Účinný lék na neštovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3863
13.6.19 06:13

Pokud to má na puse, tak genciálka pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
13.6.19 07:57

U nás Teda nejvíc pomohla koupel v hypermanganu. Potvrdila to trinactileta dcera říkala že hodinu po koupání necítila nic jen strašná úleva. Dej jedno zrnicko aby ta voda byla jen taková růžová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
13.6.19 08:06
@mota píše:
Nám zabral Tea tree oil. Roční se nechtěl mazat, tak jsem napustila vanu, kapla asi 10 kapek a oplachla ho. Když mazes pudrem, tak se nemá koupat, že to smyjes. Všem třem dětem Tea tree zabralo. 5,5 leta si nestěžovala a 3.leta také ne.

U nás naprosto ta samá zkušenost. Jen jsem teda pupínky přímo pomazala. Zmizely tak rychle, až jsem se trochu obávala, jestli si mé děti vybudovaly dostatek protilátek. Nestipalo je to, nedávala jsem tea tree oil do otevřených ran a strupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
13.6.19 09:03
@Janli píše:
To si piš, že to bude pálit! Vyzkoušej si kápnout teatree do otevřené rány. Jestli má ty neštovice rozškrábaný, tak bude řvát jako tur.

Malý měl rozskrabane neštovice v plence, ten Tea tree jsem mu dala fakt 10 kapek do vaničky a bylo to v pohodě. Jinak jsem ho natírala tím štětečkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
13.6.19 09:05
@modravlocka
@modravlocka píše:
U nás naprosto ta samá zkušenost. Jen jsem teda pupínky přímo pomazala. Zmizely tak rychle, až jsem se trochu obávala, jestli si mé děti vybudovaly dostatek protilátek. Nestipalo je to, nedávala jsem tea tree oil do otevřených ran a strupu.

Já dávala i na strupy a také jsem pupínky mazala. Jo u dcer to byla taky mega rychlost, prostřední to měla pryč asi do 10 dní. Ale malý jich měl stovky. Ale pomohlo to a hlavně od svědění. A prostě aj ta koupel… Nenechala jsem ho dlouho, posadila, oplachla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
13.6.19 09:06

Já jsem našeho prťouse koupala v černém čaji - uvařit silný čaj, klidně 5 sáčků, nalít do vaničky, zředit s vodou. Koupala jsem ho takhle každý den a přišlo mi, že to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29112
13.6.19 09:15

Já dávám ViraSoothe, fenistil a koupu v hypermanganu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
13.6.19 22:10

Ja byla s 1.5rocnim na infekcnim na pohotovosti, rady znely - pulka dithiadenu 3× denne - fenistil je slabej. Dostal antivirotika a atb kapky do oci, zacinal mu z toho zanet spojivek. Nemela jsem mazat nicim, ze to pak ve finale svedi vic. Sprchnout klidne 2× denne, pak jen otupkat latkovou plenou. Netrit rucnikem!

Pokud to ma takhle moc, zajedte s nim pro antivirotika. Zastavi dalsi vysevy a urychli hojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
13.6.19 22:16

A nase zkusenost nedavno:

3× denne Fenistil a nic ji nesvedilo, jen max. 2-3 pupinky vecer. Zabral brzo. Nejaka jatra jsem neresila, normalne leky nedavam pokud mozno, v tomto pripade hned zezacatlu.

Nemazat idealne nicim, jen na ty svedici 2-3 pupinky jsem mazla neco z lekarny.

Zakladem u nas byly sedave koupele v hypermanganu (svetle ruzovy roztok), protoze to mela i na genitaliich, zabral brzo a bylo po problemu.

Pak jsem ji kazde rano kratce v hypermanganu okoupala a otupkala rucnikem (nedrela). Krasne se to hojilo. Mela jich asi 300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí