Účinky antidepresiv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.7.16 16:48

Ze začátku první 2 týdny, říkala, že je zhoršení normální, teď se s ní mám vidět v pondělí, tak uvidím co mi řekne, nejraději bych kdyby mi přidal něco z jiné skupiny a až se zlepším tak cipralex vysadit, bojím se ještě většího propadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.7.16 17:39

A ona Ti nedala k těm AD neurol, lexaurin nebo tak? já mám neurol 0,25 a když je fakt nejhůř, tak si jeden vezmu - je to pomoc, než se AD usadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.16 17:41

Dala, ale pomůžou na chvíli a i tak se necítím úplně v poho, a taky se toho bojím brát moc, mám buď rivotril nebo neurol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.16 17:44

Taky to mám spíš na úzkosti ale ty depky se do toho míchají, 0,25 neurolu se mnou nic neudělá, nebral jste někdo valdoxan, prý má nejmíň vedlejších účinků a
rychlejší nástup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.7.16 18:29

Mi doktor říkal, že neurol 0,25 je placebo, ale já jsem mu říkala, že si vždy vsugeruji, že mi to pomůže, že mi je lépe a opravdu mi lépe je :lol: :lol: takže kdyby mi dal někdo bílý „bonbon“ a řekl mi, že to je neurol, tak já si vsugeruji, že mi to pomůže :lol: o to smutnější to je, že ty problémy jsou opravdu jen a pouze v hlavě, ale nedokážu ty úzkosti potlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.7.16 18:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.8.16 17:43

Citalopram

Zdravim jiz delsi dobu se potykam s depresí..zacalo to panickyma atakama az to preslo do stavu kdy jsem nebyla schopna niceho vseho jsem se bala, bala jsem se toho ze se zblaznim ze nekomu neco udela v televizi jsem slysela slovo sebevrazda a uz mi bylo mdlo…pak jsem se rozhodla jit na psychiatrii nebyla jsem objednana takze pani doktorka me vzala jen aby me objednala ale sotva jsem dovrela dvere zacla jsem brecet..dostala jsem citalopram 20mg a atarax nez zacne zabirat AD…trvalo mi tri dny nez jsem se rohodla vzit si rvni prasek..po prvnim prasku mi bylo strasne spatne zvracela jsem bylo mi na omdleni celej den sem prolezela.po konzultaci s pani dr…mi rekla at si zatim beru jen 5mg…zacla jsem tedy brat jen tu ctvrtku po 10dnech jsem zacala citit ulevu..ale hned jak jsem zacala brat tu pulku 10mg e ten stav zhorsil zacala jsem mit vtirave myslenky o tom zebych nekomu mohla ublizit, ale nechtela jsem samozrejme ale pokozade kdyz me tohle napadlo tak zase ta uzkost strach a ta bezmoc bala jsem byt i sama se snyem..proste des..pani dr rekla zeto patri k tem uzkostem..a ze bud mam brat dal tech 10mg ze se to srovna nebo mam byt na tech 5mg a pak dle me mam navysit ze to necha na me…jenze ja se toho navyseni strasne bojim..do toho ty hnusne vtirave myslenky pak otazky proc tu vubec jsem…a jaky je muj zivotni cil a kdyz vidim nekoho z rodiny ak si rikam jake by to bylo kdybych tu nebyla…proste strasne veci co me napadaji ale snazim se tomu branit ve skutecnosti z tech mych myslenek mam strach…jen nevim jak dal…jeto hrozne unavujici…Mate nekdo podobne zkusenosti? bere nekdo z vas citalopram a kdy zacal citit ulevu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.16 18:25

@Karol69 Byla jsem na tom podobně. Prvních 14 dní po začátku užívání mi bylo špatně a motala se mi hlava, pak to ustalo, ale přišlo mi, že neúčinkují. Úlevu od depresí a úzkosti jsem začala pociťovat až po dvou měsících, možná ještě později. Mám předepsaný Citalec 20mg. (to samé co citalopram)

• Citovat
  • Upravit
13.8.16 09:26

AD

Ahoj,

Mě trvalo 14 dní než mi vůbec zabraly, protože jsem po nich, ale začala přibírat našla jsem si přirodnější cestu doplnila jsem vitamíny které mi chyběly a začala brát skvělé přirodní prášky na spaní a je mi konečně o 100% lépe, nejhorší bylo to buzení cca ve 3 hodiny a pak nemoct se dodechnout, bušení, tlak na hrudi… antidepresiva tomu pomuzou, ale nevyleci.. urcite bych doporucovala doplnit vitaminy, které vyvolávají tyto stavy kdyby si chtela tak ti napisu, které jsem brala já.. napřed jsem je brala k antidepresivam potom jsem zacla AD vysazovat brala jsem pulku jednou za dva dny, pak jednou za tri, až jsem brala jednu pulku tydne jen.. @Lajla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
13.8.16 18:32

@Karol69
Mně se zdá úžasné, že máš na to taková náhled! Že si uvědomuješ, že je to špatné, takové myšlenky, vlastně je dobré, že se jich děsíš.
Mimo to, že bereš léky, chodíš i za tou lékařkou? ví ona, jak to prožíváš? Já mám dojem, že potřebuješ hlavně podporu a nebýt v tom sama. Ty začátky jsou k nepřežití, vím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.8.16 22:48

Děkuji vám z rady, o těch vitamínech jsem taky slyšela jen jsem se do sebe bála cpat další pilule.no dle všeho podlw

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.16 12:39

Zdravim,4 den uzivam Citalec 10 mg, vcera na nohach a rukou podkozni flicky ktere do vecera zmizli a dnes brneni jazyka.Je to normalni a prejde nebo je to alergie na lek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.10.16 11:51
@Hugisek7777 píše:
Zdravim,4 den uzivam Citalec 10 mg, vcera na nohach a rukou podkozni flicky ktere do vecera zmizli a dnes brneni jazyka.Je to normalni a prejde nebo je to alergie na lek?

Zdravím, uz jsem to nekde slysela ze po citalopramu brnel jazyk je to to same jako citalec..hlavne aby nenatykal ale zkuste zavolat sve lekarce a nebo jinemu dr..ty by meli vedet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.5.17 11:28

Citalopram - 20 mg

Beru citalopram na úzkost již dva měsíce. Před měsícem mi byl navýšen na 20 mg. Zlepšení cítím, ale ještě se úplně necítím ve své kůži. Může se to ještě zlepšit, nebo bude nutné dávku navýšit či změnit ad? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
22.5.17 06:40
@Lena9999 píše:
Beru citalopram na úzkost již dva měsíce. Před měsícem mi byl navýšen na 20 mg. Zlepšení cítím, ale ještě se úplně necítím ve své kůži. Může se to ještě zlepšit, nebo bude nutné dávku navýšit či změnit ad? :-)

U Citalopramu se může jít ještě na dvojnásobek, tedy max 40mg, ale velký vliv to nemívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí