Účetní - prémie za audit
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V naplni práce to nemam a v pracovní době se to stihnout nedá. I během auditu moje práce stojí - nonstop dělám audit s auditorskou firmou. Takže po auditu vše ještě doháním. Vím, nemusí mne to i tak zaplatit, ale není to fér. Trvalo mne to dost dlouho audit připravit a čtyři dny v auditu za mě moji práci též nikdo nedělal. Mám děti, mohla jsem byt s nimi a ne sedět v práci a litat zadarmo kolem toho. Často mne děti hlídala tchyně abych mohla zabrat a co z toho? Majitele to vi kolik to vzalo času, ale vymysleli jak ušetřit, beru to jako podraz. Audit dopadl na jedničku, dle auditorské firmy účetnictví v top stavu. Proste mě to dost mrzí.
Chapu, nastvalo by me to taky..tve vedeni je hloupe, pracovnici, ktera pracuje kvalitne by nemeli drbat..jsou sami. proti sobe..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
V naplni práce to nemam a v pracovní době se to stihnout nedá. I během auditu moje práce stojí - nonstop dělám audit s auditorskou firmou. Takže po auditu vše ještě doháním. Vím, nemusí mne to i tak zaplatit, ale není to fér. Trvalo mne to dost dlouho audit připravit a čtyři dny v auditu za mě moji práci též nikdo nedělal. Mám děti, mohla jsem byt s nimi a ne sedět v práci a litat zadarmo kolem toho. Často mne děti hlídala tchyně abych mohla zabrat a co z toho? Majitele to vi kolik to vzalo času, ale vymysleli jak ušetřit, beru to jako podraz. Audit dopadl na jedničku, dle auditorské firmy účetnictví v top stavu. Proste mě to dost mrzí.
To jsou podrazáci, fuj! To bych byla hodně naštvaná.
Jak to máš ve smlouvě - přesčasy do limitu jsou asi už zahrnuté ve mzdě, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nemůžu si to odpustit a přidám svůj největší životní poznatek z pracovního prostředí.
Nejlíp se mají v práci ti, co neudělají ani tečku navíc. Ani minutu neprikazanych přesčasů. Nic mimo pracovní náplň. A musí to z tebe vyzařovat. Tak moc, že se po tobě už nikdo neodváží chtít cokoli navíc. Všichni budou vědět, že děláš jen na čas a jen svoji práci. Cokoli navíc - písemně potvrzená odměna, jinak smůla. Nikdy neustoupit. Ideální je s tímto už ve firmě nastoupit a od začátku nepřipustit nic jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše:
To jsou podrazáci, fuj! To bych byla hodně naštvaná.
Jak to máš ve smlouvě - přesčasy do limitu jsou asi už zahrnuté ve mzdě, co?
Obávám se, že to spláchnou argumentem, že přesčasy nebyly předem domluvené nebo nařízené.
Ale určitě to zkus, za tu diskusi to rozhodně stojí.
Zakladatelko, o takovou šikovnou a akční účetní se firmy poperou a možná si ještě přilepšíš. Navíc, když zvládáš i daně. Moje dobrá kamarádka finanční manažerka ve velké firmě v Praze měla dost velký problém najít schopnou hlavní účetní.
Podraz to je a vůbec se nedivím, že tě to vytočilo a totálně demotivovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ponaučení pro příště - na odměny se ptej před zahájením práce, ušetříš si hodně starostí.
Ono taky, jestli tomu vedení nerozumí, tak mohlo vycházet třeba z informací té auditorky, která si řekla o 150 tis a mohla to zdůvodnit i tím, že všechno musela řešit sama, a bylo toho děsně moc, byl v tom bordel, takže odvodili, že tys tomu nijak extra nepomohla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit