Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky všem díky za názor. Zkusím promluvit s ředitelkou o možnostech, kdyby to Teuška nezvládala..určitě se rozumně domluvíme ![]()
@zuzi.zuzi.zuzi
Ahoj, nečetla jsem předchozí komentáře, ale přidám svojí zkušenost.
Minulý rok v září jsem nastoupila do školky na pozici asistentky, dcera 3 roky se mnou. Do stejné školky, do stejného oddělení. A za mě můžu říct, že už bych tuhle chybu NIKDY neudělala! Trpely jsme obě. Ikdyz je malá zvyklá na kolektiv, začleni se bez problémů, tak tam byla úplně jiné dítě.
Nerespektovala učitelky, plakala jen co jsem odešla třeba jen na WC. Nedej bože, když jsem si hrála s jiným ditkem, než s ní.
Pokud máš tu možnost, buďte oddělené. Za mě vám bude oběma lépe
![]()
Měj se hezky, E.
@zuzi.zuzi.zuzi urcite bych dite chtela v jinym oddeleni. Mladsi sourozenec takhle byl s mamkou vlastne az do nastupu do skoly a byl tak fixovanej na cleny rodiny, byl s tim problem jeste ve skole.
Máma i babička měly dítě u sebe ve třídě, nepochvalovala si to ani jedna, tak bych ji dala spíš jinam.
Já to nedoporučuji. Pokud chceš pracovat ve školce, tak raději v jiné. Nikdy toto nedělalo dobrotu. Znám i případ, kdy se holčička začala pocuravat a bít ostatní děti, protože nedávala to, že její maminka se o ne stará. Museli malou že školky stáhnout a ona dát výpověď