Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lucinica88 píše:
Ahojky.. tak to Ti závidím.. u mě pořád na prd:( stane se mi, že jsem jeden den relativně v pohodě.. nebo prostě půlku dne.. ale taky, že mám den, kdy bych mě šlahlo z toho všeho:(( Asi Ti začaly působit ty AD.. já zatím ještě asi na tu správnou hladinu nenajela.. a co tlaky na hrudi, horkost a bušení srdíčka, to se zlepšilo?Nebo to pořád ještě cítíš?Ach jo, ať už je to zanáma..
teď už vůbec nic, předtím mě to popadlo i když jsem si na to jen vzpomněla, teď musím zaklepat jsem v pohodě, moc ti přeji aby ti bylo také líp
@marinka5 píše:
teď už vůbec nic, předtím mě to popadlo i když jsem si na to jen vzpomněla, teď musím zaklepat jsem v pohodě, moc ti přeji aby ti bylo také líp
já už chci také, aby to bylo lepší.. asi Ti ty prášky už zabraly.. mě asi zatím ještě ne, bo pořád cítím tlak na hrudi a takové divné pocity kolem srdíčka, napětí a nervozitu..
už se asi utrápím
má tu někdo zkušenost s beta-blokátory.. konkrétně s Egilok?Zatím mi pořád není líp..asi je to i tím, že nad tím pořád jen přemýšlím a brečím. Jako cítím se trošku klidnější, ale ještě pořád je to málo. Pořád mi upravují dávku. Stalo se mi před víc jak týdnem, že jsem na poště z toho nejezení zkolabovala. Takže na mé psychice to moc nepřidalo..:( strašně se bojím co bude dál..
Chtěla bych se zeptat hodně trpím úzkostí a depresemi,přemýšlela jsem taky o antidepresivech ale nevím kam jít a co jím říct,asi se možná budou ptát na důvod nebo tak ne?A jak je to cenově?A jestli to pomáhá?
@cukratko33 na psychiatrii. Cena ve srovnání s normálním životem je zanedbatelná. A samozřejmě,že to pomáhá,při správném dávkování,jako všechny léky.
No mě bylo řečeno, že si to člověk hlavně musí v hlavě porovnat sám!!! ![]()
já vím, mě tím doktorka taky naštvala, když mi to řekla.. mě už je takhle zle přes měsíc a půl..jednou mi prášky zabraly a terapie.. teď jedu od znova a doufám,že mi to zase pomůže, protože moje paní psycholožka je moc dobrá paní. Věřím jí a to je důležité.. ale mám z toho strach..:( ty máš jaké příznaky..?
hodně ty úzkosti,já jsem hodně ted citlivá,někdy i několikrát během dne je mi dobreku.Nějak se to tak nakupilo,jsem bez práce delší dobu,kamarádky nemám,nikám nechodím a tohle me hodně poznamenalo.
a nějaké ty somatické potíže? tlaky na hrudi, bušení srdce,horkost…? Na to by možná stačil psycholog a ani by jsi nepotřebovala prášky.. ![]()
tady tohohle si nejsem vědoma,Já jsem právě myslela že tady to co mám že by to na to pomohlo ale nechám to zatím být.Já sem jen chtěla vědět co to obnáší atd ale díky ![]()
no já mám zase zkušenosti s tímhle a řeknu Ti, je to jeden velkej hnus. Jedno vysazení antidepresiv mě stálo zase pěkné utrpení, problémy se vrátily a snad v ještě horším než před 4,5 rokama ..
tak bojuju.. ale zdá se mi, že už nemůžu..
Ahoj tak mě taky stále neni dobře, už to vypadalo slibně, ale na to, že už ty AD beru šestý týden tak nic moc ![]()
ahoj jaký jsi měla přesně příznaky?Já je neberu,přemýšlela jsem o tom ale když říkáš že to stejně nezabírá tak se spíše budu muset se vším poprat sama a bez toho.
Ahojky.. tak to Ti závidím.. u mě pořád na prd:( stane se mi, že jsem jeden den relativně v pohodě.. nebo prostě půlku dne.. ale taky, že mám den, kdy bych mě šlahlo z toho všeho:(( Asi Ti začaly působit ty AD.. já zatím ještě asi na tu správnou hladinu nenajela.. a co tlaky na hrudi, horkost a bušení srdíčka, to se zlepšilo?Nebo to pořád ještě cítíš?Ach jo, ať už je to zanáma..