Děti mého přítele upravení styku

Anonymní
18.6.20 15:16

Děti mého přítele upravení styku

Zdravím, do vztahu se svým přítelem jsem si přinesla 2 syny z předchozího vztahu. S přítelem jsme spolu 2 roky. Mým klukům nyní jsou 3 a 6. On má se svou bývalou taky 2 děti. Syna 5 a dceru 2,5. Jeho děti jsem si hned od začátku oblíbila. Holčička je strašně milá, hodná kluk zas velmi přátelský a hravý. Přítel s mými dětmi vychází taky dobře. Ovšem problém je bývalá přítelkyně.
Už od samého začátku nám dělá problémy. (mám 2 kluky, kteří jezdí na každý druhý víkend za svým otcem, jejich otec má taky novou přítelkyni takže toto chování vůbec nechápu) pořád se vymlouva, že děti jsou nemocné, že nám je nedá. Když nám je už dá tak stejně se to neobejde bez problémů, protože údajně dětem ubližuju.
Asi 3 tydny zpět jsme měli obě děti na víkend. Všechny 4 děti se nahanely kolem baráku a holčička spadla. Ano odřené koleno měla, ale opravdu nic víc ji nebylo. Což si myslím že je naprosto normálni :nevim: moji kluci pořád někde padají. Taky se kolikrát z víkendu od otce vrátí s rozbitým kolenem či loktem. Ale v životě by mě nenapadlo toto řešit. Jenže podle ní jsem prý jsem holku strčila na zem úmyslně ja, dokonce k nám domů přijela kvůli tomu. Když jsem se jí snažila vysvětlit že holka prostě jen spadla což všechny děti i přítel potvrdili ona si trvala za tím, že moje děti mě kryjou, přítel se mě zástava a její děti se mě boji. Proto všichni tvrdíme že spadla. Jenže takhle je to se vším ne jen s odřeným kolenem. Přes letní prázdniny jsme měli děti každý měsíc na týden v kuse. V pátek jsme jeli pod stan až do neděle a v neděli jsme měli děti vrátit matce. Bylo léto, byli jsme u vody, opekali jsme parky. Jenže to taky bylo špatně, holka měla 3 pichance od komárů a kluk dokonce 7. Navíc se ji ani nelíbilo to, že jsme s dětmi vůbec někam jeli. Když je dá přece nám tak děti mají spát u nás doma a ne pod stanem… Chtěli jsme děti vzít do Itálie, což byl problém. Odmítla nám dát jejich cestovní pasy. A řekla, že jestli s dětmi odcestujeme zavolá na policii a nahlásí únos. Jenže nedávno jsme zjistili, že nás dala k soudu s tím, že dětem ubližujeme a že chce upravit kontakt mezi otcem a dětmi jen tak, že by přítel za nema po práci v domluvené dny přijel a pak zas odjel. A mě zakázala kontakt úplně. Že bychom je neměli přes den ani na noc. Nemyslím si, že toto soud schválí kvůli pár pichancum od komara, rozbitému koleni nebo nějaké rymičce. Ale myslíte, že je možnost aby časem opravdu takto sebrala přítelovi děti? Kdyby podávala stížnosti a ta hala nás k soudu nějak častěji? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20774
18.6.20 15:24
@Anonymní píše:
Zdravím, do vztahu se svým přítelem jsem si přinesla 2 syny z předchozího vztahu. S přítelem jsme spolu 2 roky. Mým klukům nyní jsou 3 a 6. On má se svou bývalou taky 2 děti. Syna 5 a dceru 2,5. Jeho děti jsem si hned od začátku oblíbila. Holčička je strašně milá, hodná kluk zas velmi přátelský a hravý. Přítel s mými dětmi vychází taky dobře. Ovšem problém je bývalá přítelkyně.
Už od samého začátku nám dělá problémy. (mám 2 kluky, kteří jezdí na každý druhý víkend za svým otcem, jejich otec má taky novou přítelkyni takže toto chování vůbec nechápu) pořád se vymlouva, že děti jsou nemocné, že nám je nedá. Když nám je už dá tak stejně se to neobejde bez problémů, protože údajně dětem ubližuju.
Asi 3 tydny zpět jsme měli obě děti na víkend. Všechny 4 děti se nahanely kolem baráku a holčička spadla. Ano odřené koleno měla, ale opravdu nic víc ji nebylo. Což si myslím že je naprosto normálni :nevim: moji kluci pořád někde padají. Taky se kolikrát z víkendu od otce vrátí s rozbitým kolenem či loktem. Ale v životě by mě nenapadlo toto řešit. Jenže podle ní jsem prý jsem holku strčila na zem úmyslně ja, dokonce k nám domů přijela kvůli tomu. Když jsem se jí snažila vysvětlit že holka prostě jen spadla což všechny děti i přítel potvrdili ona si trvala za tím, že moje děti mě kryjou, přítel se mě zástava a její děti se mě boji. Proto všichni tvrdíme že spadla. Jenže takhle je to se vším ne jen s odřeným kolenem. Přes letní prázdniny jsme měli děti každý měsíc na týden v kuse. V pátek jsme jeli pod stan až do neděle a v neděli jsme měli děti vrátit matce. Bylo léto, byli jsme u vody, opekali jsme parky. Jenže to taky bylo špatně, holka měla 3 pichance od komárů a kluk dokonce 7. Navíc se ji ani nelíbilo to, že jsme s dětmi vůbec někam jeli. Když je dá přece nám tak děti mají spát u nás doma a ne pod stanem… Chtěli jsme děti vzít do Itálie, což byl problém. Odmítla nám dát jejich cestovní pasy. A řekla, že jestli s dětmi odcestujeme zavolá na policii a nahlásí únos. Jenže nedávno jsme zjistili, že nás dala k soudu s tím, že dětem ubližujeme a že chce upravit kontakt mezi otcem a dětmi jen tak, že by přítel za nema po práci v domluvené dny přijel a pak zas odjel. A mě zakázala kontakt úplně. Že bychom je neměli přes den ani na noc. Nemyslím si, že toto soud schválí kvůli pár pichancum od komara, rozbitému koleni nebo nějaké rymičce. Ale myslíte, že je možnost aby časem opravdu takto sebrala přítelovi děti? Kdyby podávala stížnosti a ta hala nás k soudu nějak častěji? :nevim:

On ji opustil kvůli tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
18.6.20 15:26

Jakou si přítel vybral matku pro své děti, takovou má. Minimálně do 18 nejmladší se jí nezbavíte. Přítel by si s ní měl promluvit a dohodnout se, vyřešit to

• Citovat
  • Upravit
20774
18.6.20 15:27
@Pet32 píše:
Jakou si přítel vybral matku pro své děti, takovou má. Minimálně do 18 nejmladší se jí nezbavíte. Přítel by si s ní měl promluvit a dohodnout se, vyřešit to

Známe jen jednu verzi situace. :nevim: Těžko říct, co se mezi nimi děje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 15:27

@chelsinka1988
Ne to ne, opustila ona jeho ještě na začátku těhotenství protože si našla někoho jiného. My se poznali a dali dokupy až holčička měla půl roku. Staršího kluka mu ale celou dobu dávala bez problémů. Za holkou musel dojíždět, protože měla půl roku a byla malinká. A soudně ma obě děti už rok na každý lichý víkend. Ovšem problémy zacla dělat až od doby, kdy zjistila že už není sám. Moje děti taky jezdí za svým otcem, který má novou partnerku. Ale tohle bych jim opravdu nedělala

• Citovat
  • Upravit
20774
18.6.20 15:29
@Anonymní píše:
@chelsinka1988
Ne to ne, opustila ona jeho ještě na začátku těhotenství protože si našla někoho jiného. My se poznali a dali dokupy až holčička měla půl roku. Staršího kluka mu ale celou dobu dávala bez problémů. Za holkou musel dojíždět, protože měla půl roku a byla malinká. A soudně ma obě děti už rok na každý lichý víkend. Ovšem problémy zacla dělat až od doby, kdy zjistila že už není sám. Moje děti taky jezdí za svým otcem, který má novou partnerku. Ale tohle bych jim opravdu nedělala

Přítel by si to s ní měl urovnat a vyřešit. Je to mezi nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.6.20 15:31

Myslim, ze by ji mel srovnat tvuj chlap. Porad je to jejich tata a ona nema pravo si diktovat, co budou delat v sobe, kdy je ma on, ani s kym se budou vidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 15:31

@chelsinka1988
S ní to práve vůbec urovnat nejde. Komunikuje jen když nás za něco chce seřvat. A veškerý pokus o komunikaci skončí hladkou

• Citovat
  • Upravit
20774
18.6.20 15:34
@Anonymní píše:
@chelsinka1988
S ní to práve vůbec urovnat nejde. Komunikuje jen když nás za něco chce seřvat. A veškerý pokus o komunikaci skončí hladkou

A dát to přes soud a mít papír na určenej styk s dětmi? Třeba by ji sklaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 15:38

@chelsinka1988
Ma určený styk s dětmi. Každý lichý víkend. Ovšem ona k soudu podala úpravu a to takovou, že já bych měla zakázaný styk a přítel jen 2 dny za týden na odpoledne a to u nich doma.

• Citovat
  • Upravit
35954
18.6.20 15:39
@Anonymní píše:
@chelsinka1988

Verzi že si našla ona jiného už v těhotenství teda moc nevěřím :think: který chlap si začne s těhotnou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
18.6.20 15:42
@Anonymní píše:
@chelsinka1988
Ma určený styk s dětmi. Každý lichý víkend. Ovšem ona k soudu podala úpravu a to takovou, že já bych měla zakázaný styk a přítel jen 2 dny za týden na odpoledne a to u nich doma.

A má to schválený? I když pochybuji, že jí tohle někdo schválí. Je vůbec tvůj uvedenej v RL, když ho opustila jako těhotná? No tak prostě trvejte na tom, co je zatím dáno od soudu a když bude dělat problémy, nahlaste ji. Jinak budete donekonečna tancovat, jak ona tleská ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
18.6.20 15:43
@pikola píše:
Verzi že si našla ona jiného už v těhotenství teda moc nevěřím :think: který chlap si začne s těhotnou? :nevim:

Pravý otec dítěte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33993
18.6.20 15:47
@Anonymní píše:
@chelsinka1988

Ona si neuvědomuje, že to její stavění se na zadní, odnášejí nejvíc děti. Vymýšlí blbiny. Když má děti u sebe otec, tak mu nemůže diktovat, kam je vezme. Copak ona je s nimi jen doma a nikam je nebere? Že mu nedá pasy, no tak si je může nechat otec udělat sám. V tom mu bránit nemůže. Počítat štípance od komárů je taky na hlavu, vždytˇkomár může dítě štípnout i doma :mrgreen: A že si malá rozbila koleno? To se stane každému dítěti přece. Chlap by s ní měl hodit vážný rozhovor, a když to nepomůže, tak vše přes soud, jinak to asi nepůjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
18.6.20 15:47

Měla by respektovat rozhodnutí soudu a děti dávat tak, jak má. Pokud se jí to nelíbí, musí počkat až na další rozhodnutí soudu. Nicméně důvody, které uvádíš, nejsou nijak zásadní pro změnu úpravy styku. Samozřejmě obvinění z ubližování se bude muset nějak prošetřit no, to asi ona moc dobře tuší, že to nikdo ignorovat nebude. By mě zajímalo jestli si holka pod jejim dohledem koleno nikdy neodřela 8o každopádně tohle všechno nech řešit chlapa, jsou to jeho děti, jeho bývalka a akorát by po tobě šla ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí