Uber autosedačka

7228
13.8.19 22:45

@Oudrey co vim tak maji doporučení ji vozit, ale povinnost to není, zároveň vás ale můžou odmítnout přepravit když ji nemají, jestli to jde nejak navolit netusim, dřív to nešlo, ale pořád něco vylepšují tak třeba se to změnilo, no moc jsem nepomohla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3047
13.8.19 23:03

Já to zjišťovala minulý týden, přes facebook jsem psala zprávu. Odpověděli mi, že až si objednám jízdu, musím do 3 minut napsat řidiči, jestli má autosedačku. Do 3 minut se totiž dá jízda bezplatně stornovat, později za poplatek. To bych ale zkoušela nejspíš dlouho, než bych našla auto s dvěmi sedačkami. Nakonec jsme to vyřešili tak, že jsme koupili dva nejlevnější podsedáky a bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
14.8.19 06:37

Volam klasicky taxi, kde poslou vuz s autosedackou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
14.8.19 11:11
@welovefashion píše:
@Oudrey co vim tak maji doporučení ji vozit, ale povinnost to není, zároveň vás ale můžou odmítnout přepravit když ji nemají, jestli to jde nejak navolit netusim, dřív to nešlo, ale pořád něco vylepšují tak třeba se to změnilo, no moc jsem nepomohla :wink:
@Lennia píše:
Já to zjišťovala minulý týden, přes facebook jsem psala zprávu. Odpověděli mi, že až si objednám jízdu, musím do 3 minut napsat řidiči, jestli má autosedačku. Do 3 minut se totiž dá jízda bezplatně stornovat, později za poplatek. To bych ale zkoušela nejspíš dlouho, než bych našla auto s dvěmi sedačkami. Nakonec jsme to vyřešili tak, že jsme koupili dva nejlevnější podsedáky a bylo :palec:

My budeme prilitat, potrebuji to na vyzvednuti z letiste. Ale dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario