Účetní - prémie za audit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.7.23 17:23
@lilith1 píše:
Takhle, otazka je, zda to mas v naplni prace, jestli ano, tak ti nikdo nic davat navic nemusi a mohou ti rici, ze je tvuj problem, ze nestihas v pracovni dobe..

V naplni práce to nemam a v pracovní době se to stihnout nedá. I během auditu moje práce stojí - nonstop dělám audit s auditorskou firmou. Takže po auditu vše ještě doháním. Vím, nemusí mne to i tak zaplatit, ale není to fér. Trvalo mne to dost dlouho audit připravit a čtyři dny v auditu za mě moji práci též nikdo nedělal. Mám děti, mohla jsem byt s nimi a ne sedět v práci a litat zadarmo kolem toho. Často mne děti hlídala tchyně abych mohla zabrat a co z toho? Majitele to vi kolik to vzalo času, ale vymysleli jak ušetřit, beru to jako podraz. Audit dopadl na jedničku, dle auditorské firmy účetnictví v top stavu. Proste mě to dost mrzí.

• Citovat
  • Upravit
12594
9.7.23 19:25
@Anonymní píše:
V naplni práce to nemam a v pracovní době se to stihnout nedá. I během auditu moje práce stojí - nonstop dělám audit s auditorskou firmou. Takže po auditu vše ještě doháním. Vím, nemusí mne to i tak zaplatit, ale není to fér. Trvalo mne to dost dlouho audit připravit a čtyři dny v auditu za mě moji práci též nikdo nedělal. Mám děti, mohla jsem byt s nimi a ne sedět v práci a litat zadarmo kolem toho. Často mne děti hlídala tchyně abych mohla zabrat a co z toho? Majitele to vi kolik to vzalo času, ale vymysleli jak ušetřit, beru to jako podraz. Audit dopadl na jedničku, dle auditorské firmy účetnictví v top stavu. Proste mě to dost mrzí.

Chapu, nastvalo by me to taky..tve vedeni je hloupe, pracovnici, ktera pracuje kvalitne by nemeli drbat..jsou sami. proti sobe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.7.23 00:43
@Anonymní píše:
V naplni práce to nemam a v pracovní době se to stihnout nedá. I během auditu moje práce stojí - nonstop dělám audit s auditorskou firmou. Takže po auditu vše ještě doháním. Vím, nemusí mne to i tak zaplatit, ale není to fér. Trvalo mne to dost dlouho audit připravit a čtyři dny v auditu za mě moji práci též nikdo nedělal. Mám děti, mohla jsem byt s nimi a ne sedět v práci a litat zadarmo kolem toho. Často mne děti hlídala tchyně abych mohla zabrat a co z toho? Majitele to vi kolik to vzalo času, ale vymysleli jak ušetřit, beru to jako podraz. Audit dopadl na jedničku, dle auditorské firmy účetnictví v top stavu. Proste mě to dost mrzí.

To jsou podrazáci, fuj! To bych byla hodně naštvaná.
Jak to máš ve smlouvě - přesčasy do limitu jsou asi už zahrnuté ve mzdě, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
10.7.23 03:30
@Anonymní píše:

Nemůžu si to odpustit a přidám svůj největší životní poznatek z pracovního prostředí.

Nejlíp se mají v práci ti, co neudělají ani tečku navíc. Ani minutu neprikazanych přesčasů. Nic mimo pracovní náplň. A musí to z tebe vyzařovat. Tak moc, že se po tobě už nikdo neodváží chtít cokoli navíc. Všichni budou vědět, že děláš jen na čas a jen svoji práci. Cokoli navíc - písemně potvrzená odměna, jinak smůla. Nikdy neustoupit. Ideální je s tímto už ve firmě nastoupit a od začátku nepřipustit nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.23 04:29
@Titty píše:
To jsou podrazáci, fuj! To bych byla hodně naštvaná.
Jak to máš ve smlouvě - přesčasy do limitu jsou asi už zahrnuté ve mzdě, co?

Obávám se, že to spláchnou argumentem, že přesčasy nebyly předem domluvené nebo nařízené. :( Ale určitě to zkus, za tu diskusi to rozhodně stojí.

Zakladatelko, o takovou šikovnou a akční účetní se firmy poperou a možná si ještě přilepšíš. Navíc, když zvládáš i daně. Moje dobrá kamarádka finanční manažerka ve velké firmě v Praze měla dost velký problém najít schopnou hlavní účetní.
Podraz to je a vůbec se nedivím, že tě to vytočilo a totálně demotivovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
10.7.23 19:17

Ponaučení pro příště - na odměny se ptej před zahájením práce, ušetříš si hodně starostí. :) Ono taky, jestli tomu vedení nerozumí, tak mohlo vycházet třeba z informací té auditorky, která si řekla o 150 tis a mohla to zdůvodnit i tím, že všechno musela řešit sama, a bylo toho děsně moc, byl v tom bordel, takže odvodili, že tys tomu nijak extra nepomohla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat