Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Díky za podporu, uvidím
jestli to zvladnu. už takhle mi není dobře, mám psychomatické potíže.
@Anonymní píše:
Díky za podporu, uvidím
jestli to zvladnu. už takhle mi není dobře, mám psychomatické potíže.
Ahoj, začalo to bolesti krční páteře a zad a pak jsem ktomu začala zvracet, krev a sono a gastro v pořádku, zada bolí stále a žaludek taky. čtvrtý den beru seropram kapky.jak snasis léky?
Ahoj, začalo to bolesti krční páteře a zad a pak jsem ktomu začala zvracet, krev a sono a gastro v pořádku, zada bolí stále a žaludek taky. čtvrtý den beru seropram kapky.jak snasis léky?
@Anonymní píše:
Trošku ji, snažím se cvičit, ale nutim se, trošku nevolno, takový vnitřní neklid a brnění nohou. a musím se nutit do jídla, díky tomu mám 5kg dole.
@Anonymní píše:
Trošku ji, snažím se cvičit, ale nutim se, trošku nevolno, takový vnitřní neklid a brnění nohou. a musím se nutit do jídla, díky tomu mám 5kg dole.
Já mám neurol, ale ještě jsem ho nevzala, účinek léků by měl prý být do měsíce. Tak uvidíme. A v noci spíš, já moc ne. ![]()
No docela se budím…pro me nejhorší to ze porad myslim na to ze mam nějakou nemoc…mam tyhle potíže ale opakovaně…uz radu let…A. D beru uz potřetí..
Jsi unavená?
@Anonymní píše:
Já mám neurol, ale ještě jsem ho nevzala, účinek léků by měl prý být do měsíce. Tak uvidíme. A v noci spíš, já moc ne.
Spíš jak přejatá, taky jsem si myslela že mám něco vážného, ale u mě to rozjelo po mamky úmrtí.
@Anonymní píše:
Spíš jak přejatá, taky jsem si myslela že mám něco vážného, ale u mě to rozjelo po mamky úmrtí.
Já jsem si to ani že začátku nemyslela že to stim souvisí, ale když už to trvalo přes měsíc.
Ahoj, někdo na začátku užívání antidepresiv, chtěla bych si s někým psát nebo a pokecat.
Zdravím, měla bych od zítřka brát seropram kapky, ale bojím se.