Účinky antidepresiv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.2.16 16:23

Antidepresiva

Zdravím, měla bych od zítřka brát seropram kapky, ale bojím se. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.16 19:43

Neboj se, buď ráda, že je vikend, kdyby ti nebylo akos:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.16 21:29

Antidepresiva

Díky za podporu, uvidím
jestli to zvladnu. už takhle mi není dobře, mám psychomatické potíže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.16 13:12
Ahoj…jak se projevují Tvé psychosomaticke potíže? Ja mam neco obdobného…ted me treba uz měsic brni nohy…mam je bolavé…unavené…krev mam až na mírnou reaktivaci EBV viru v pořádku…porad jen na to myslim…jak je to hrozne…bojím se co mi je…úzkosti…jsem unavená…nic me nebaví…od soboty beru eliceu a doufám ze se vše spraví…
I z toho počasí jsem mimo…
@Anonymní píše:
Díky za podporu, uvidím
jestli to zvladnu. už takhle mi není dobře, mám psychomatické potíže.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.16 15:06

Účinky antedepresiv

Ahoj, začalo to bolesti krční páteře a zad a pak jsem ktomu začala zvracet, krev a sono a gastro v pořádku, zada bolí stále a žaludek taky. čtvrtý den beru seropram kapky.jak snasis léky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.16 15:06

Účinky antedepresiv

Ahoj, začalo to bolesti krční páteře a zad a pak jsem ktomu začala zvracet, krev a sono a gastro v pořádku, zada bolí stále a žaludek taky. čtvrtý den beru seropram kapky.jak snasis léky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.16 15:18
Docela dobre…jen jsem citelně unavená a vnitřně neklidna a úzkostná…trochu nevolnost od žaludku…ale hrozná letargie, nejraději bych jen ležela u televize…nic me nebaví…hlavně práce…ale víceméně jsem tohle mela i pred tím…nohy brni porad…jak je snasis Ty? A ustoupily Tvé potíže s krční páteří atd…
@Anonymní píše:
Ahoj, začalo to bolesti krční páteře a zad a pak jsem ktomu začala zvracet, krev a sono a gastro v pořádku, zada bolí stále a žaludek taky. čtvrtý den beru seropram kapky.jak snasis léky?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.16 15:31

Účinky antedepresiv

Trošku ji, snažím se cvičit, ale nutim se, trošku nevolno, takový vnitřní neklid a brnění nohou. a musím se nutit do jídla, díky tomu mám 5kg dole.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.16 15:50
Jist mi taky nechutna a nutim se…no to brnění nohou mam také ale to jsem mela právě i pred tím a je to hrozny…užívám k tomu jeďte oxazepam ale moc to po nem lepší neni…asi je slabý…Xanax mi pomáhal
@Anonymní píše:
Trošku ji, snažím se cvičit, ale nutim se, trošku nevolno, takový vnitřní neklid a brnění nohou. a musím se nutit do jídla, díky tomu mám 5kg dole.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.16 16:20

Účinky antedepresiv

Já mám neurol, ale ještě jsem ho nevzala, účinek léků by měl prý být do měsíce. Tak uvidíme. A v noci spíš, já moc ne. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.16 16:23

No docela se budím…pro me nejhorší to ze porad myslim na to ze mam nějakou nemoc…mam tyhle potíže ale opakovaně…uz radu let…A. D beru uz potřetí..
Jsi unavená?

@Anonymní píše:
Já mám neurol, ale ještě jsem ho nevzala, účinek léků by měl prý být do měsíce. Tak uvidíme. A v noci spíš, já moc ne. :zed:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.16 16:38

Účinky antedepresiv

Spíš jak přejatá, taky jsem si myslela že mám něco vážného, ale u mě to rozjelo po mamky úmrtí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.16 16:45
No u me asi dlouhodobý stres z práce…
To me mrzí, ze jsi prožila neco tak těžkého :-(
@Anonymní píše:
Spíš jak přejatá, taky jsem si myslela že mám něco vážného, ale u mě to rozjelo po mamky úmrtí.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.16 16:55

Účinky antedepresiv

Já jsem si to ani že začátku nemyslela že to stim souvisí, ale když už to trvalo přes měsíc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.16 08:40

Účinky antedepresiv

Ahoj, někdo na začátku užívání antidepresiv, chtěla bych si s někým psát nebo a pokecat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex