Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Šarlota4 Asi jo…i kdyz nekdo je schopny mit na diete vic sacharidu. ![]()
@Anonymní píše:
@Šarlota4 celozrnné pečivo a chlebíky, ovoce potřeba pro tělo jea dezerty si dělám vlastní, ze smetany, tvarohu, atd. Vše z nízkotučnýho. Když už chci JOGURT, šáhnu po Ovofitu
Jinak ten vecerni chleba je super co se tyce hodnot ( taky ho kupuju ), ale ze by ho telo potrebovalo? To asi ne hele, to slozeni je sileny. To pecivo telo taky nepotrebuje, da se to nahradit orechama a ruznyma seminkama. Ja bych se na to pecivo vyprdla.
@Lenka_Hal píše:
@Šarlota4 Asi jo…i kdyz nekdo je schopny mit na diete vic sacharidu.
To asi ano
zakladatelce to asi moc nefunguje.
@Anonymní píše:
@Šarlota4 aha, tak to mi dr. špatně pojmenovala dietu
Tak zkus Dukanovu dietu. Tam se hodne pracuje s nahradnimi sladidly.
Abych upřesnila, jde o to, že cukrovka mi vychází, hodnoty mám krásné (málokdy přes 8mmol/l) a dlouhodobý cukr 39, jestli víte, oč jde. Takže zas tak moc ty sacharidy už omezovat nemůžu, pak bych měla zas hypoglykémie a stejně bych se zas musela dojíst, přijde mi to jako začarovaný kruh, proto si říkám, že když nehnu s jídlem, pohyb musím dávat ![]()
@Anonymní píše:
@Šarlota4 to zní dobře, co jsem tak letmo mrkla
Zkus skupinu na fb Dukanova dieta. Je tam vsechno vysvetlene a moderatorky stranky vsem poradi co a jak. Nebo si z toho muzes vzit jen to co by ti vyhovovalo. Je tam tuna receptu sladkeho i slaneho.
@Anonymní píše:
@Lenka_Hal ani odhad nemámmě zajímají v podstatě jen sacharidy, když to tak řeknu, mám cukrovku a dr. mi méně sacharidů už nepovolí, už teď brblala, že bych měla více jíst..ale jak bych pak vypadala? Jak přesýpací hodiny? To už nikoho nezajímá. Právě jsem si před nedávnem sama ty sacharidy poupravila, dr. o tom ještě neví, tak nevím co na to řekne. Musím zřejmě OMEZIT SÝRY a HÝBAT SE! Díky
Mam syna diabetika a na silne LC jsem diky nemu. On tak ji od tri let. On ma teda mirnejsi LC, ale pres 60g se nedostane asi nikdy. Vetsinou tak 40-50g. Hypoglykemie nema (teda pri sportu jde docela dolu, ma teprve deset, jeste to ma tendenci litat), na to snad staci snizit inzulin, ne? Ach jo, ty ceske doktorky…tady uz na to bylo tolik vlaken. Ty diabeticky co si v CR nestezuji na cisla ani vahu, v podstate delaji LC i pres zakaz doktorek. ![]()
Nenapsala jsi, kolik měříš a vážíš, to je dost podstatné. On je velký zadek dost široký pojem, vím, o čem mluvím, sama jsem hruška ![]()
Ale!!! Dospíváš a máš diabetes, takže bych trochu přibrzdila. Zdraví máme jen jedno.
@Lenka_Hal právě ona je dr. docela přiblblá, minule prohlásila, že bez jejího vědomí nesmím nic dělat (snižovat zvyšovat ani jídlo ani inzulin)
@Karleon měřím 160 a vážím 56 kg. A míry mám 86-66-96
Oj ta šestadevadesátka! Ta mi vadí! Jinak dobrý ![]()
@Anonymní píše:
@Lenka_Hal právě ona je dr. docela přiblblá, minule prohlásila, že bez jejího vědomí nesmím nic dělat (snižovat zvyšovat ani jídlo ani inzulin)
Ja delam veskere zmeny na pumpe sama. Doktorka pak koukne na trendy a kdyz tak neco doladi. A to jak rikam, malej je porad malej, rychle roste, kazdy den se hybe jinak, neni to sranda…a jidlo nam nekoriguje dr vubec. LC bylo moje rozhodnuti, protoze pri normalni strave jsem ty jeho cisla nebyla schopna zkrotit. ![]()
@Lenka_Hal no, to je jasný, je menší, je tam vývoj, tak vy máte pumpu. Mně to takto vychází odjakživa, tak právě nevím, jestli bych si to měla rozhodit kvůli té nízkosacharidovce.
ale zkusím to prokonzultovat