Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No a delas neco pro hubnuti? Ja teda nevidim rozdil mezi hruskou a jablkem, oba typy musi delat prohubnuti priblizne stejne veci. ![]()
Jez dost proteinu, hoodne zeleniny, vynechej rychle cukry, zamer se na kvalitni suroviny, zadna hotova jidla, nahrazky…sport vyber takovy, aby te hlavne bavil, idealne kombinaci siloveho a kardio. A az uvidis jak se to vyviji, res detaily.
@Lenka_Hal se stravou je to v pohodě, jím 6× denně po menších porcích, celozrnné pečivo, ovoce na první svačinu, jogurt nebo domácí dezert na druhou svačinu, zeleninu často jako přílohu, fazolky, hrášek, rajčata. Co asi přeháním jsou sýry, u těch se neudržím a to je asi taky ono
Držím nízkosacharidovou dietu, takže samozřejmě často takový večerní chlebík, atd.. Ano, se cvičením je to horší, moc se k němu nedostanu, jen všude chodím pěšky, za den 7000 kroků. O prázdninách bych chtěla běhat a taky jezdit na kole. ![]()
No ale jakmile je školní rok, tak to prostě nejde, buď nemám čas (učení) nebo jsem unavená a nebo musím číst. Je to na kočku. Studuju sš 2. ročník.
Tak si to vypocitej, kolik toho za den priblizne snis. Udivuje me, ze na LC mas chut na jidlo 6× denne (ja si osobne myslim, ze neni nad obcasne uplne nejezeni, zadne svacinky). I podle toho co pises, to tak ulne LC nebude
Pokud mas opravdu stale dost sacharidu, je ten tuk (treba v tech syrech) docela problematicky. Uber bud vic na sacharidech a nebo dej pryc ty syry. A tady bude lepsi to, co ti bude min chybet.
A zkus pridat vic sportu. Ja ho davam i s praci a trema detma. Jde o to, je to o tom, jak si nastavis priority. Na unavu jsi jeste mlada, ne ![]()
@Lenka_Hal jojoj, no teď je toho zrovna moc, tak i přes to, že jsem mladá, už to není, co to bývalo a spát potřebuji dýl, jinak jsem protivná na celý svět
co je to, prosím, to LC, teď mi to nedochází. Sýry jsem omezila tak poslední měsíc
Jak muzes drzet nizkosacharidovku tedy LC, kdyz jis pecivo, ovoce a dezerty? To moc LC nebude.
@Šarlota4 celozrnné pečivo a chlebíky, ovoce potřeba pro tělo je
a dezerty si dělám vlastní, ze smetany, tvarohu, atd. Vše z nízkotučnýho. Když už chci JOGURT, šáhnu po Ovofitu
Low carb, nizkosacharidovka. Ja jsem tak na 20-30g denne. Tak tech sto gramu je tak jako ze nizsi, ale porad jsou sacharidy hlavnim zdrojem energie. Porad musis nejdriv spalit ty, aby si telo zacalo brat z tuku. To znamena, ze tucne veci jsou tak nejak navic, jdou lehce do zasob. Pokud ti to, co delas ted nestaci k hubnuti, budes muset neco zmenit. Mas odhad kolik tak kalorii za den das?
@Anonymní píše:
@Šarlota4 celozrnné pečivo a chlebíky, ovoce potřeba pro tělo jea dezerty si dělám vlastní, ze smetany, tvarohu, atd. Vše z nízkotučnýho. Když už chci JOGURT, šáhnu po Ovofitu
Dobre to pochopim, ale to neni nizkosacharidovka. Ta je dle toho co jsem rychle nasla 50-80g sacharidu za den.
Me teda sacharidy taky delaly unavenou. Jsem kdysi rikala, ze mam bud hlad nebo jsem ospala, nic mezi tim. No a o tohle jsem na te LC prisla (velim rada).
@Šarlota4 píše:
Dobre to pochopim, ale to neni nizkosacharidovka. Ta je dle toho co jsem rychle nasla 50-80g sacharidu za den.
No, to zalezi kdo definuje (to je tak se vsim
), casto vidavam tech 100g.
@Lenka_Hal ja vidavam tech 30g jako ketogeni, tech 120 se asi shodnem proste neni LC. To je asi bezne dietnejsi stravovani ![]()
@Lenka_Hal ani odhad nemám
mě zajímají v podstatě jen sacharidy, když to tak řeknu, mám cukrovku a dr. mi méně sacharidů už nepovolí, už teď brblala, že bych měla více jíst..ale jak bych pak vypadala? Jak přesýpací hodiny? To už nikoho nezajímá. Právě jsem si před nedávnem sama ty sacharidy poupravila, dr. o tom ještě neví, tak nevím co na to řekne. Musím zřejmě OMEZIT SÝRY a HÝBAT SE! Díky
Ahoj. Potřebuji poradit. Jsem typ postavy hruška. Už se nemůžu vidět. Prosím poraďte, které cviky jsou opravdu účinné? A kolikrát týdně cvičit? Moc se v tom nevyznám a na internetu je rad hromada, nevím, co funguje. Máte něco osvědčeného? Moc prosím

Už se docela začínám stydět a to, že mám velkou p.del mi dnes naznačili už dva lidi. Dokonce se nevejdu ani do kalhot, co jsem si koupila vloni! Prosím anonym