Učitelka plat
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@roba18 píše:
Kde je napsáno, že mají učit v cizím jazyce?
Třeba tam, kde jsi napsala, že cizinci mají „nárok“ na stejnou kvalitu výuky jako mají české děti. Když jsem ti napsala, že neumím učit mongolsky, vietnamsky a ukrajinsky a tím pádem není možné umožnit stejné podmínky pro vzdělávání, poučila jsi mě, že nejsem dostatečný nadšenec. A že jako učitelé jsme povinni zajistit žákům cizincům stejný komfort jako mají naše děti a dopouštíme se neúnosné segregace cizinců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás ve Slezsku je dračka o místo učitelů…a bude ještě větší, až začnou propouštět učitele druhých cizích jazyků, pro které nebude po novele uplatnění… ![]()
- Citovat
- Upravit
@roba18 píše:@matkabagristy píše:Chceš snad dělat rozdíly mezi žáky a studenty? Každý má mít stejné šance. A učitel je od toho, aby je poskytl.@roba18 píše:jako fakt? Si delas srandu?@matkabagristy píše:To je ale škoda. Mají nárok na stejně kvalitní výuku jako ostatní žáci.
jeste jednou, cerstve zarazenym zakum s omj nemuzu zajistit stejne kvalitni vyuku.
Twl, tak tahle kvalitní debata mi unikla…
To je tak neskutečně vtipný…
![]()
Jdu dočíst celou diskusi, dík za odkaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše:
No, stejně validní argument jako učitelé, co znám, jsou doma ve dvě:). No, logika pokulhává…
No však učíš také, když o tom tolik víš, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZustanSeMnou píše:
No však učíš také, když o tom tolik víš, ne?
Píšeš z cesty. Ale to je fuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZustanSeMnou psala, že kdysi učila. Ne teď v posledních letech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše:
Píšeš z cesty. Ale to je fuk.
Jo tak, pokus o vtip nebo dokonce urážku?
Dej si pohov, na tohle nejsem zvědavá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Třeba tam, kde jsi napsala, že cizinci mají „nárok“ na stejnou kvalitu výuky jako mají české děti. Když jsem ti napsala, že neumím učit mongolsky, vietnamsky a ukrajinsky a tím pádem není možné umožnit stejné podmínky pro vzdělávání, poučila jsi mě, že nejsem dostatečný nadšenec. A že jako učitelé jsme povinni zajistit žákům cizincům stejný komfort jako mají naše děti a dopouštíme se neúnosné segregace cizinců.
Dle zákona ten nárok skutečně mají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
M, F, Ch, IKT a elementaristé.****A učí, kdo má nohy.Třeba občankář matiku…
Příspěvek upraven 02.04.22 v 15:02
Vidíš a to je přesně ta kvalita výuky. Chápu, že i obcankar může být nadšenec pro matematiku, ale zná veškeré souvislosti, didaktiku…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZustanSeMnou píše:
Jo tak, pokus o vtip nebo dokonce urážku?
Dej si pohov, na tohle nejsem zvědavá.
Ne, jen tvůj výmysl, jak mají všichni volno o svátcích je úplně mimo. A argument, že lidé, které znáš, to tak mají… No, tak jo. Ty si dej pohov nebo rozsir obzory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roba18 píše:
Vidíš a to je přesně ta kvalita výuky. Chápu, že i obcankar může být nadšenec pro matematiku, ale zná veškeré souvislosti, didaktiku…?
Twl.
Hádej.
A seš si jistá, že udržíš myšlenku?
Mám ti takovej pocit, že co příspěvek, to jiný názor. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roba18 a Ty jsi z Prahe, že máte tolik cizinců? My máme plně aprobovaný sbor. ![]()
- Citovat
- Upravit
@roba18 píše:
Asi jak kteří rodiče. Ale v zásadě s Tebou souhlasím. Dítě nebo rodič mávajíci s doporučením z poradny je něco šíleného i pro mě jako rodiče, který chce, aby se děti ve škole něco naučily. Nedovedu si představit výuku ve třídě, kde jsou dvě děti s „papírem“ pak průměr a třeba jedno, dvě nadané… Tam se, podle mého, kvalita dodržet moc nedá.
Já tedy nevím, o kterém stupni školství mluvíš, ale na základce je tohle běžná situace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roba18 píše:
Dle zákona ten nárok skutečně mají.
https://www.inkluzivniskola.cz/…7.2.2021.pdf
paragraf 20
Dle skolskeho zakona maji narok na rovny pristup ke vzdelavani. Tzn. maji pravo na intergraci. Ne na stejnou kvalitu vyuky, jiny pristup ve vzdelavani se uplatnuje i u ceskych zaku s ivp.
Příspěvek upraven 02.04.22 v 15:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše:
Ne, jen tvůj výmysl, jak mají všichni volno o svátcích je úplně mimo. A argument, že lidé, které znáš, to tak mají… No, tak jo. Ty si dej pohov nebo rozsir obzory.
Sama jsem X let pracovala v nadnárodním korporátu.
Vím tedy moc dobře, jak to ve firmě chodí či nechodí.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit