Učení jazyků přes Skype
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@MarketaC4 píše:
Co je scype?
když dáš pryč to s, tak je to taková pěkná jadrná nadávka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus si najít lektora, co učí přes Skype.. např. Přes naucim.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beckyttine5 píše:
Zkus si najít lektora, co učí přes Skype.. např. Přes naucim.cz
Ale já chci rodilého mluvčího.
Najdu tam taky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tzipora píše:
Ale já chci rodilého mluvčího.Najdu tam taky?
italki.com
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields presne, italki.com je super. Hlavne tam všetci lektori majú video vizitku, takže ich vidíš a počuješ ako rozprávajú a rozhodujes sa podľa toho, s ktorým spolupracovať.
ja som mala asi 30h nemčiny, a portál je uplne super na referencie a rezervujes a platíš vše online
- Citovat
- Upravit
@Pvln34 píše:
@jenny.fields presne, italki.com je super. Hlavne tam všetci lektori majú video vizitku, takže ich vidíš a počuješ ako rozprávajú a rozhodujes sa podľa toho, s ktorým spolupracovať.ja som mala asi 30h nemčiny, a portál je uplne super na referencie a rezervujes a platíš vše online
Chtěla bych právě němčinu.
A kolik stojí plus minus jedna hodina?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tzipora píše:
Chtěla bych právě němčinu.A kolik stojí plus minus jedna hodina?
To si tam zjisti, každý nabízí jiné ceny, záleží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tzipora mrkni na web
je rozdiel ci máš nemčinu s Nemcom kt žije v Nemecku, s Nemcom kt žije inde (v Ázii) alebo ci ta učí cudzinec. Ja som mala hodiny s učiteľkou z Poľska, cena mi prišla adekvátna. Ale niektorí profi lektori si berú fakt hodne, I 30eur za hodinu. Každí učiteľ ponúka niečo iné, niektorí ta pripravia na skúšky / s jedným som dávala dokopy životopis a iní s tebou budú len konverzovať. Takže I od toho sa odvíja cena.
Ja mam len dobre skúsenosti, lektorka bola vždy pripravená n hodinu a ten čas sme využili naplno.
- Citovat
- Upravit