Účetní - prémie za audit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
10.6.23 13:40

My mame za rocni zaverku jeden plat navic, to mi prijde optimalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.23 13:47
@Doctus píše:
Pokud si auditorka vzala 150 tisíc, tak si řekněte o 100. A šéf ať si dá nitroglycerin. No upřímně, mě by kleplo taky. :mrgreen:

Máte pravdu, v pondělí zajdu za majiteli s nitroglycerinem, třeba to přežijí :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.23 13:51
@Falling píše:
My mame za rocni zaverku jeden plat navic, to mi prijde optimalni

To zní rozumně, jeden plat navíc by mě stačil. Také připravujete audit nad rámec své pracovní doby? Můžu se zeptat jak dlouho Vám audit zabere a kolik dní jste s auditory? Děkuji. :)

• Citovat
  • Upravit
9733
10.6.23 13:52
@Anonymní píše:
Máte pravdu, v pondělí zajdu za majiteli s nitroglycerinem, třeba to přežijí :mrgreen: :lol:

Co je nezabije, to je posílí. V nejhorším případě volat 155. :mrgreen:

Tady jsem si dovolila menší pozornost
//před každého položíte jednu tabletku nitroglycerinu
Proč nám to dáváte?
No ptali jste se, kolik bych si představovala za přípravu k auditu. No tak 100 tisíc. Korun, samozřejmě, ne euro.
//majitelé do sebe kopou nitroglycerin, rychle zapíjejí, blednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.6.23 14:37
@Anonymní píše:
To zní rozumně, jeden plat navíc by mě stačil. Také připravujete audit nad rámec své pracovní doby? Můžu se zeptat jak dlouho Vám audit zabere a kolik dní jste s auditory? Děkuji. :)

Stiham to v pracovní dobe. Ale audit u nas jede uz dlouho, takze to uz mame zmaknute, navic uz nekdy na podzim zacina predaudit, takže se to rozprostre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.23 14:41
@Doctus píše:
Co je nezabije, to je posílí. V nejhorším případě volat 155. :mrgreen:Tady jsem si dovolila menší pozornost
//před každého položíte jednu tabletku nitroglycerinu
Proč nám to dáváte?
No ptali jste se, kolik bych si představovala za přípravu k auditu. No tak 100 tisíc. Korun, samozřejmě, ne euro.
//majitelé do sebe kopou nitroglycerin, rychle zapíjejí, blednou…

Skvělý návod, díky! V pondělí dám vědět zda to přežili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.23 12:54

Ahoj, tady zakladatelka. Tak vedení se to rozleželo v hlavě a za audit jsem nedostala nic. :,( Prý je to standartní náplň práce účetní, je to prý moje povinnost v rámci běžného platu. Jsem zklamaná, vše jsem dělala mimo pracovní dobu (i o víkendech), vzalo mně to dost času a nervů. Přijde mně to nefér takhle to přejít bez odměny, ale vedení rozumí účetnictví jako já raketám, berou to jako nutné zlo a neváží si toho, takže nemá smysl se dohadovat. Prý z toho auditu dělám vědu. :(

• Citovat
  • Upravit
12569
9.7.23 12:57
@Anonymní píše:
Ahoj, tady zakladatelka. Tak vedení se to rozleželo v hlavě a za audit jsem nedostala nic. :,( Prý je to standartní náplň práce účetní, je to prý moje povinnost v rámci běžného platu. Jsem zklamaná, vše jsem dělala mimo pracovní dobu (i o víkendech), vzalo mně to dost času a nervů. Přijde mně to nefér takhle to přejít bez odměny, ale vedení rozumí účetnictví jako já raketám, berou to jako nutné zlo a neváží si toho, takže nemá smysl se dohadovat. Prý z toho auditu dělám vědu. :(

A zeptam se, proc si to delala mimo pracovni dobu o vikendech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35645
9.7.23 13:01
@Anonymní píše:
Ahoj, tady zakladatelka. Tak vedení se to rozleželo v hlavě a za audit jsem nedostala nic. :,( Prý je to standartní náplň práce účetní, je to prý moje povinnost v rámci běžného platu. Jsem zklamaná, vše jsem dělala mimo pracovní dobu (i o víkendech), vzalo mně to dost času a nervů. Přijde mně to nefér takhle to přejít bez odměny, ale vedení rozumí účetnictví jako já raketám, berou to jako nutné zlo a neváží si toho, takže nemá smysl se dohadovat. Prý z toho auditu dělám vědu. :(

No vidíš, tak se podle toho zarid a řekni jim, ať si hezky rychle najdou daňaře protože práce účetní není sestavovat daňové přiznání a být za ně odpovědná. Nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.23 13:06
@lilith1 píše:
A zeptam se, proc si to delala mimo pracovni dobu o vikendech?

Audit jsem za úkol. V pracovní době jsem ale nic nestíhala kolem toho udělat.

• Citovat
  • Upravit
4164
9.7.23 13:14

Takže nemáš ani proplacené víkendové přesčasy?

O kolik sis nakonec vlastně řekla?

Naštvalo by mě to neskutečně, dokonce natolik, že bych se porozhlídla po práci jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.23 13:19
@JancaS84 píše:
No vidíš, tak se podle toho zarid a řekni jim, ať si hezky rychle najdou daňaře protože práce účetní není sestavovat daňové přiznání a být za ně odpovědná. Nazdar.

Přesně tak. Řeknu jim to a ať si to dělají v rámci úspor třeba sami. Aspoň se potom pobavím. Kdybych aspoň nevěděla, že tam jsou v té firmě fakt peníze, ale takhle mně to od nich mrzí o to víc. Oni už neví co by si koupili, už jim chybí jenom hodinky s vodotryskem. Pro ně by byla odměna za audit drobné. Je to sprosté, dali mně to za úkol
a věděli, že kolem toho lítám jako blázen a potom mně řeknou, že to je obyč audit a že z toho dělám vědu. Na demotivaci jsou teda machři. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.23 13:25
@Karamba2020 píše:
Takže nemáš ani proplacené víkendové přesčasy?

O kolik sis nakonec vlastně řekla?

Naštvalo by mě to neskutečně, dokonce natolik, že bych se porozhlídla po práci jinde.

Také to tak bohužel vidím, poohlédnu se jinde. Jsem hrozně naštvaná a bez motivace. Nestihla jsem si říct o nic, předběhli mě a řekli, že to přehodnotili a že je audit a přiznání povinnost účetní. Normální plat mám ok, jsem spokojená, ale toto bylo hodně práce navíc a nechce se mně to rozhodně dělat každý rok grátis pro jejich ještě větší blahobyt. Cítím se od nich podvedená. Chtěla jsem si říct o 40-50 tisíc.

• Citovat
  • Upravit
10854
9.7.23 13:31
@Anonymní píše:
Také to tak bohužel vidím, poohlédnu se jinde. Jsem hrozně naštvaná a bez motivace. Nestihla jsem si říct o nic, předběhli mě a řekli, že to přehodnotili a že je audit a přiznání povinnost účetní. Normální plat mám ok, jsem spokojená, ale toto bylo hodně práce navíc a nechce se mně to rozhodně dělat každý rok grátis pro jejich ještě větší blahobyt. Cítím se od nich podvedená. Chtěla jsem si říct o 40-50 tisíc.

Vyuctuj jim ty prescasy, o vikendu to bude hezka suma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12569
9.7.23 14:13
@Anonymní píše:

Takhle, otazka je, zda to mas v naplni prace, jestli ano, tak ti nikdo nic davat navic nemusi a mohou ti rici, ze je tvuj problem, ze nestihas v pracovni dobe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat