Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Jarczek píše:
Tak jestli ti to doktorka rika tak by to asi nevadilo…ja beru jen pulku a vzdycky zabere takze delas dobre jestli je ti dobre po pulce tak si ji ber ale ted kdyz zacinas ten cipralex tak bych bral i vecer pulku at se vyspis jinak nevim jak na tebe budou ucinkovat ty novy AD at se zbytecne nebudis…a dne???…viš jak je mi dnes??, HRUZA ted jsem se vzdbudil a citim se hrozne toci se mi hlava boli me jak střep citim se jak kdybych spal hodinu!!!..proste to nechapu včera jsem zazil krásnej den a pak zase prijde takovy rano…doufam ze to hned odezni ale ty rána bych se vzdycky cestou z postele rovnou v kuchyni zapichnul protoze to se neda…a ty beres ten cipralex na noc????
nakonec jsem se dovolala psychiatričce a ta mi řekla, že ho mám brát ráno
taky si myslim…beru rano dnes jsem dobral prvni platicko to znamena 14 dni takze zitra zacnu to druhy a nez to plato doberu tak to musi uz najet naplno tak jsem zvedavej…hlavne doufam ze prestanou ty strasny rána…ty me uplne niči..hlavne rano to neber na lačno..to je u me dosti problem neco do sebe dostat kdyz je mi zle ale musi aspon pulku rohliku do sebe dostanu protoze poprve jsem to vzal na lacno a za dve hodiny prislo peklo tak mi mlada volala doktorce protoze jsem nemohl ani mluvit a ta rikala ze to je chyba na lačno tak se vzdy trochu najez!!!!
A ten cipralex spousta lidi moc chváli takze si myslim ze budes brzo v pohode…
A jak Lucinica88..???..jsi se nejak odmlčela už je lip??? ![]()
tak jsem si musela dojít k obvodačce, zmeřila tlak, mám ho opět nízkej 80/50 a nabrala krve, bylo mi zase dost mizerně, vyměnila mi i lexaurin za něco silnějšího a dala mi injekci na uklidění tak je to teď lepší, ještě mi teda zvýšila dávku toho cipralexu
jinak doufám, že tak Lucinica88 je OK a nezažívá to co já ![]()
Ou tak to je mi lito ze je ti az tak zle…a co jako maš porad zachvaty nebo se citiš špatne celkove??..ten tlak je nizket to by ti mohlo delat motani hlavy.ten lexaurin ti nezabiral nebo proc ti dala silnejsi??…ono nechci te strasit ale ty obvodaci ty to strilej od boku..me dala moje obvodacka AD Fluzak a ja je nebral a kdyz jsem to rekl psychiatricce tak rikala ze to vubec nejsou AD na muj ty poruchy takze ja nevim je to na tobe ale radsi beru to co mi da psychiatricka…od obvodacky si beru jen tak leky na alergii aby mi neteklo v lete zt nosu…doufam ze se lucka ozve a ze uz je lepsi taky ji nebylo nic moc…tak se drzte holky ![]()
tak já jsem ráno volala i psychiatričce a ta s tim cipralexem souhlasila i v příbal. letáku píšou že je to na panickou poruchu, jinak leaxaurin mi dnes vůbec nezabral tak proto mi předepsala něco silnějšího
Janse o tom cipralexu sem to nemyslel to jo jen ten lexaurin ze ti nezabral…tak kazdej sme jinej a pokud to mas i od psychiatricky tak je to v pohode…tak uvidis treba ti bude po tech novejch praskach konecne lepe…ja jdu ven..musim nebo se tady zblaznim v tom bytě…zatim ahoj ![]()
@Jarczek píše:
Janse o tom cipralexu sem to nemyslel to jo jen ten lexaurin ze ti nezabral…tak kazdej sme jinej a pokud to mas i od psychiatricky tak je to v pohode…tak uvidis treba ti bude po tech novejch praskach konecne lepe…ja jdu ven..musim nebo se tady zblaznim v tom bytě…zatim ahoj
ahoj no to já radeji zustanu v posteli, nez sebou zase nekde svihnu
Tak co holky ani jedna nepišete…to jste určite celej weekend nekde venku a uživate si co???… ![]()
@Jarczek píše:
Tak co holky ani jedna nepišete…to jste určite celej weekend nekde venku a uživate si co???…
tak já jsem celý víkend zalezlá v posteli, ty nová AD na mě působí tak, že se mi chce pořád jen spát, takže super, spala jsem celé odpoledne, a klidně bych to šla znovu zapíchnout co ty?
Ja se dnes vratil z motokrossu strasne se tam prasilo tak jsem mel prach i mezi pulkama tak jsem si dal vanu jak jsem prijel pak jsem se natahnul k televizi ze si chvilku odpocinu nez pujdu do obchodu no a vzbudil jsem se ted po trech hodinach:D…no takze ted jsem rozbytej a mam jit nekde nakupovat na veceri…jinak vcera jsem byl frajer myslel jsem jak jsem v pohode tak jsem se vydal do Olomouce na Tuning ze se mrknu na auta a za kamosema a tak…cesta byla v pohode ale jak jsem prijel tam ty davy lidi hudba hrala z kazdeho auta jina tak se mi delali v hlave takovy bludy zacalo se to se mnou tocit a za dvacet minut jsem zase sedel v aute a jel zpatky domu..takze jeste mam co delat na sobě..kazdopadne kdyz se motam tady blizko domova tak jsem celkem v pohode..no tak tot cely muj weekend
ano ano, i mě bylo strašně.. a taky dneska to není zrovna nejlepší. Pořád doufám v lepší zítřky.. Marinko ty jsi zkolabovala? a z čeho jsi to měla? už se Ti to někdy stalo? Jaká ta antidepresiva bereš?
![]()
Tak jestli ti to doktorka rika tak by to asi nevadilo…ja beru jen pulku a vzdycky zabere takze delas dobre jestli je ti dobre po pulce tak si ji ber ale ted kdyz zacinas ten cipralex tak bych bral i vecer pulku at se vyspis jinak nevim jak na tebe budou ucinkovat ty novy AD at se zbytecne nebudis…a dne???…viš jak je mi dnes??, HRUZA ted jsem se vzdbudil a citim se hrozne toci se mi hlava boli me jak střep citim se jak kdybych spal hodinu!!!..proste to nechapu včera jsem zazil krásnej den a pak zase prijde takovy rano…doufam ze to hned odezni ale ty rána bych se vzdycky cestou z postele rovnou v kuchyni zapichnul protoze to se neda…a ty beres ten cipralex na noc????