Účinky antidepresiv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jarczek
28.5.12 16:56

ted jsu pryc tak pak to potvrdim jestli to prijde..ani d lucinica88 nemam nic…

• Citovat
  • Upravit
10486
28.5.12 16:56
@Jarczek píše:
zadej si do vyhledavani presne Jaroslav Jarczek Frank pak klikni na muj profil a v provo nahore je pridat do pratel…nebo odeslat zadost neco takovyho tak na to klikni a ja to pak musim potvrdit…potom je to kompletni

já vím jak se to samozřejmě dělá, přesně jsem si to tam zadala jak jsi mi to poslal, a mám tam že žádost byla normálně odeslána, tak nevím kde se stala chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarczek
28.5.12 16:59

Promin nemyslel jsem to nejak ze jsi jako neschopna jen nevim proc to nejde tak mozna to prijde pozdeji…fakt promin jestli to vyznelo blbe nechtel jsem te urazit…:D:D

• Citovat
  • Upravit
Jarczek
28.5.12 17:00

odhlasil jsem se …pak znovu prihlasil a uz to tam bylo tak sory :roll:

• Citovat
  • Upravit
10486
28.5.12 17:14
@Jarczek píše:
Promin nemyslel jsem to nejak ze jsi jako neschopna jen nevim proc to nejde tak mozna to prijde pozdeji…fakt promin jestli to vyznelo blbe nechtel jsem te urazit…:D:D

nééé v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinica88
28.5.12 17:53

AD

To jsem udělala.. a žádost o přátelství byla odeslána :) takže by jsi to tam měl mít.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.12 18:09

tak vám všem držím palce, já měla šílené úzkosti a bušení srdce před 4lety,zkolabovala jsem v kině ,dostala jsem ekilog na okamžité snížení pulsu, pak Vasocardin a na hlavu Citalopram :palec: ,je pravda že než začne lék účinkovat tak se psych. stav pacienta zhorší. Taky jsem neměla v krvi žádný draslík, jedla jsem nezdravé jídlo, a pila jak duha, myslím že za to tehdy mohl životní styl.Teď jsem těhu,nepiju, nekouřím, jím vitaminy a nikdy mi nebylo lépe! :dance:

• Citovat
  • Upravit
Lucinica88
28.5.12 18:58

jojo ten egilok mám taky.. to je betablokátor.. na hlavu jak vy píšete beru Citalopram a k tomu jím vitamínky.. no plus hodně hořčíku.. :) za jak dlouho jste se z toho dostala? a kolik toho egiloku berete? a jak vysokej máte tlak..? :o)) :think:

• Citovat
  • Upravit
2504
3.8.12 13:35

@Lajla Tak já taky beru Apo-Parox.
Beru ho už delší dobu.
Nedávno jsem přišla o miminko v pátém měsíci a během 4 týdnů tyhlestavy na mě přišli, takže jsem ho začala brát znovu.
Zatím nic moc. Mám furt bušení srdce, třesou se mi tělo a jsem strašně nervózní.
Už mi z toho někdy hrabe.Za týden jedu k doktorovi, tak jsem na to zvědaváˇ.
V těhotenství mi bylo celkem fajn, to jsem se těšila na miminko, ale zase se to všechno po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 16:32

Ahoj, prosim o radu, chci si nechat napsat, AD a nevim jak se po nich budu citit, jsou reakce utlumene??nebo je clovek spavy??mam strach aby me tu deti neskakaly po hlave a me to bylo sumak… :D

• Citovat
  • Upravit
6569
18.9.12 16:41

Anonymní, po většině AD člověk není spavý, určitě své obavy řekni lékaři, ať vyberete ta správná. Pokud bude volba dobrá a AD hned sednou první týden neucítíš žádný účinek, potom pomalu přijde zklidnění, projasnění. Ale žádný „výmaz“. Jen se hladina serotoninu dostane do normálu, AD tedy navodí „normální“ stav.
Utlumená bys byla po anxiolitikách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
23.12.12 20:06

Chtěla sem se zeptat. Už 20 den beru AD Zoloft a jako berličku FRONTIN 0.25 ten sem brala pulku ráno. Cítila sem se celkem fajn tak sem se rozhodla vysadit ten frontin.Beru jen čtvrtku druhý den a začlo mě pálit jako by tělo a celí obličej a cítim se taková unavená. nemám se vrátit znova na tu pulku nebo je to normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
23.12.12 20:24

...

To je z důvodů psychiky, 0.25 frontinu je skoro nic a půlka ještě větší nic. Vraťte se k té půlce frontinu, jestli Vám to pomůže. A klidně si přidejte i druhou půlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
23.12.12 20:29

Takže ty AD nezačli pusobit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
23.12.12 22:01

...

Už by měla zabrat, u někoho to jde ale pomaleji. Možná slabá dávka? Kolik berete, 50 nebo 100 mg?
Spíš je to ale reakce psýché, půlka 0.25 je opravdu minidávka. Udělejte to takhle: frontin si neberte v pravidelnou denní dobu, ale noste ho pořád u sebe, a kdyby na Vás přišlo to pálení apod. tak si ho klidně vemte, rozpuštěnej pod jazykem zabere za pár minut. Noste ho u sebe - pro pocit jistoty - někdy i to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí