Učitelka, nebo vychovatelka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
1.5.14 23:30

@Bauerkaa A prosím ještě, můžu poprosit dá se někde stáhnout ta aktualizace zákona? Nedaří se mi to najít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66822
2.5.14 06:21

@Giann

http://www.msmt.cz/…ich-k-1-zari

Do konce tohoto roku platí 10letá výjimka. Od roku 2015 musí mít každý splněnou podmínku příslušného vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65452
6.5.14 06:08

@Bauerkaa já mám celý úvazek v dRUZINe. Jsem vedoucí vychovatelka a mám tedy 25 hodin týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
6.5.14 22:07
@Giann píše:
Coo??Takže loni povolili a letos zase mění..no je fakt, že ted už jsem to nesledovala..kouknu na to..to je fakt vtip..

Des no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
6.5.14 22:08
@Petra Z píše:
@Bauerkaa já mám celý úvazek v dRUZINe. Jsem vedoucí vychovatelka a mám tedy 25 hodin týdně

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
6.5.14 22:10
@maffi píše:
@Bauerkaa ptala jsem se ředitelky a ona říkala, že jak jsem teď na mateřský, resp. pak na rodičáku, že mě nikde neuvádí do žádných statistik a tabulek. takže by mělo stačit začít studovat až ten rok, co se budu vracet do práce. neumím si představit, že bych začínala teď, to bych nedala. dcera se narodila na konci listopadu, takže nebude mít na začátku semestru ještě ani rok, ráda bych co nejdýl kojila, takže to by nešlo. to nemluvím o hlídání atd. jsem prostě ráda, že se mi to rozhodování posunulo.

To mas fajn. malej bude mit v zari dva roky..ale i tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
6.5.14 22:11

Holky a nevite, jestli by to mohl zamestnavatel proplatit? Asi ne, co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65452
6.5.14 22:12

@Bauerkaa to asi ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
29.5.14 20:19

@Petra Z no jako taky si myslim, ze ne, ale co kdyby nahodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66822
29.5.14 20:27
@Bauerkaa píše:
Holky a nevite, jestli by to mohl zamestnavatel proplatit? Asi ne, co..

Zaměstnavatel může proplatit náklady na studium, záleží na tom, jak moc stojí o to, abyste studovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65452
29.5.14 20:27

@Bauerkaa :mrgreen: myslim ani náhodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
3.6.14 18:03

http://ccv.upol.cz/…napiste-nam/

koukejte na dotaz: zaplacení celoživotního vzdělávání.. tam je o proplacení..zajímavé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66822
3.6.14 19:02

Studium může být proplaceno, zaměstnanec má nárok na studijní volno, volno na práci na diplomce, na státnice… Zaměstnanec se za to zavazuje pracovat pro svého zaměstnavatele 5 let. Otázkou je, nakolik zaměstnavatel stojí o konkrétního zaměstnance, aby se mu vyplatilo zaplatit mu studium a studijní volno. Ve státní správě se spíš hraje na malou domů. Zaměstnanci ve vedoucích funkcích si nechávají proplatit svá studia, nakolik toto umožňují svým podřízeným, se v médiích nedozvíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.8.14 21:09

Holky ráda bych obnovila diskuzi…koukala jsem na ten zákon, ale přesto se zeptám, pořád mi není jasné..se speciální pedagogikou se asi také nedá učit v běžné mš, že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.15 17:24

Vychovatelka

Já vychovatelku dělám a můžu říct jen to, že vychovatelka je sama svým pánem. Jak si den pro děti připraví, tak ho bude mít a pokud vám zrovna není nejlépe (hlavně ti, co začínají svou pedagogickou práci, jsou ze začátku pořád nemocní), tak tomu můžete uzpůsobit svou práci, což vám jiná povolení ne vždy dovolí. Ano, některé školy mají spoustu kroužků a děti vám odcházejí a přicházejí různě. Je to sice otrava, ale zvyknete si. Co se týče motivace dětí, neměla jsem s tím nikdy problém - důležitá je upřímnost a individuální přístup k dětem. Děti mají největší radost, když si s nimi povídáte a hrajete hry. Začala jsem pracovat jako vychovatelka po střední škole (ekonomické) a až po roce práce s dětmi jsem si dodělávala pedagogické minimum - vychovatelství. Stačím vám k tomu pouze maturita + celoživotní vzdělání (pedagogické). Praxi jsem získávala sama svými zkušenostmi - žádná škola vám nedá to co praxe.
Jako vychovatelka máte volné dopoledne - můžete si v klidu nakoupit nebo si jít třeba zacvičit a vyčistit si hlavu před nástupem do práce.
Pokud by měl někdo zájem, tak mi napište - jednu vychovatelku hledáme na Prahu 5. Bližší informace zašlu soukromou zprávou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat