Účinky antidepresiv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
18.5.13 10:22

Noo chodila. já sem chvilku brala ale asi sem nevydržela ty nežádoucí učinky tak ted beru zoloft ale po konzultaci s doktorkou ho vysazuju, brala sem ho kvuli stresu a měla sem dost náročný období :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
18.5.13 11:59

A jak ti ten zoloft pomohl? Bylo to lepší? A co nežádoucí účinky, měla si nějaké? Proč ho vysazuješ? Budeš mit jiné?

• Citovat
  • Upravit
Lada11
18.5.13 12:04

No já mám dnes hroznej den, už to trvá dlouho, nejdříve mi cipralex zabral a pak se to zhoršilo mám šílenej strach, někam jít, něco dělat, dojít si i na záchod, to je fakt děs, bojím se být s dětma, nechci jíst, jsem i líná, hrozně mě vše obtěžuje, jsem strašně nervozní nevím, co mám dělat, nejsem to já

• Citovat
  • Upravit
2745
18.5.13 12:33

...

Přidal bych k tomu nějakej neurol, oxazepam či tak. Přechodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
18.5.13 12:46

Já mám lexaurin doma a myslíš, že mi to pomáhá nebo ne? Nebo co mám dělat, vydržet, vždyt je to neunosné

• Citovat
  • Upravit
2745
18.5.13 12:55

Lexaurin by mohl pomoct, je ze stejné skupiny jako ty ostatní. Zklidní, potlačí úzkost, relaxuje svaly, trochu i uspí. Máte bílej anebo růžovej? Vemte pro začátek 1 bílej anebo půlku růžového (1.5 mg), kdyby to nepomohlo, přidejte druhou půlku. Měl by zabrat do půl hodiny, rozpuštěnej pod jazykem i dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
18.5.13 13:07

A myslíte, že mi zabíraj nebo ne, když mi to nejdříve pomohlo a ted propad, trvá už skoro 2 týdny, mám růžovej

• Citovat
  • Upravit
2745
18.5.13 13:14

Co myslíte, že zabírá, čeho se dotaz týká? cipralexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
18.5.13 13:21

Jj cipralexu

• Citovat
  • Upravit
2745
18.5.13 13:55

...

Někdy se stane, že se stav zlepšuje, řekněme (kdybychom to známkovali jako ve škole) z pětky na trojku, a pak se přechodně zhorší třeba na čtyřku. Lidi pak těžce vnímají to zhoršení, i když je to ve skutečnosti lepší než na začátku. Nemohlo by to tak být?
R§žovej Lexaurin je ten třímíligramovej. Tak půlku a ev. druhou po půlhodině, když ta první nezabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
18.5.13 14:29

Nevím jestli mám ještě vydržet u toho cipralexu říkaj že to nakopne do života a kde to teda je?

• Citovat
  • Upravit
2745
18.5.13 14:39

...

Jak dlouho ho berete, jaké dávky? Co byla původní příčina braní, jaká je původní diagnoza? Zlepšilo se něco, a co? Co na to ordinující psychiatr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
18.5.13 15:21

Byla sem na kontrole u psychiatra a chodila sem i psychologovi. Potřebovala sem se občas vykecat :,( ale ted je to snad zamnou. Já měla šílenou nervozitu a strach aniž bych věděla z čeho. V noci sem nemohla spát, byla sem už zoufalá, pořád sem byla u dr a už sem si fakt připadala jak blázen. Brala sem k tomu frontin jako berličku který sem asi po dvou měsících přestala brát. Pak nasazen zoloft a paráda..hele já spala jak mimino a začala sem pěkně kynout…zhubla sem 6kg a vzápětí sem je nabrala. Hodně sem se sklidnila a začla sem pomalu fungovat.Ted už chodim do práce a super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
18.5.13 18:10

A nebrala si Mikoyt cipralex dříver? Já byla ted s manželem na kole a začíná to být zase nervozita a strach, přesně to mám jako ty si to měla mikoyt porad co mám dělat, Měla si nějaké vedlejšáky? Mně doktorka říkala, že zoloft je prej slabší než cipralex tak já nevím

• Citovat
  • Upravit
2745
18.5.13 18:56

...

Někomu sedne cipralex, někomu zoloft. Je to prašť jak uhoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí