Účinky antidepresiv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
18.5.13 19:06
@katalyzator píše:
Někomu sedne cipralex, někomu zoloft. Je to prašť jak uhoď.

přesně tak…mě nesedl cipralex byla sem pořád taková neklidná a nesoustředěná a to sem ho brala dva měsíce..pa mě Dr. poslal k psychiatrovi a po vyšetření mi napsala zoloft a paráda. Jo nervozita tam byla a strach taky ale pořád to šlo. Příjde mi že zoloft je šetrnější. Prý ho mužou i děti od 6 let postraumatick období třeba…Pak sem to nějak nevnímala…měla sem starosti kolem a pomalu sem si začala uvědomovat že se dokážu tak zasmát od srdce že si už ani nepamatuju kdy to bylo naposled :potlesk: Pořád sem čekala kdy ten zázrak příjde a doufala.Asi člově nesmí na to tolik myslet. Akorád mě vadilo a že sem taková otupěláa nad určitýma věcma sem mávala rukama-prostě sem je neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
18.5.13 19:08

Tak to je hezké, protože já potom cipralexu jsem také taková a to beru skoro 8 týdnů

• Citovat
  • Upravit
Lada11
18.5.13 19:08

Měla jsi nějaké nežádoucí účinky?

• Citovat
  • Upravit
653
18.5.13 19:32

Měla sem prujem a zle od žaludku..nic sem nepozřela jen sem pila a pila..a špatně sem spala a měla sem živý sny ale ty sem měla po celou dobu braní AD.ted vysazuju pomalu…beru ho sedm měsícu plus ted tak dva měsíce vysazování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
18.5.13 20:04

A proč ho vysazuješ?

• Citovat
  • Upravit
653
18.5.13 20:42

Já sem se potřebovala uklidnit…měla sem docela krizový období plý stresu a ted je to snad zamnou.při nejhoršim je znova nasadim :think: ale snad nebude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
30.5.13 15:37

Ty se máš mně to furt trápí dnes ráno šílená úzkost, nervozita a ta přetrvávala hrůza a to beru 9 týden, kdy to zabere?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.16 22:39

Ahoj, zkusim ozivit, zacala jsem brat tianeptin mylan, teprve paty den, ale je to hruza…Motani hlavy bylo i predtim.ale ted je to des. a k tomu ta uzkost, kdyz nekdo prijde nebi mam nekam jit..Dnes prisli tchanovci, ijdyz je znam, uz ve dverich mi bylo na omdleni, v hlave vymeteno.jako v sevreni, jen jsem sedela na gauci a modlila se, at uz odejdou…Jsem zoufala, do toho se starat o deti.mam strach, ze to nezvladnu a chlap je sobec, ten si sem zve kamarady, ikdyz ho prosim a vysvetluju, jak mi je..a nebo jde do hospody… :zed: za kazdou zkusenost budu rada..

• Citovat
  • Upravit
6100
16.1.16 23:18

Musis vydrzet :,( bude to dobry. Na zacatku se to vzdy trosku zhorsi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
16.1.16 23:21

Nemas nejaky benzodiazepiny nez zaberou ty antidepresiva? Cti si na netu motivacni pribehy atd… a hlavne pamatuj ze uzkosti nejsou psychoticke ale neuroticke tak ze to urcite zvladnes. Zblaznit se nemuzes. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.16 23:22

@Boudová Dekuju…Ja se snazum t prekonavat, ale moc mi to nejde..Navic zcazuju i odchod od manzela a navrat zpatky ke sve puvodni rodine, ale nevim.jak bych to ted zvladla..Mam strach, ze ze me pak manzel udela blazna a bude mi htit vzit deti…Tygle stavy jaou fakt hrozny, permanentni toceni hlavy a zavrat a do toho ty pocit na omdleni, kdo to nezazil, opravdu nemuze soudit..A ty jsi brala nejaka AD?

• Citovat
  • Upravit
6100
17.1.16 12:24
@Anonymní píše:
@Boudová Dekuju…Ja se snazum t prekonavat, ale moc mi to nejde..Navic zcazuju i odchod od manzela a navrat zpatky ke sve puvodni rodine, ale nevim.jak bych to ted zvladla..Mam strach, ze ze me pak manzel udela blazna a bude mi htit vzit deti…Tygle stavy jaou fakt hrozny, permanentni toceni hlavy a zavrat a do toho ty pocit na omdleni, kdo to nezazil, opravdu nemuze soudit..A ty jsi brala nejaka AD?

Ja beru ted :mrgreen: konecne uz zabrali. Hele ono to neprekonas nejde to bez tech prasku. Proste musis vydrzet az zaberou. S detma je to naprd ze to nezaspis no. A jestli mas chlapa k hovnu to ti nezavidim. Hele ja jeste pred mesicem jsem mela hystericky zachvat pri kazdym nakupu a dneska uz zas vymetam obchodaky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.16 14:34

@Boudová Diky za povzbuzeni, je to fakt masakr…Ja ktera taky rada vymetala obchudky nebo jen tak procourala obchodak.Ted pri nakupu v tom nejmensim kramku jdu skoro do kolen acekam.kdy to se mnou prasti..A co beres za AD a jak dlouho? ja k tomu nic nemam.mela jsem predtim k tmu cipralexu i lexaurin, ale ten jsem mela strach vzit a elenium mi nepomahalo.Ani nevim, jestli bych ten lexa. k tem paskum mohla a kdy…Jsem plasan…Psich.rikal.ze k tomu muzu prasky na bolest a tak… :zed: Nebo muzem popsat v soukr. zprave.

• Citovat
  • Upravit
6100
17.1.16 15:07
@Anonymní píše:
@Boudová Diky za povzbuzeni, je to fakt masakr…Ja ktera taky rada vymetala obchudky nebo jen tak procourala obchodak.Ted pri nakupu v tom nejmensim kramku jdu skoro do kolen acekam.kdy to se mnou prasti..A co beres za AD a jak dlouho? ja k tomu nic nemam.mela jsem predtim k tmu cipralexu i lexaurin, ale ten jsem mela strach vzit a elenium mi nepomahalo.Ani nevim, jestli bych ten lexa. k tem paskum mohla a kdy…Jsem plasan…Psich.rikal.ze k tomu muzu prasky na bolest a tak… :zed: Nebo muzem popsat v soukr. zprave.

Klidně napiš :) Já beru Asentru asi dva měsíce a asi 3 týdny mám klid :-) Lexaurinu bych se nebála pokud nemáš sklony k závislostem. Já začínala ze začátku. Ráno Asentru, dopoledne xanax, odpoledne druhej xanax a večer lexaurin. :oops: A teď už jen Asentru. :dance: A jsem fakt v pohodě, žádnej strach, pláč nic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.16 09:16

@Boudová To ti zavidim..Ja beru dnes sesty den, mam jet na injekci a sama to nezvladnu, motam se a hlava zas jak kdyz neni moje, uz po probuzeni..bozr jak dlouho tohle jeste bude..Za chvili nebudu schopna vylezt z baraku…Ja prave beru ten tianeptin trikrat denne pred jidlem, tak ani nevim.kdy bych si mohla ten lexaur.vzit,asi mu vudu muset zavolat..A co jsi mela za problemy, nez jsi zacala brat AD? Ja si rikam, musi byt lip a dnes zas hur…chjo :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex