze mě děláte hysterku co v každém vidí uchyla, pedofila a ja nevim co. Jen jsem napsala svou zkušenost že mi to přišlo divné. Paní mi neprisla ani jako únosce, ani pedofil ani vrah. A dělat si z toho srandu to už vtipné neni vůbec, zvlášť když takový lidé jsou a budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 19:30

Jako mne to taky vadi, celkove nemam rada zakecavani s cizimi lidmi, typu jak se jmenujes, kolik ti je, proc mas dudlik a zda kojim, co je komu do toho, ale proste to s klidem prejdu a jdu dal, nikdo to prece nemysli zle. A z detstvi si tyhle prupovidky „ja si te vezmu“ pamatuju a myslim si, ze na zaklade tohoto bych s cizim nesla, dite se ridi tim, jak reagujes ty a kdyz vidi, ze jsi v klidu, tak chape, ze je to legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 19:34

@Zlobísek:)) a neni problem nekde jinde? Tohle chovani znam z pedagogicke praxe u takovych tech sklenikovych kyticek, co jim rodice nic nepovoluji. Pripadne je precitlivela a chtelo by s tom pracovat. Nemyslim to zle, ale mam kamaradku, co se taky hrouti z drobnosti a musi na to brat antidepresova. Urcite neni v poradku, ze se ti tak velke dote v noci budi kvuli tomuhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
22.8.14 19:37

@mojmira Jako jo pak mi to bylo lito, neovladla jsem se.Ale ona mi keca do vseho kdyz jsme venku. Nedavno mi rekla, ze s malou nikam nechodim, ze potebuje mezi deti a jeste nejaky kecy a ze ji drzim jak princeznicku. Tak jsem ji sdelila, ze vi houby kam chodime, s kym se stykame, a ze pro me to princeznicka je. :pocitac: A prave ona me podryva v tom, ze ja rekne ne to se nedela a ona hnedka ale jo muzes atd a furt mi cpe jak by ji vzalana prochazku kdybych ji to dovolila apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
22.8.14 19:41

To co popisuješ, to se mi stává poměrně často…kamarádky se mi i smějou, že mě vždycky někdo zastaví..nejradši důchodce. Já tyhle lidi prostě přitahuju :mrgreen: ale vůbec tyhle kraviny neřeším…fakt se pozastavuju nad tím, co tady někdo řeší za blbiny :think: Vůbec bych se nad některými věcmi vůbec nepozastavovala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10351
22.8.14 19:44

Bóže, tak se lidi snaží chovat přátelsky a když to zrovna někdo nedělá podle našeho gusta, pošlem ho do pr.dele :roll: Pak nějaký mamině dítě omdlí a všichni na ně budou kašlat, protože ono se určitě jen vzteká na zemi..Jak v tý pohádce s pasáčkem ovcí. Mám děti hodně usměvavý, pohledný, je málo procházek, kde by nás nikdo nezastavil a nerozplýval se. Tak by bylo asi fajn se preventivně tvářit načuřele, děti okamžitě vláčet pryč, protože nějaká bl. bá kráva si jim dovolila pomoct ze schodů :roll: A sluníčko bl. bě hřeje, tráva je až moc zelená a opeřenci taky zobáky nezavřou.
Už aby byl podzim, aby nebyl kvůli chřipkám čas zabývat se pitomostma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí