Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, moc bych vás chtěla poprosit o vaše zkušenosti s tyčovém vysavačem a mopem v jednom. Přítel je čunče a nechce se mi pětkrát za den vytahovat vysavač, zapojit do elektřiny, utřít mopem atd. atd. Přemýšlím tedy o této vychytávce, ale nevím, jestli je opravdu tak super - jde mi o výdrž baterie (byt máme malý - cca 70 m2), doba nabíjení, sací výkon, jestli nezanechává fleky na podlaze aj., však víte. ????
Mám zálusk na tenhle: https://www.my-concept.cz/?…… nebo
https://www.my-concept.cz/?……
Předem moc děkuju za rady!
L.
Tyhle dva nevím, mám vybrany od Philips ruční tycovy s funkcí vytirani. Mam to ale kvůli. psovi. Pokud je přítel prase - je jednoduché vrazit mu vysavač a poté mop do pazour, ať si to po sobě dobytek taky sám uklidi. Rozhodně bych neporizovala vysavač jen proto, že chlap je prase, to spíš bych zaprahla chlapa, ony mu ruce neupadnou jednotydennim vysatím a vytrenim a ty že sebe nedělej dobrovolně sluzku a posluhovacku bordelari…
@Hanka1 píše:
Tyhle dva nevím, mám vybrany od Philips ruční tycovy s funkcí vytirani. Mam to ale kvůli. psovi. Pokud je přítel prase - je jednoduché vrazit mu vysavač a poté mop do pazour, ať si to po sobě dobytek taky sám uklidi. Rozhodně bych neporizovala vysavač jen proto, že chlap je prase, to spíš bych zaprahla chlapa, ony mu ruce neupadnou jednotydennim vysatím a vytrenim a ty že sebe nedělej dobrovolně sluzku a posluhovacku bordelari…
samozřejmě že bych vysavač nepořizovala jen kvůli příteli, ale pokud bych žila sama, neplánovala děti, tak do toho rozhodně neinvestuju pět tisíc… takže celkově - momentálně přítel, návštěvy, za chvilku přijdou děti..
Ale děkuji za zprávu, vyřídím příteli. ![]()
@JTom píše:
Lidské sádlo žádná baterka nenahradí.
Jaky vysavac byste tedy prosim doporucil? 🙂 Dekuji. L.
Já všechna tato šmrdlátka považuju za obchodní záležitost. Zkus si koupit po několika letech třeba jen náhradní baterii. Když vysavač, tak pořádný, s příkonem nad 1kW, motorovoým rotačním kartáčem a možností mokrého čistění. Na ostatní stačí smeták nebo hadr. Několik dřepů s kyblíkem zdravému člověku neuškodí.
Zrovna vše jsem o tom uvažovala - jenže: pokud má vytírací sekce jen nádržku na O,2 až 0,5, litru, tak se ta špína nikam neodsává, ale jen rozšmrdlává po podlaze.
A co tento? Není parní, ale Leifheit je slušná značka
Leifheit Aku vysavač a mop REGULUS Aqua PowerVac 11914
má někdo?
Hledala jsem na internetu nějaké recenze, ale bohužel, nejspíš se jedná o novější typ.. každopádně vypadá dobře, akorát teda ta cena.
Jinak s vámi souhlasím.